امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۰

(24-03-2026، 0:36)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان چجوری بخابم
چجوری چشامو ببندم(:

داداش من با این تجربیاتی ک ب تو گفتم تو پانسیونی ک بهمون داده بودن دوتا کوچه مونده بود ب کوه اونم با صدای گرگ و شغال تو ساختمان خالی تنهایی میخوابیدم ک
اتاق رست بیمارستان هم جلو در cpr بود ک باز اونم هر چن وقت یکی توش میمرد اونجا هم جز دوره پیدا شدن دو تا کلیده میخوابیدم.
تو همون اتاق خوابگاه ک بهت گفتمم باز خوابیدم.فیلم ترسناکمم میبینم.قبرستون تو شبمم میرم
الانم قشنگ میخوابممم.تو هم بگیر تختتت بخواب بابا هیچی نمیشه
فقط ب چشم این ببین تو با دنیاش کاری نداشته باشی اونم نداره

سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
آگهی
حالا شما میخندین
ولی سطح توهم بعضیا ببینین چقدره ک اعتقاد به جن عاشق دارن
یعنی جنه عاشقت میشه نمیزاره ازدواج کنی یا اگ ازدواج کردی اذیتت میکنه
مرزای خودشیفتگی
 سپاس شده توسط saba 3 ، هلی
(24-03-2026، 0:37)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 0:07)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هم این داستان رو از یکی از دوستانم شنیدم

ماجراش مال خانواده میشه که تازه به یه خونه قدیمی اسباب‌کشی کردن.

خونه‌شون ظاهرش خیلی قشنگه، ولی زود می‌فهمن که یه جای ترسناک و شیطانیه اتفاقات عجیب و غریب شروع میشه: همه چی تکون می‌خوره، صداهای ترسناک میاد، بچه‌ها کابوس‌های وحشتناک می‌بینن و یه نفر هی دور خونه می‌چرخه.

مامان خانواده حس می‌کنه که یه نیروی پلید تو خونه هست و بچه‌هاش رو تهدید می‌کنه. شوهرش اولش باور نمی‌کنه، ولی کم‌کم اونم متوجه میشه که قضیه جدیه.

مامانه که خیلی نگران میشه، با معروف‌ترین دعانویس‌های اون زمان، یعنی اسدلله و لیلا تماس می‌گیره. دعانویس‌ها میان و تحقیق می‌کنن و می‌فهمن که این خونه قبلاً متعلق به یه زنی به اسم لَعنَة خاتون بوده که یه عجوزه بوده و بچه‌هاشو قربانی شیطان کرده. روح اون هنوز تو خونه هست و دنبال یه قربانی جدیده.

دعانویس‌ها سعی می‌کنن با مراسم جن‌گیری، روح خاتون رو از خونه بیرون کنن و خانواده رو نجات بدن. کلی اتفاق ترسناک و دلهره‌آور میفته تا اینکه در نهایت موفق میشن.

True Story

ای مرتیکه (((((((((((:

I see what you did there

یادمه تو یه قسمت آفیس مایکل همه رو جمع کرده بود که یه داستان غم انگیز بگن بعد یکی داستان شیرشاه رو میگفت یکی بامبی رو میگفت یکی نمو رو میگفت
خیلی طنز بود
 سپاس شده توسط Wanton
بضی ادما از هرچی موجوده شیطانی ترن
ادما بدترن اگ بخان بد باشن
 سپاس شده توسط هلی ، saba 3
(24-03-2026، 0:38)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 0:36)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این استیکر بهت نمیاد

دقیقا واسه همین استفاده می‌کنم.

تو ک نباید استیکر بفرستی
هبچ استیکری بهت نمیاد
(24-03-2026، 0:38)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 0:36)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره من هی تمرین میکردم ی وقت دیدم بگم
هر دوبار جوری لال شدم ک فقط یادمه مامانمو بار اول بغل کرده بودم چنگ میزدم و ی حس از پنیک فراتر بدتر
بار دومم هیچی یادم نمیاد فقط ی حسی مثل سکته از ترس ب معنای واقعی تجربه کردم ک‌اون بارم لال شده بودم از ترس

داداش والا همبنه
ریست فکتوری میشی
خب ازونطرف همینجوری رندوم و الکی الکی هم برات پیش نمیاد اینچیزا
بقول معروف ؛ تا کنگلی خنه رو سیخ ندی ؛ چیزی نمیشه

ن خدایی سیخش نکردم
ولی واقعا در محیطی باشه حس میکنم کاملا .اون موقع تو خوابگاه هم من هی میگفتم ی چی هست چون ب طرز کاملا یهویی ب مدت دو هفته ی سنگینی حس میکردم و تا ۶ صب ک روز بشه دیگه خوابم نمیبرد و این واقعا کلافم میکرد چون جرئت نمیکردم وسط تابستون دستمو از زیر پتو درارم گوشیمو بردارم .ی کله فقط تا صب ایت الکرسی میخوندم.تا اینکه بعدش فهمیدم اتاق بغلیم یکیشون فالگیره یکی درویش (:

(24-03-2026، 0:40)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بضی ادما از هرچی موجوده شیطانی ترن
ادما بدترن اگ بخان بد باشن

دقیقاااااا موافقم

سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، Mohlek
(24-03-2026، 0:40)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا شما میخندین
مرزای خودشیفتگی

دوست سابقم داشت(:
و معتقد بود علت اینکه تو هیچ رابطه‌ای نمیمونه اینه که جنه نمیذاره(:
بزرگوار به جن عاشق اعتقاد داشت
به اخلاق گوه خودش نه(:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، *Aɴѕel* ، هلی ، Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث
(24-03-2026، 0:40)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا شما میخندین
مرزای خودشیفتگی

این مثلا جنی که ما بخاطرش یک سال بچه‌ها نمی‌ذاشتن با چراغ خاموش بخوابیم جریانش همین بود.
یکی از بچه‌ها می‌گفت یه جن عاشقش شده و تا اینجا دنبالش اومده (((((((:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
اره اره طنزش کنین
دارم خوب میشم
 سپاس شده توسط saba 3 ، *Aɴѕel* ، هلی ، Đęąđ.ğïřł

حالا شما میخندین
مرزای خودشیفتگی

این بی صاحاب دیگه اختلال روان داره خدایی(:

سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان