امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۰

(23-03-2026، 22:57)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو خونه تنهام و موجودات ماروایی دارن بهم نزدیک میشن ! 
cry girl

من تجربه ۱شب خونه تنها موندن رو دارم و میتونم از اون دوساعت تنها موندم ۴تا فیلم ترسناک دربیارم و زیرش بنویسم ۲۵+
 سپاس شده توسط Faust ، فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(23-03-2026، 22:59)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2026، 22:57)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl

من تجربه ۱شب خونه تنها موندن رو دارم و میتونم از اون دوساعت تنها موندم ۴تا فیلم ترسناک دربیارم و زیرش بنویسم ۲۵+

جدی میگی؟
چه اتفافاتی افتاد؟  3cy
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(23-03-2026، 22:53)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنظر من مثل طالع بینی میمونه ..
که یکسری از ویژگی های بارز رو میگه و هرکی طالع ماه تولدش رو میخونه
اینطوریه که واو ! چقدر منم !

تاپیک تصور هم همینه.

حتی شیوه‌ی کار فالگیر ها هم همینه.

آره درسته. و یه نوع ریز نشدن تعمدی هم پشتش هست که باعث می‌شه تعاریف واسه اکثریت جواب بده.
مثل اینه که به طرف بگی شرط می‌بندم ۵ تا انگشت داری و روی دو پا هم راه می‌ری. صورتت هم با دو چشم و یه بینی و یه دهنت خیلی بی‌نظیر و یکی‌یدونه‌ست.
 سپاس شده توسط Faust ، فرنودِ بن گیومرث ، Medusa
(23-03-2026، 22:22)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2026، 21:41)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه حتی از تصور نوشتن هم خسته ام .. p336

medusa
حتی شما دوست عزیز.

فدای سرت آجی. سخت نگیر. <۳ اصلیه ابراهیم بود که نوشت. بقیه‌تون رو به بزرگی خودم می‌بخشم هرکی جا موند.  2chw

بابا من میام بنویسم
یاد چشمات میوفتم همه چی از سرم میپره ! :دی
 سپاس شده توسط Medusa
(23-03-2026، 22:59)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2026، 22:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رابطه لانگ ترم

وقتی فارس ها در مکالمه هایشان code switching میکنند هیچکس مشکلی ندارد
ولی وقتی تورک ها با فارس ها تورکی حرف میزنند همه دیوانه میشوند

دقیقا!
(23-03-2026، 22:52)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2026، 22:43)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزت چطور بود؟ ((:
این چند روز فقط درگیر کار بودم ذره ای درس نخوندم و امروز تایم استراحت کردن برای یه هفته شلوغ بود.
همین صرفاً.

استراحت امروز خستگیت رو در کرد؟
درس پزشکی و شیفت‌ها با هم همزمانه؟ نمی‌دونستم.
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(23-03-2026، 22:54)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2026، 22:47)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فضای انجمن کم کم داره دارک میشه

فشار زندگیه (:

صد در صد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط ραтяιcια
دور پازلمو تکمیل کردم
لطفا برام دست بزنید
 سپاس شده توسط Medusa ، ραтяιcια

cry girl

تهران؟ یا شمال؟ 

(23-03-2026، 22:50)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2026، 22:47)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جفتشون یکی هستن ولی آخر کار مشخص می‌شه. اون‌وقت باقی فصل بیننده رو با چی همراه کنیم؟ باید کلی مسیر داستانی بی‌هدف اضافه کنیم اون‌وقت. شخصا ترجیح می‌دم یه اسلحه روی دیوار باشه و همون هم شلیک شه به قفل کمد.
این بینامتنیت‌ها و ارجاعات برون‌متنیت به‌قدری هوشمندانه و بامزه‌ست که باعث می‌شه کمد رو بپذیرم. ولی با خودت.

عجب کمُدی‌های کمِدی‌ای هستید. الکی هم گناه حاج آقا رو شستید. 
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Wanton ، Faust
(23-03-2026، 22:55)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2026، 22:50)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این بینامتنیت‌ها و ارجاعات برون‌متنیت به‌قدری هوشمندانه و بامزه‌ست که باعث می‌شه کمد رو بپذیرم. ولی با خودت.

((((:
اومدم تو (و صد البته ابراهیم هادی دل‌باخته) رو نجات بدم خودم بیشتر فرو رفتم.
باشه آقا. ولی اول شانسمون رو بیرون از کمد امتحان می‌کنیم.

قبوله گل‌پسر. :دی
حالا برای شروع یک فیلمی بگو که فردا صبح ببینم. می‌خوام ساعت خوابم رو تنظیم کنم و بنظرم بلند شدن برای دیدن یک فیلم می‌تونه ایده خوبی باشه.

(23-03-2026، 22:59)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl

توروخدا تعریف کن.

(23-03-2026، 23:05)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl

تهران؟ یا شمال؟ 

عجب کمُدی‌های کمِدی‌ای هستید. الکی هم گناه حاج آقا رو شستید. 
شستیم که بیرون کمد بمونه برای شما. ایمان بیچاره تن به کمد داد برای وصال شما.
 سپاس شده توسط Wanton ، Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان