امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۰

(26-03-2026، 1:08)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2026، 1:07)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم.نرفتم سمتش .ایده‌ای ندارم .-.

من یه ایده بدم؟ o_O

بده
 سپاس شده توسط shahid
آگهی
(26-03-2026، 1:07)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2026، 1:04)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش الکی نرو نسخه های عجیب غریب نگیر
با ۴۰ گیگ سر تهش هم میاد

من دلم میخواد از نهایت گرافیک و کلیپ‌های داخل بازی استفاده کنم  Big Grin
قبلا تیکن 8 رو فیت‌گرل دانلود کرده بودم و همچی اوکی و... حجمش حدودا 40 گیگ بود

نسخه اصلی 115 گیگی‌ـشو ک دانلود کردم تازه فهمیدم بازی چیه و داستانش چی بوده و چقد خفنه گرافیکش!!!
حتی ستینگ و حرکاتی ک میتونستی تو بازی بزنی هم بیشتر شت

آره تونستی دوباره بیاریم تو دنیای گیم  Big Grin
بنازم

تا جایی که من دیدم fitgirl چیزی از اصل بازی کم نمیکنه
عجیبه که میگی گرافیک کم داشته یا حرکات و ستینگ کم داشته
 سپاس شده توسط shahid
(26-03-2026، 1:07)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممرضا چه دست و دلباز شده
همرو سپاس میده (((:

Heart به عشقت یه معما هم فرستادم تو ناشناست برار :»
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
 سپاس شده توسط Mohlek
(26-03-2026، 1:09)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2026، 1:07)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسخه اصلی 115 گیگی‌ـشو ک دانلود کردم تازه فهمیدم بازی چیه و داستانش چی بوده و چقد خفنه گرافیکش!!!

بنازم
حاجی فیتگرل آخه همینه
یکی فیتگرل
یکی کورپک ( که جدیدا دیگه کرک نمیکنه )
بقیه اوکین
Dodi و elamigos بریز غمت نباشه
هیچیشم حذف نیس

dodi تاییده ولی elamigos خیلی از اوقات روی همون ورژن گیر میکنه و اگه آپدیت بیاد یا نمیزاره یا باید دوباره پاک کنی و دوباره کامل از اول دانلود کنی
 سپاس شده توسط Mohlek ، shahid
(26-03-2026، 0:44)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2026، 0:42)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیده

ایییییییی مگه دست خودشه؟! Telegh_59

میگم صدرا رو هم تابحال دیدی؟
آره دیدم
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط shahid
(26-03-2026، 1:09)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنازم

آره تیکن 8 دانلود کن ببین چ افتضاحیه اصن وقتی نسخه اصلیشو بازی کردم حالم گرفته شد از فیت گرل
ببین حتی ستینگ FSR بازی هم اتوماتیک خودش  تنظیم میشد رو فیت گرله و گاها فقط میتونستی رو ی سری تنظیمات خاص روی دو سه حالتش سوئیچ کنی!!!
در این حد!
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط shahid
(26-03-2026، 1:09)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2026، 1:08)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه ایده بدم؟ o_O

بده

ذوق بیش از حد چطوره!؟ (((:
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(26-03-2026، 1:11)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2026، 1:07)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممرضا چه دست و دلباز شده
همرو سپاس میده (((:

Heart به عشقت یه معما هم فرستادم تو ناشناست برار :»
ای جان v:
ایشالله سر فرصت v:
(26-03-2026، 1:12)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2026، 1:09)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی فیتگرل آخه همینه
یکی فیتگرل
یکی کورپک ( که جدیدا دیگه کرک نمیکنه )
بقیه اوکین
Dodi و elamigos بریز غمت نباشه
هیچیشم حذف نیس

dodi تاییده ولی elamigos خیلی از اوقات روی همون ورژن گیر میکنه و اگه آپدیت بیاد یا نمیزاره یا باید دوباره پاک کنی و دوباره کامل از اول دانلود کنی
آخه برا بازی ای که مثلا ۲۰۱۸ اومده دیگه چه آپدیتی میخواد بیاد
نصبش خیلی راحت تره elamigos
دودی و فیتگرل شیره سیستمو میکشن تا نصب شن
 سپاس شده توسط shahid
(26-03-2026، 0:54)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2026، 0:51)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلم دینی ها چطور بودن؟

تعریفی نداشتن ولی نسبت به پرورشی ها صد لول بهتر بودن
معلمای عربی چطور؟ خخ
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط shahid
(26-03-2026، 1:12)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2026، 1:09)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره تیکن 8 دانلود کن ببین چ افتضاحیه اصن وقتی نسخه اصلیشو بازی کردم حالم گرفته شد از فیت گرل
ببین حتی ستینگ FSR بازی هم اتوماتیک خودش  تنظیم میشد رو فیت گرله و گاها فقط میتونستی رو ی سری تنظیمات خاص روی دو سه حالتش سوئیچ کنی!!!
در این حد!

تجربه شما تاییده
البته چندسالی میشه که چیزی ازش نگرفتم شاید جدیدا اینجوری شده
تا چندین سال پیش که میگرفتم مو به مو مقایسه میکردم و یکی بود با بقیه
ولی خب زمان نصبش چندین برابر بود
 سپاس شده توسط shahid ، امیر2

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان