امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸

(13-03-2026، 1:35)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2026، 1:13)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برسون به ۵۶۵۶

رند بهترههه
میخوام برسونم به ۶۶۶۶
تاپیکامم بکنم ۴۴۴ ارسالامو هم ۱۶۱۶ کنم

خشگل میشه(=
آگهی
(13-03-2026، 3:16)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2026، 1:23)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه موفق باشین
رشتتون چیه؟

بابام این اسمو دوست داشت(:

تشکرات 4xv
طلبگی می‌خونم

چه بابای خوش سلیقه‌ای  Rolleyes

جدی رشتت طلبگیه؟یا شوخی میفرمایی؟
اخه اینجا بکم همه چی عجیبه

سپاس شده توسط shahid
(13-03-2026، 3:58)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2026، 2:05)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقبت بدی در انتظارمه چون سهند سنگین دیس بک میکنه منم توانایی پاسخ ندارم
+
همین کنجکاوم کرد احساس میکنم صمیمی بودیم
خدا بت صبر بدهTelegh_44Telegh_01

عااااو ینی نمیدونیییی؟؟

Telegh_01

نه بابا چیزی اصن یادم نیست

(13-03-2026، 7:42)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2026، 1:35)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رند بهترههه
میخوام برسونم به ۶۶۶۶
تاپیکامم بکنم ۴۴۴ ارسالامو هم ۱۶۱۶ کنم

خشگل میشه(=

بعلهه

(13-03-2026، 3:32)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوش مصنوعی آفلاین خوبه دانلود کنید:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s8.uupload.ir/files/20260313_040047_k7a0.jpg

-_-

۱۸ گیگ رمت برا چی پره :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
اصفهان وضعیت قرمز شد دیگ از دیروز
(13-03-2026، 7:15)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رها جان
خوبی؟
متاسفانه ما تیر خوردیم، شما مسیرو بدون ما ادامه بدین ما خط آتیشو نگه میداریم )):

سلام . قربونت تو خوبی داشم؟
نه برادر احسان من بدون تو هیچ جا نمیرم cry girl
 سپاس شده توسط esiesi
(13-03-2026، 10:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوراب در و پنجره دار رو ترجیح میدی یا معمولی؟
جوراب در و پنجره دار چیه ؟
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(13-03-2026، 10:53)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2026، 10:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوراب در و پنجره دار رو ترجیح میدی یا معمولی؟
جوراب در و پنجره دار چیه ؟
تو کلاه قرمزی فامیل دور به جوراب های سوراخ دار می گفت جوراب در و پنجره دار
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط ɪᴄᴇ
(13-03-2026، 10:53)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدای تو شکر میگذرونیم هر طور هست
نه برادر، قرعه ی ما شهادت بوده، شما باید بمونید و بیرق مبارزه رو بالا نگه دارید هر طور شده p336
گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ 175
 سپاس شده توسط Faust
(13-03-2026، 11:12)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2026، 10:53)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدای تو شکر میگذرونیم هر طور هست
نه برادر، قرعه ی ما شهادت بوده، شما باید بمونید و بیرق مبارزه رو بالا نگه دارید هر طور شده p336

میدون رو خالی نکن برادر احسان ، مثل کوه استوار بمون cry girl
 سپاس شده توسط esiesi
(13-03-2026، 11:15)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدون رو خالی نکن برادر احسان ، مثل کوه استوار بمون cry girl

من هستم برادر، هستم
باید بقیه سربازا رو به پایگاه برسونی تا درخواست پشتیبانی بدی
کمک که رسید منو هم نجات میدین بد به دلت راه نده  cry2
گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ 175
 سپاس شده توسط Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان