25-03-2026، 2:16
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-03-2026، 2:20، توسط dadachkaiko.)
(25-03-2026، 2:12)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-03-2026، 2:10)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اصلا بحث آدم حسابی بودن یا نبودن نیست
این تسلطی روی انجمن و بخش هاش داشت بشدت عجیب بود
دی ماه پشت تلفن به سختی به سپهر توضیح دادم اینجا چجورییه و چجوری میشه ارسال داشت
آخر سر ناامید شدم و خودم وارد اکانتش شدمو ارسال ها رو به ۱۱تا رسوندم
آره وضعیت منم با حنا همین بود. تهشم گفت خیلی مزخرفه اینجا. (((:
(25-03-2026، 2:11)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دارید درباره فیک بودن من حرف میزنید؟ اگه آره که فقط بگم این اولین اکانت منه اینجا و یه چندروز پیش که از قطعی اینترنت و بیکاری حوصلم سررفت اینجا رو از تو historyم پیدا کردم که قبلا بدون اکانت بازی فلش میکردم
همین
حتی ضریب هوشی و داستانهاتون هم یکیه ImamGolabi ((((:
رد پا چرا میذاری؟ (((:
28 سال سنمه چرا نباید بلد باشم با یه سایت این شکلی کار کنم؟ یه زمانی ولو بودم توی اینجور سایتا

در ضمن Golabi رو از بچگی توی هر بازی که اسم میخواست استفاده میکردم.
چند سال پیش که فهمیدم روح الله رو توی یخچال نگه داشتن بعد از مرگش این بخش imam رو اضافه کردم اولش
(25-03-2026، 2:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-03-2026، 2:11)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دارید درباره فیک بودن من حرف میزنید؟ اگه آره که فقط بگم این اولین اکانت منه اینجا و یه چندروز پیش که از قطعی اینترنت و بیکاری حوصلم سررفت اینجا رو از تو historyم پیدا کردم که قبلا بدون اکانت بازی فلش میکردم
همین
چشم خروس جان
خروس کیه؟ مگه چیکار کرده که این همه دنبالشین؟

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)