امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۰

کاش ناشناس رو عوض کنم بتونم همون جا جواب بدم نشونم ب اینجا خیلی سختهههه
پیشنهاد چیه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3189842
 سپاس شده توسط dadachkaiko
آگهی
(25-03-2026، 0:28)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 0:25)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هییی
چی بگم. آدما خیلی حرومزاده شدن

تنها راهش اینه کل شب بری تو خیابون بگردی اونجا میفهمی چقدر شب طولانی و سیاهه چشم به انتظار طلوع که باشی دیگه دوست نداری صبح نشه . همش میگی بابا زودتر طلوع کن دیگه

دچار دپرشن شدی داداش اونم شدید

متأسفانه روانشناسم قبول نمیکنه میگه ادا در میاری Confused
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، dadachkaiko
(25-03-2026، 0:28)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 0:27)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها؟

شما برده نیستی پسسسسسسس نمیتونی ب من بگی نژاد پرست من برده سفید میخوام

Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01

برده میخوای چیکار حالا
(25-03-2026، 0:27)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 0:23)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متأسفانه (:

میش حتی یا بریم تا سرکوچه مارکت یه بستنی کیم بگیریم بخوریم و باز به خیابون خالی نگاه کنیم
راه حل پس در سر کوچه هست شاید
Smile

خداروشکر که خونتون تو کوچه اس«:
(25-03-2026، 0:28)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 0:27)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها؟

منطقت مشکل داره17Telegh_01
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
(25-03-2026، 0:29)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش ناشناس رو عوض کنم بتونم همون جا جواب بدم نشونم ب اینجا خیلی سختهههه
پیشنهاد چیه؟

نمیتونی باید همینجا جواب بدی ماعم بخونیم بهت بخندیم
(25-03-2026، 0:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 0:28)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دچار دپرشن شدی داداش اونم شدید

متأسفانه روانشناسم قبول نمیکنه میگه ادا در میاری Confused

به نظرم خودت دست به کار شو
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، dadachkaiko
(25-03-2026، 0:29)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برده میخوای چیکار حالا

کارام رو بکنه
برای استفاده میخوام
https://abzarek.ir/service-p/msg/3189842

ها؟

میشه بپرسم چرا سفید؟ به خاطر فنگ شویی؟ یا لباساش کمتر کثیف بشه؟ یا تو شب راحت تر دیده بشه و نتونه قایم بشه؟
(25-03-2026، 0:31)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 0:29)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برده میخوای چیکار حالا

کارام رو بکنه
برای استفاده میخوام

منطقیه مثلا کفشات رو تمیز کنه جورابات رو بشوره
شلاق هم میزنی؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان