امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۰

(24-03-2026، 0:50)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا لعنتتون کنه
تازه رفتم دسشویی
وسطش یهو لامپ کم سو شد (((:
وای

بسم الله گفتی یا ریدی ب خودت داداش؟

سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Mohlek
آگهی
(24-03-2026، 0:50)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا لعنتتون کنه
تازه رفتم دسشویی
وای

عارفه گفت ک بفهمن اعتقاد نداری میان سمتتونا
حالا هی گوش نده
 سپاس شده توسط Mohlek ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(24-03-2026، 0:50)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 0:48)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث رو عوض کنید
نفری یه جوک بگید

ی فیلم سم روبیکایی اخیرا دادم رضا گلزار بازی میکرد با پگاه اهنگرانی
ببین دیگه چقدددد شر و ور بود ک ب جای چ‌گهی خوردی یا گه میخوری میگفتن تو ۲۰ و چند میخوری
بعد موضوع شر و ور هیچی.بازیگری گلزار افتضاح هیچی.فک کن این فیلمو روبیکا ی‌جاهاییشو سانSور کرده بود (:
فیلم ایرانی مگه سانSور هم میشه؟
خیلی جدی فیلم ایرانی رو سانSور کردن؟؟؟(((((=مگه فیلم ایرانی خودش سانSور نیست؟؟؟((((=
(24-03-2026، 0:49)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با بعضی ادمای اینجا هیچ وقت نتونستم ارتباط خوبی بگیرم
یکیش تویی ._.
دلیلشم نمیدونم

اهمیتی نداره. مطمئنم هر دو به اندازه‌ی کافی آدم توی زندگیمون داریم.
(24-03-2026، 0:51)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 0:39)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله

جن با علوم تجربی قابل رد یا اثبات نیست، چون اساسا مادی نیست
حالا چون مادی نیست، نمیشه بهش شناخت دقیق و تفصیلی داشت
و چون نمیشه بهش شناخت دقیق و تفصیلی داشت، باعث میشه بعضیا انکارش کنند

درسته
 سپاس شده توسط shahid
(24-03-2026، 0:51)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 0:48)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه این قضیه خیلی معروفه اتفاقا Telegh_01

حسام اسم مامانتو بگو
میخام واست دعا بگیرم
امیر خیر25
عزیزم من بدون دعا هم میخوامت (((:
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(24-03-2026، 0:48)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 0:46)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفته بود پیش دعا نویس
از چله گرفتن بگیر تا غسل با ادرار پسر نابالغ که جنه ولش کنه(:
خدا خفه‌اش کنه((:
این چه سمی بود این وقت شب یادم اومد((:

پسر نابالغ چقد باید بشاشه ک کفاف بده ب ی غسل؟
بعد شاش اسیدیه
واسه ریزش مو بد نیس؟

والا هم دانشگاهی بود به ظاهرش نمیخورد اینطوری باشه
دیگه رفت چله رو بگیره باش قطع ارتباط کردم(:»
حیف وگرنه الا میدونستم جیش اخر از کجا اورد و چه کرد(((:
(24-03-2026، 0:51)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 0:46)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اررره
همیشه هم بهم میگف هیچ وقت اسم مامانتو ب هیشکی نگو برات دعا مینویسن .هی میگفتم این چ سسشریه خدایی

اکس دوستم (((:
تو سه سال نذاشت دختره اسم مادرش بقهنه که مبادا نره دعا بگیره((:
حالا پسره انقدر داغون بود باید کفاره میدادی نگاش کنی((:
از ترس حتی طرف تو اینستا فالو نمیکرد که مبادا اسم ننه‌اش از فالوراش دربیاره(:
جدی اینارو از کجا پیدا میکنن؟
سک سک؟ یا دم امامزاده صالح!

از تو تخم مرغ شانسی
اخه ببخشید بلانسبت دوستان اینجا پسر چ موجودی هست ک تو بخوای برای داشتنش دعا بنویسی براش خدایی؟!!!

سپاس شده توسط saba 3
(24-03-2026، 0:51)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا لعنتتون کنه
تازه رفتم دسشویی
وای

بسم الله گفتی یا ریدی ب خودت داداش؟

در حین ریدن به خودم میخواستم بگم بسم الله
بعد یادم اومد عع تو دسشویی که نباید اینارو گفت
یلحظه واقعا حس کردم بی دفاع شدم
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، هلی ، فرنودِ بن گیومرث
(24-03-2026، 0:52)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 0:51)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام اسم مامانتو بگو
میخام واست دعا بگیرم
امیر خیر25
عزیزم من بدون دعا هم میخوامت (((:

عه وا سیسی^^ گلب گلب گلب
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: