27-03-2026، 23:55
(27-03-2026، 23:51)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.طرحم اورژانس بود خدا رو شکر دوماه پیش تمومید دیگه الان مشغول امادگی برا ازمونم تا ببینم ادامه راه زندگی کجا میشه دیگه
(27-03-2026، 23:36)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.((((((:::
ن اونی ک تو the pitt دیدی رو میگم هم زایمان هم بقیش
کشتار تو ایران ک هیچ وقت عادی نمیشه و نبایدم بشه (:
ولی یاد ی چی افتادم این وسط
ی بار تو کارخونه چیپس ی بنده خدایی دستش از ارنج تو دستگاه گیر کرد قشنگ چرخ شده بوداا پوست و جزئیات و... اناتومی رو ب صورت لایو میتونسی روش ببینی با تمام تاندون و عصبا .حالا واردش نشیم. بعد اینو با بالگرد اعزام کردیم تهران بعد کارهای اولیش.بعد ناهار همون روز قیمه با گوشت تیکه ای بود .واقعا موندم چجوری با اون صحنه بعدش میشینیم غذا هم میخوریم گوشت تیکه ایش هم میل کردن همه.
تو اورژانس کار میکنی؟؟؟
من خیلی جزییات رو دقیق تصور میکنم. الان برام یه اپیزود سریال مستقل ساختی!
گوشت تکهای خیلی خوب بود. ((((::::
(27-03-2026، 23:39)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من چند جا توی پیامت امیدوار شدم به بهبودی و تلاش دو ساعته برای پانسمان حتی پانسمان دم و دستگاه (نگران بودم که بعد از بیمارستان روابط جنسیش چی میشه) که دیدم مرد!
در ادامش ی بنده خدایی هم اومد ببین بهزیستی پولشو بهش نداده بود اینم معتاد بدبخت بود دم بهزیستی خودشو اتیش زد با بنزین.بعد اوردنش پیش ما.بوی مرغ و اردک ک موهاشونو کز میدنااا بوی همونو میداد بنده خدا.فک کن تا دم و دستگاهشم سوخته بود دو ساعتم طول کشید پانسمانش.اخرش بعد ۲ هفته تو کما بودن فوت کرد.
عجب اعصابی میسازید برای خودتون (((: شایسته مدالید.
اره یعنی یادمه چنین کشیکای سمی رو میومدی خونه فقط باید سه چار نخ اسموک میزدی بشوره ببره.
خیلی بد بود حقیقتا.ولی خب مثلا تو هر ۱۰ تا کشیک یهو ی شب کلکسیون خیلیییی افتضاحی میشه باقی کشیکا سو سوئه بد نیس.مثلا ۴ تا دونه مریض بد میاد فقط.ولی این کشیک چون تو کمتر از ۲۴ ساعت ۳ تا خودکشی دیدم حقیقتا فشار روانی خیلی زیادی بهم اومده بود

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)