امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۰

من قبل از جنگ برای اولین بار اسنپ‌بایک سوار شدم و انقدر چسبید که می‌خواستم تبدیلش کنم به یک روتین. اما سرما خوردم و یه هفته خونه‌نشین شدم و بعدش هم جنگ شد. 
 سپاس شده توسط saba 3 ، فرنودِ بن گیومرث ، shahid
آگهی
(25-03-2026، 9:44)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 2:24)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه ربط؟

باز آره

درست تر بذار بپرسم بگم.
مربی گری میکنی؟ اون چطور پیش میره؟

نه مربی گری نمی‌کنم همه چی کنسله
 سپاس شده توسط shahid
(25-03-2026، 10:03)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 9:55)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انشالله همیشه عالی باشی گل دختر
منم خوبم

خوب باشی و خوب بمونی c24

ممنونم دختر عزیزم
همچنین شما :*

(25-03-2026، 10:08)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 10:05)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقویم مقویم نمنه!
یه هفته قبل عید و کل ۱۳ روز عید مملکت رو هواست((:
بعدشم تازه تق و لقه چون تازه عید بوده
تازه از اردیبهشت کم کم میان که کارارو دست بگیرن!
در مورد اکثر ادارات دولتی!

مبارک باشه فرنود به دلخوشی و سلامتی استفاده کنی
موتور از دوچرخه راحت تره
فقط اول تنظیم تعادل رو سرعت زیاد اذیت کننده است به نظرم

تازه به همه این معادلاتت باید جنگ رو هم اضافه کنیم!

ممنونم صبا!
آره همین که می‌گی. ضمنا موتور اتوماته و با اینکه از جهاتی راحت‌تره، از جهاتی هم سخت‌تره. مثلا به‌محض وارد کردن کمترین نیرو برای حرکت، یه شتاب خیلی بالایی داره.
یه ۳-۴ روز بود که خریده بودمش و بعد شرکت یه دوری توی کوچه‌ها می‌زدم که جنگ شد. وگرنه الان دیگه دستم اومده بود. (((:

اوضاعت چطوره؟
به نکته ظریفی اشاره کردی
و تو سرپایینی ترمز گرفتن هم دشواره
تو باهوشی قلقش به زودی دستت میاد

نه چندان خوب حقیقتاً
دیروز بهم گفتند که باید از فردا بیای اداره
هیچی دیگه این تعطیل معطیلا برای دولتی هاست، از صبح جلسه‌ام، حوصله هیچی هم ندارم
دلم میخواد بخوابم
از چشمام فحش میباره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3093954
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Medusa ، shahid
(25-03-2026، 1:24)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 1:17)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برده ❌ غلام✔️

پارسی را پاس بداریم پس چی شد؟
غلام مگه پارسی نیست؟
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، shahid
شما هم مث من وقتی یه چیزی سفارش میدین تا روزی که برسه همش ذوق و شوق دارین ؟
مثلا من چنتا اسپری و یه کاغذ صد برگ سفارش دادم اما انقدر هیجان دارم الان که اصن یوضعی (((((((:
تو همه خریدام همینه وضعم
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Faust ، م‍حمّد ، shahid ، ραтяιcια
بچه ها ساعت انجمن ۴ دقیقه عقبه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط shahid
(25-03-2026، 9:52)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 2:36)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا هنوز بیدارید شما؟  14k

والا به منم برخورد .
چون میگن صفای خونه‌ به صاحب خونشه.
پس ماهم مزخرفیم از نظرش؟ cry girl

نه شماها از نظرش خیلی اتفاقا جالب و دوست‌داشتنی بودید. خصوصا تو. چندبار سراغت رو هم گرفت و حالت رو پرسید.

ای جان ، عزیزدلمم
سلام برسون بهش♡
 سپاس شده توسط shahid
(25-03-2026، 10:44)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلا من چنتا اسپری و یه کاغذ صد برگ سفارش دادم اما انقدر هیجان دارم الان که اصن یوضعی (((((((:
تو همه خریدام همینه وضعم

بله
حتی موقع سفارش هم ذوق داریم
 سپاس شده توسط Mohlek ، shahid
(25-03-2026، 10:06)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 10:03)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبح بخیر نیکی!
امروز چطور روزیه از نظر کارشناسیت؟

صبح به خیر  fly2
امروز عالیه چون من دارم بر می‌گردم خونه! 

برنگرد خونه ):
 سپاس شده توسط Medusa ، shahid
(25-03-2026، 11:05)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 10:44)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو همه خریدام همینه وضعم

بله
حتی موقع سفارش هم ذوق داریم
خب پس عادیه Telegh_01
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، shahid

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان