امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۰

(27-03-2026، 23:39)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2026، 23:32)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زایمان طبیعی یا کشتار؟ ((:
زایمان طبیعی رو موافقم. (وای یه سوختگی تمام عیار هم دیدم! سرم درد گرفته.)

در ادامش ی بنده خدایی هم اومد ببین بهزیستی پولشو بهش نداده بود اینم معتاد بدبخت بود دم بهزیستی خودشو اتیش زد با بنزین.بعد اوردنش پیش ما.بوی مرغ و اردک ک موهاشونو کز میدنااا بوی همونو میداد بنده خدا.فک کن تا دم و دستگاهشم سوخته بود دو ساعتم طول کشید پانسمانش.اخرش بعد ۲ هفته تو کما بودن فوت کرد.

یه سری تو اورژانس یه پدرو با سه چهارتا بچه هاش آوردن ، گاز گرفتگی طولانی و شدید
پدره شیشه میکشیده توهمی شده بود درو پنجره هارو همه رو بسته بود پیک نیک میوفته اتیش میگیره خونه یکی از بچه ها میمیره یکی اسفکسی میشه باباهم میره ای سی یو._.
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(27-03-2026، 23:39)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2026، 23:34)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سری اعتقادات توی وجود یه سری از مردم هست چون از بدو تولد توی گوششون خوندن و دیگه مغزشون کار نمیکنه
وگرنه عموم مردمی که عقل داشته باشن هیج وقت از این جور حرفا نمیزنن و چه بسا علت ایجاد اون جنگه 8 ساله که بهش میگفت "نعمت" این بود که مردم داشتن متوجه میشدن جامعه داره به کجا میره و در تمام مصاحبه های کف خیابون میگفتن ناراضی ان
اون "نعمت" اومد مردم رو علیه یه لولو خارجی متحد کرد، توی همون "نعمت" خیلی از مردم عاقل رو با عملیات های لو رفته به کشتن دادن، اون عاقل هایی هم که نرفته بودن جنگ رو به هزار و یک علت الکی توی شهرها میگرفتن و اعدام میکردن
در نتیجه اون نارضایتی ها با این "نعمت" نابود شدن

کسی راجب خوبو بد جنگ ۸ساله حرف نزد
بحث چیز دیگ بود

منم به ماهیت جنگ کاری نداشتم
فقط گفتم چرا ممکنه بعضی ها اون جوری دربارش حرف بزنن و با اون چشم ببیننش که الان ممکنه حس بشه  که باعث بشه  اون همه خونِ ریخته شده بی ارزش و حیف شه 
(27-03-2026، 23:14)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2026، 23:10)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مراسم چهلمش براش تولدم گرفتن

طبیعیه با وجود اینکه نزدیکه ۳ماهه گذشتع ولی باز عکسی ببینم اشکم میریزه؟
سه ماه شده ؟ دردش واسه من هنوز انگار مال یه هفتست 
طبیعیه شقایق جان 
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
ای کاش یه همچین زمینی داشتم توش خروس لاری جنگی قدبلند پرورش میدادم

(27-03-2026، 23:42)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2026، 23:34)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفته بودم یه سایدی دارم که عاشق این چیزاس؟

مچکرم(:

پس برای همینه که کارت اینه؟ ((:

قربون تو!

فعلاً که اومدم یه بخش استیبل ولی از همون اول دانشجویی کارورزی های اورژانسو دوست داشتم ، هیجانش خیلی بالاعه و ترسناک
 سپاس شده توسط هلی ، فرنودِ بن گیومرث
fishing
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(27-03-2026، 23:42)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2026، 23:39)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در ادامش ی بنده خدایی هم اومد ببین بهزیستی پولشو بهش نداده بود اینم معتاد بدبخت بود دم بهزیستی خودشو اتیش زد با بنزین.بعد اوردنش پیش ما.بوی مرغ و اردک ک موهاشونو کز میدنااا بوی همونو میداد بنده خدا.فک کن تا دم و دستگاهشم سوخته بود دو ساعتم طول کشید پانسمانش.اخرش بعد ۲ هفته تو کما بودن فوت کرد.

پدره شیشه میکشیده توهمی شده بود درو پنجره هارو همه رو بسته بود پیک نیک میوفته اتیش میگیره خونه یکی از بچه ها میمیره یکی اسفکسی میشه باباهم میره ای سی یو._.

خاااک بر سر خرش کنن
شب قبل اون سوختگیه ی مرده اومد با دار اویختگی .بعد صب همون روز ک باز این سوختگی رو بیارن ی دختره اومده بود ۱۸ ساله فک کن لیوان خورد کرده بود شیشه هاشو قورت داده بود بعد ب من گف اول گفتم شر ور میگه چجوری قورت داده اصلا.بعد گرافی گرفتیم شیشه تو معده و رودش رسیده بود.پشمام ریختت.بعد نگو این چون زود ازدواج کرده بود سابقه ۴ بار سوساید دیگه هم داشته.بعد اینو درمان میکنن.امسال سه ماه پیش دوباره با سوساید اومده این دفعه رگ گردنشو با چاقو میوه خوری فک کننننن شروع کرده بود برش دادن.خون میپاچیدااا.باز دست جراحمون درد نکنه خوب جمعش کرد خداوکیلی

(27-03-2026، 23:44)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2026، 23:42)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس برای همینه که کارت اینه؟ ((:

قربون تو!

فعلاً که اومدم یه بخش استیبل ولی از همون اول دانشجویی کارورزی های اورژانسو دوست داشتم ، هیجانش خیلی بالاعه و ترسناک

طرح کجا مد نظرته؟چقد مونده دیگه از درست؟

سپاس شده توسط ραтяιcια ، فرنودِ بن گیومرث
(27-03-2026، 23:36)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2026، 23:32)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن اونی ک تو the pitt دیدی رو میگم هم زایمان هم بقیش
کشتار تو ایران ک هیچ وقت عادی نمیشه و نبایدم بشه (:
ولی یاد ی چی افتادم این وسط
ی بار تو کارخونه چیپس ی بنده خدایی دستش از ارنج تو دستگاه گیر کرد قشنگ چرخ شده بوداا پوست و جزئیات و... اناتومی رو ب صورت لایو میتونسی روش ببینی با تمام تاندون و عصبا .حالا واردش نشیم. بعد اینو با بالگرد اعزام کردیم تهران بعد کارهای اولیش.بعد ناهار همون روز قیمه با گوشت تیکه ای بود .واقعا موندم چجوری با اون صحنه بعدش میشینیم غذا هم میخوریم گوشت تیکه ایش هم میل کردن همه.
((((((:::
تو اورژانس کار می‌کنی؟؟؟
من خیلی جزییات رو دقیق تصور می‌کنم. الان برام یه اپیزود سریال مستقل ساختی!
گوشت تکه‌ای خیلی خوب بود. ((((::::

(27-03-2026، 23:32)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چند جا توی پیامت امیدوار شدم به بهبودی و تلاش دو ساعته برای پانسمان حتی پانسمان دم و دستگاه (نگران بودم که بعد از بیمارستان روابط جنسیش چی میشه) که دیدم مرد!
عجب اعصابی می‌سازید برای خودتون (((: شایسته مدالید.

(27-03-2026، 23:42)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرچی خوندم و جلو رفتم هی بدتر شد (((: مثل خود زندگی! udo
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(27-03-2026، 23:43)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2026، 23:14)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طبیعیه با وجود اینکه نزدیکه ۳ماهه گذشتع ولی باز عکسی ببینم اشکم میریزه؟
سه ماه شده ؟ دردش واسه من هنوز انگار مال یه هفتست 
طبیعیه شقایق جان 

خودمم داشتم حساب میکردم تعجب کردم
(27-03-2026، 23:47)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاااک بر سر خرش کنن
شب قبل اون سوختگیه ی مرده اومد با دار اویختگی .بعد صب همون روز ک باز این سوختگی رو بیارن ی دختره اومده بود ۱۸ ساله فک کن لیوان خورد کرده بود شیشه هاشو قورت داده بود بعد ب من گف اول گفتم شر ور میگه چجوری قورت داده اصلا.بعد گرافی گرفتیم شیشه تو معده و رودش رسیده بود.پشمام ریختت.بعد نگو این چون زود ازدواج کرده بود سابقه ۴ بار سوساید دیگه هم داشته.بعد اینو درمان میکنن.امسال سه ماه پیش دوباره با سوساید اومده این دفعه رگ گردنشو با چاقو میوه خوری فک کننننن شروع کرده بود برش دادن.خون میپاچیدااا.باز دست جراحمون درد نکنه خوب جمعش کرد خداوکیلی

(27-03-2026، 23:44)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طرح کجا مد نظرته؟چقد مونده دیگه از درست؟
چطوری تونسته بخوره یا خداااا._.
کیس سوساید واقعاً پلشته ، مخصوصاً قسمت ان جی و شارکول داشته باشه حالمو بهم میزنه صدددد بار تو دلم فحش میدم بهشون
رگشونو بزنن هنوز ندیدممم
اکثر سوسایدایی که دیده بودم بعدش عین خر پشیمون شده بودن._. فقط میان مارو عذاب میدن میرن

طرحم الان ، اورژانس و سی‌سی یو دوست دارم
 سپاس شده توسط هلی ، فرنودِ بن گیومرث

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان