امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۰

(24-03-2026، 17:06)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 17:03)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی چی عزیزم؟
ما داشتیم براتون تایپ میکردیم سخت نبود برامون؟
حالا میخوای زحماتمون به نتیجه نرسه ؟!
واقعاً که جای تاسف داره فرنود خان.

کاملا درست می‌گی و قربون لطفتون برم!
چشم من حتما زودتر اقدام می‌کنم.
اول تصور برای نیکی می‌نویسم و بعد همون پیام نصفه خودم رو ویرایش می‌کنم و تکمیل می‌کنم که ترتیبش بهم نریزه.

مزاح بود عزیزم
راحت باش ، فدای سرت.
تو خودت برای ما جمع بندی هستی ۳>
چشمات پر فروغ.
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(24-03-2026، 17:09)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 17:07)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها اشتباهت اینه که اونایی که میبینی توی خبابونن دو دسته هستن یا پول گرفتن و قول های خیلی گنده تر از پول یا کسایی هستن که تا همین حالا سر سفره خوردن و سیر نشدن و نمیخوان سفره جمع بشه. پس کارنامه مثبت نیست اینا این نمرات رو دوست دارن.
برای ارزشی بودن زیادی میفهمی . ایشون تاییده

عرزشی درسته و نه ارزشی
 سپاس شده توسط shahid ، Mr.Robot
(24-03-2026، 17:10)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 17:08)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخوام، احتمالا بقیه هم کنجکاو باشن :ngh:

خدا رو که نمیشه دید حاج محمد  Cool

ولی جدی یبار رخ بنام ببینیمت
اووووووووو 6
ان شا الله یه بار که اومدید تبریز ملاقات میکنیم  Big Grin
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط shahid ، dadachkaiko
(24-03-2026، 17:07)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s8.uupload.ir/files/screenshot_2026-03-24_at_5.37.13_pm_ezai.png

من که مطمئنم این دو تا یه نفر هستند و اون یه نفر هم پسره ولی نمی‌تونم ثابت کنم*

شاید واقعا پسره و به عنوان پسر حرف دلشو زد
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، dadachkaiko ، فرنودِ بن گیومرث
(24-03-2026، 17:12)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 17:10)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووووووووو 6

بعله  Cool
حاجی من اینقدر خرابتم که همین الان به عشق شما پیاده پا میشم میام تبریز هاااااا  Big Grin
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، dadachkaiko
(24-03-2026، 17:12)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترجمه :
هرگز ! به همین خیال باش ! زهی خیال باطل ! 
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، shahid ، dadachkaiko
(24-03-2026، 17:13)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووووووووو 6

بعله  Cool
حاجی من اینقدر خرابتم که همین الان به عشق شما پیاده پا میشم میام تبریز هاااااا  Big Grin
مشتاق دیدار شهید عزیزم
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط shahid ، dadachkaiko
(24-03-2026، 17:11)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 17:09)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای ارزشی بودن زیادی میفهمی . ایشون تاییده

عرزشی درسته و نه ارزشی
حساسیتت به این‌کلمه دوباره منو به شک انداخت
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(24-03-2026، 17:13)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترجمه :
هرگز ! به همین خیال باش ! زهی خیال باطل ! 

حقیقتا دلم شکست Telegh_34
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، dadachkaiko
(24-03-2026، 17:05)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 17:02)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهدید شده بهت پاسخ نده

منم اولش همین فکرو کردم
بعد دیدم حتی پاسخ خودش هم نداده!
البته خودشون کلی حرف زدن راجع بهش حتماً
که عزیزم قربونت برم چه نظراتی

فقط جواب مارو ندادن.

به قول معروف دمشو قیچی کرده
 سپاس شده توسط shahid ، dadachkaiko ، Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان