امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۰

(25-03-2026، 0:46)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 0:45)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشمام((::::
گداها هم آپدیت شدن
کارتخوانم دارن(:

آرههههه افرین
خب بی شرف تو گدایی اخه؟؟؟
+
یک پسره دست فروش بود گفت ازم دستمال بخر
گفتم نمیخوام
گفت الهی خدا دلتو بشکنه =)))
گفتم قبلا شکسته گمرا پدر####

مامانم داشت اون روز از سرکار میومد بعد ی گدا اومد کلی زاری کرد بعد مامانم نگاه کرد گفت هیچی پول ندارم مامانم رو نفرین کرده بود ایشالله بمیری
مامانم ناراحت شده بود بنده خدا هیچی نگفت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3189842
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، dadachkaiko
آگهی
(25-03-2026، 0:46)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 0:39)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلییی
حسام زنگت بزنم؟

عا نه نت ملی شد اون بخشش خراب شد
زنگ برا چی داش

برای یک مشت حرف مفت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(25-03-2026، 0:47)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 0:46)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالم بد شد یا ذهنم منحرفه؟

شما اونجوری دوست داری؟

بلی ولی ما ارباب Smile))))

شما برده بیشتر میخوری ها(الان دعوا میشه)
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، dadachkaiko
(25-03-2026، 0:46)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 0:45)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشمام((::::
گداها هم آپدیت شدن
کارتخوانم دارن(:

آرههههه افرین
+
گفتم نمیخوام
وای اون بچه های دستمال فروش جای چهار راه دادگستریو یادمه ، نمیذاشتن تکون بخوری
یه مرده ای هم بود فلفل سبز میفروخت ، اونم خیلی بد بود(: با رفتارش دچار شوک شدم اومد بهم بفروشه(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، آمین ، dadachkaiko
(25-03-2026، 0:48)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرههههه افرین
+
گفتم نمیخوام

مامانم داشت اون روز از سرکار میومد بعد ی گدا اومد کلی زاری کرد بعد مامانم نگاه کرد گفت هیچی پول ندارم مامانم رو نفرین کرده بود ایشالله بمیری
مامانم ناراحت شده بود بنده خدا هیچی نگفت
خیلی پر رو شدن بی شرفا
خودشون بمیرن این‌جور آدما
 سپاس شده توسط آمین ، dadachkaiko
(25-03-2026، 0:47)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 0:44)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمو صابرررررر
سلامممممممم

داوطلب ب عنوان برده؟

حتما چک کن دوررنگ یا چپی نباشن برده هایی که مگیری وگرنه صاحب اول و آخرشون خودت میشی کسی نمیخره ازت

آره یادم میمونه
ولی صاحب همیشگی خودمم
اومدنت با خودته برگشتنت با خداست دیگ
Telegh_01
(25-03-2026، 0:49)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 0:47)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی ولی ما ارباب Smile))))

شما برده بیشتر میخوری ها(الان دعوا میشه)

صحیح Smile
https://abzarek.ir/service-p/msg/3069664
 سپاس شده توسط آمین ، dadachkaiko
(25-03-2026، 0:46)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 0:43)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلا بهشون غذای بد بدی ولی بگی خاویاره؟

حالم بد شد یا ذهنم منحرفه؟

(25-03-2026، 0:46)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظور از برده
bdsm هستش؟ Smile

شما اونجوری دوست داری؟

منظور من همون بازی روانی بود بگو خاویار میدم بهتون بعد مثلا تخم مرع خام بده بهشون
(25-03-2026، 0:49)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرههههه افرین
+
گفتم نمیخوام
وای اون بچه های  دستمال فروش جای چهار راه دادگستریو یادمه ، نمیذاشتن تکون بخوری
یه مرده ای هم بود فلفل سبز میفروخت ، اونم خیلی بد بود(: با رفتارش دچار شوک شدم اومد بهم بفروشه(:
عااااااا آفرینن
خوبببب یادته
دقیقا همونجا
دلم میخواد یکی بزنمشون
ولی خب بزنی دیه میگیرن
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، dadachkaiko

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان