امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۰

(27-03-2026، 23:51)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2026، 23:36)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن اونی ک تو the pitt دیدی رو میگم هم زایمان هم بقیش
کشتار تو ایران ک هیچ وقت عادی نمیشه و نبایدم بشه (:
ولی یاد ی چی افتادم این وسط
ی بار تو کارخونه چیپس ی بنده خدایی دستش از ارنج تو دستگاه گیر کرد قشنگ چرخ شده بوداا پوست و جزئیات و... اناتومی رو ب صورت لایو میتونسی روش ببینی با تمام تاندون و عصبا .حالا واردش نشیم. بعد اینو با بالگرد اعزام کردیم تهران بعد کارهای اولیش.بعد ناهار همون روز قیمه با گوشت تیکه ای بود .واقعا موندم چجوری با اون صحنه بعدش میشینیم غذا هم میخوریم گوشت تیکه ایش هم میل کردن همه.
((((((:::
تو اورژانس کار می‌کنی؟؟؟
من خیلی جزییات رو دقیق تصور می‌کنم. الان برام یه اپیزود سریال مستقل ساختی!
گوشت تکه‌ای خیلی خوب بود. ((((::::

(27-03-2026، 23:39)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در ادامش ی بنده خدایی هم اومد ببین بهزیستی پولشو بهش نداده بود اینم معتاد بدبخت بود دم بهزیستی خودشو اتیش زد با بنزین.بعد اوردنش پیش ما.بوی مرغ و اردک ک موهاشونو کز میدنااا بوی همونو میداد بنده خدا.فک کن تا دم و دستگاهشم سوخته بود دو ساعتم طول کشید پانسمانش.اخرش بعد ۲ هفته تو کما بودن فوت کرد.
من چند جا توی پیامت امیدوار شدم به بهبودی و تلاش دو ساعته برای پانسمان حتی پانسمان دم و دستگاه (نگران بودم که بعد از بیمارستان روابط جنسیش چی میشه) که دیدم مرد!
عجب اعصابی می‌سازید برای خودتون (((: شایسته مدالید.
طرحم اورژانس بود خدا رو شکر دوماه پیش تمومید دیگه الان مشغول امادگی برا ازمونم تا ببینم ادامه راه زندگی کجا میشه دیگه
اره یعنی یادمه چنین کشیکای سمی رو میومدی خونه فقط باید سه چار نخ اسموک میزدی بشوره ببره.
خیلی بد بود حقیقتا.ولی خب مثلا تو هر ۱۰ تا کشیک یهو ی شب کلکسیون خیلیییی افتضاحی میشه باقی کشیکا سو سوئه بد نیس.مثلا ۴ تا دونه مریض بد میاد فقط.ولی این کشیک چون تو کمتر از ۲۴ ساعت ۳ تا خودکشی دیدم حقیقتا فشار روانی خیلی زیادی بهم اومده بود

آگهی
(27-03-2026، 23:44)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2026، 23:42)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس برای همینه که کارت اینه؟ ((:

قربون تو!

فعلاً که اومدم یه بخش استیبل ولی از همون اول دانشجویی کارورزی های اورژانسو دوست داشتم ، هیجانش خیلی بالاعه و ترسناک

اصلا خیلی وحشتناکه. بی‌جهت نیست که بهش می‌گن گودال توی سریال!
کدوم بخش رفتی؟

هلی و پرستو به گفتگو ادامه بدید. خیلی جالبید.
 سپاس شده توسط هلی
(27-03-2026، 23:54)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2026، 23:47)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاااک بر سر خرش کنن
شب قبل اون سوختگیه ی مرده اومد با دار اویختگی .بعد صب همون روز ک باز این سوختگی رو بیارن ی دختره اومده بود ۱۸ ساله فک کن لیوان خورد کرده بود شیشه هاشو قورت داده بود بعد ب من گف اول گفتم شر ور میگه چجوری قورت داده اصلا.بعد گرافی گرفتیم شیشه تو معده و رودش رسیده بود.پشمام ریختت.بعد نگو این چون زود ازدواج کرده بود سابقه ۴ بار سوساید دیگه هم داشته.بعد اینو درمان میکنن.امسال سه ماه پیش دوباره با سوساید اومده این دفعه رگ گردنشو با چاقو میوه خوری فک کننننن شروع کرده بود برش دادن.خون میپاچیدااا.باز دست جراحمون درد نکنه خوب جمعش کرد خداوکیلی

طرح کجا مد نظرته؟چقد مونده دیگه از درست؟
چطوری تونسته بخوره یا خداااا._.
کیس سوساید واقعاً پلشته ، مخصوصاً قسمت ان جی و شارکول داشته باشه حالمو بهم میزنه صدددد بار تو دلم فحش میدم بهشون
رگشونو بزنن هنوز ندیدممم
اکثر سوسایدایی که دیده بودم بعدش عین خر پشیمون شده بودن._. فقط میان مارو عذاب میدن میرن

طرحم الان ، اورژانس و سی‌سی یو دوست دارم

عههه کجایی الان؟من کمیجان بودم تو استان مرکزی دوماه پیش تمومید
من یکی از چالش برانگیز ترین چیزایی ک رفت تو پاچم گذاشتن چست تیوب برای مریضی بود ک هوشیار بود ولی با خونریزی ب شدت زیاد و تنشن پنوموتوراکس که بهش هموتوراکسم اضافه شده بود و جراح هم نداشتم و حاصل ی نزاع بوده .در حدی بود ک پلیس اومد گف دکتر اینو شده جنازشو بنداز تو امبولانس فقط بفرس اراک اونجا بمیره اینجا بمونه بیمارستانو رو سرت خراب میکنن.بعد فک کن با این استرس ک اینجا بمیره ب گا سگ میری براش برای اولین بار تنهایی چست تیوب گذاشتم.فک کن مریض رو دریپ نور گذاشتیم میدا هم ک نمیشد زد ب خاطر فشارش .ب معنای واقعی ترس و ریدن ب خودمو تجربه کردم مریض رف اراک تو اتاق عمل اراک ب خاطر حجم خونریزی مرد.فک کن پیش ما دوتا باتل چست تیوب پر شده بود.همون لحظه هم ی شوک انافیلاکسی اومد همزمان با این.این قسمتش خیلی بده ک تو دوتا کیس گه همزمان داری نمیدونی کدوم گه رو زودتر بخوری.

سپاس شده توسط ραтяιcια ، فرنودِ بن گیومرث
(27-03-2026، 23:51)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2026، 23:36)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن اونی ک تو the pitt دیدی رو میگم هم زایمان هم بقیش
کشتار تو ایران ک هیچ وقت عادی نمیشه و نبایدم بشه (:
ولی یاد ی چی افتادم این وسط
ی بار تو کارخونه چیپس ی بنده خدایی دستش از ارنج تو دستگاه گیر کرد قشنگ چرخ شده بوداا پوست و جزئیات و... اناتومی رو ب صورت لایو میتونسی روش ببینی با تمام تاندون و عصبا .حالا واردش نشیم. بعد اینو با بالگرد اعزام کردیم تهران بعد کارهای اولیش.بعد ناهار همون روز قیمه با گوشت تیکه ای بود .واقعا موندم چجوری با اون صحنه بعدش میشینیم غذا هم میخوریم گوشت تیکه ایش هم میل کردن همه.
تو اورژانس کار می‌کنی؟؟؟

(27-03-2026، 23:39)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در ادامش ی بنده خدایی هم اومد ببین بهزیستی پولشو بهش نداده بود اینم معتاد بدبخت بود دم بهزیستی خودشو اتیش زد با بنزین.بعد اوردنش پیش ما.بوی مرغ و اردک ک موهاشونو کز میدنااا بوی همونو میداد بنده خدا.فک کن تا دم و دستگاهشم سوخته بود دو ساعتم طول کشید پانسمانش.اخرش بعد ۲ هفته تو کما بودن فوت کرد.
من چند جا توی پیامت امیدوار شدم به بهبودی و تلاش دو ساعته برای پانسمان حتی پانسمان دم و دستگاه (نگران بودم که بعد از بیمارستان روابط جنسیش چی میشه) که دیدم مرد!

(27-03-2026، 23:42)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سری تو اورژانس یه پدرو با سه چهارتا بچه هاش آوردن ، گاز گرفتگی طولانی و شدید
پدره شیشه میکشیده توهمی شده بود درو پنجره هارو همه رو بسته بود پیک نیک میوفته اتیش میگیره خونه یکی از بچه ها میمیره یکی اسفکسی میشه باباهم میره ای سی یو._.

هرچی خوندم و جلو رفتم هی بدتر شد (((: مثل خود زندگی! udo

وای فرنود اورژانس سوانح خیلی عجیبه
طرف با چشم پاره اندازه تخم مرغ شده بود هی تو بخش راه میرفت پرستاره میگفت بیا بریمممم چشمتو بخیه بزنم اونم میگف یه دقیقه واستا به فلانی زنگ بزنم جنسام رو هوا مونده

(27-03-2026، 23:59)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2026، 23:54)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری تونسته بخوره یا خداااا._.
کیس سوساید واقعاً پلشته ، مخصوصاً قسمت ان جی و شارکول داشته باشه حالمو بهم میزنه صدددد بار تو دلم فحش میدم بهشون
رگشونو بزنن هنوز ندیدممم
اکثر سوسایدایی که دیده بودم بعدش عین خر پشیمون شده بودن._. فقط میان مارو عذاب میدن میرن

طرحم الان ، اورژانس و سی‌سی یو دوست دارم

من یکی از چالش برانگیز ترین چیزایی ک رفت تو پاچم گذاشتن چست تیوب برای مریضی بود ک هوشیار بود ولی با خونریزی ب شدت زیاد و تنشن پنوموتوراکس که بهش هموتوراکسم اضافه شده بود و جراح هم نداشتم و حاصل ی نزاع بوده .در حدی بود ک پلیس اومد گف دکتر اینو شده جنازشو بنداز تو امبولانس فقط بفرس اراک اونجا بمیره اینجا بمونه بیمارستانو رو سرت خراب میکنن.بعد فک کن با این استرس ک اینجا بمیره ب گا سگ میری براش برای اولین بار تنهایی چست تیوب گذاشتم.فک کن مریض رو دریپ نور گذاشتیم میدا هم ک نمیشد زد ب خاطر فشارش .ب معنای واقعی ترس و ریدن ب خودمو تجربه کردم مریض رف اراک تو اتاق عمل اراک ب خاطر حجم خونریزی مرد.فک کن پیش ما دوتا باتل چست تیوب پر شده بود.همون لحظه هم ی شوک انافیلاکسی اومد همزمان با این.این قسمتش خیلی بده ک تو دوتا کیس گه همزمان داری نمیدونی کدوم گه رو زودتر بخوری.

من نرسم ، شهرخودمونم فعلا
واقعاً جرات داشتی من بودم به خودم میگرخیدم
ولی تجربه بهم ثابت کرده کارایی که یهویی و اورژانسی پیش میاد و تنهایی خیلی بهتر انجام میشه تا کارایی که با کمک چند نفر انجام میدی و وقت داری
وااای من از همین اورژانس میترسم که نتونم اولویت بندی کنم:/
 سپاس شده توسط هلی ، فرنودِ بن گیومرث
(28-03-2026، 0:01)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2026، 23:51)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اورژانس کار می‌کنی؟؟؟

طرف با چشم پاره اندازه تخم مرغ شده بود هی تو بخش راه میرفت پرستاره میگفت بیا بریمممم چشمتو بخیه بزنم اونم میگف یه دقیقه واستا به فلانی زنگ بزنم جنسام رو هوا مونده

باورم نمی‌شه (((:
من یه تجربه خیلی نزدیک و بدی که با اورژانس داشتم، اورژانس مسمومیت دارویی بود. خواهرم یک شب خیلی بد بود حالش سر یه دارویی(long story) و یه شب طولانی رو اونجا بودیم. دو تا کیس خودکشی دیدم و آدم‌هایی که با دارو یا الکل خیلی حالشون بد و وحشتناک بود و یه معتاد هم توی دستشویی داشت مصرف می‌کرد.
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، هلی
(28-03-2026، 0:01)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اورژانس کار می‌کنی؟؟؟

(27-03-2026، 23:59)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نرسم ، شهرخودمونم فعلا
واقعاً جرات داشتی من بودم به خودم میگرخیدم
ولی تجربه بهم ثابت کرده کارایی که یهویی و اورژانسی پیش میاد و تنهایی خیلی بهتر انجام میشه تا کارایی که با کمک چند نفر انجام میدی و وقت داری
وااای من از همین اورژانس میترسم که نتونم اولویت بندی کنم:/

وای خدا بهت صبر ایوب بده خواهر
شما از این نظر کارتون ب مراتب از ما سخت تره خداوکیلی
اره من بسم الله بسم الله از ترس جونم مجبور شدم.وگرنه جراح اراکم گف نکن اینکارو چون در نهایت میمیره ولی اون تو اونجا نشسته بود من باید اشهدمو میخوندم اینجا Big Grin
ولی خوب شد چون ترسم ریخت حقیقتا بعدش و در شرایط مشابه دیگه چست تیوب لامصب برام چالش نیس
خیلی ترسناکه الویت بندی.مخصوصا وقتایی ک خیلی شلوغ باشه و مریضی میس بشه عذاب وجدان تا عمر داری از ذهنت پاک نمیشه

سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، ραтяιcια
(28-03-2026، 0:11)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باورم نمی‌شه (((:
من یه تجربه خیلی نزدیک و بدی که با اورژانس داشتم، اورژانس مسمومیت دارویی بود. خواهرم یک شب خیلی بد بود حالش سر یه دارویی(long story) و یه شب طولانی رو اونجا بودیم. دو تا کیس خودکشی دیدم و آدم‌هایی که با دارو یا الکل خیلی حالشون بد و وحشتناک بود و یه معتاد هم توی دستشویی داشت مصرف می‌کرد.

اورژانس داخلی رفتی(: اونجا خیلی حال بهم زنه خدایی ، اکثراً یا دارن اوق میزنن یا دل دردن
الکل هم خیلی بده طرفو تا مرگ و دیالیز میکشونه
دانشجو بودم یه کیس خودکشی دیدم ، احمق یه عالمه قرص افسردگی باهم خورده بود:/ فقط معده اشو بهم زده بود هییی بالا میاورد ، هیچیش نشد:/
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، هلی
(28-03-2026، 0:11)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باورم نمی‌شه (((:

اتفاقا اون شب کذایی نزاع هم پشت هم دعوا برا ما میاوردن همراه مریضا هی میگفتن خدایی چجوری شما تحمل میکنین و جمع میکنین
پشمات شاید بریزه ولی فک کن تو ی شب ۴ تا دعوای مختلف ک در مجموع پیش ما ۱۸ نفرشونو اوردن انجام شد.شب اربعینم بود شور حسینی گرفته بود مردمو.اصلا برام عجیب بود ی شب انقد پرونده نزاع داشته باشم خدایی.انگار تو اب شهر ی چی ریختن مردم رم کرده بودن اصلا.ولی خب از اون ۱۸ تا چن تاییشون بد حال بودن بقیشون داشتن فبلم بازی میکردن نرن بازداشتگاه ک اونجا هم باید مدیریت کنی ک کسی تمارض نکنه.یعنی نقش پلیس و قاضی هم بازی کنی Big Grin

سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(28-03-2026، 0:16)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2026، 0:11)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باورم نمی‌شه (((:

اورژانس داخلی رفتی(: اونجا خیلی حال بهم زنه خدایی ، اکثراً یا دارن اوق میزنن یا دل دردن
دانشجو بودم یه کیس خودکشی دیدم ، احمق یه عالمه قرص افسردگی باهم خورده بود:/ فقط معده اشو بهم زده بود هییی بالا میاورد ، هیچیش نشد:/
آره. خیلی وحشتناک بود. یه دختری بود با دوست‌هاش اومده بود و خیلی ترسیده بود. مامانم که یکم خیالش از خواهرم راحت شده بود رفت پیش جوون‌ها که یکم آرومشون کنه چون دختره بخاطر ترسش داشت اوضاعش بدتر می‌شد. گفت دخترم چی شده؟ گفت الکل خوردم و اینا. مامانمم گفت چیزی نیست که منم خوردم. خوب میشی. (((: بعد دختره یخش آب شد گفت آخه قارچ هم خوردم. مامان منم نمی‌دونست قارچ دراگه فکر کرد قارچ خوراکی رو میگه. گفت من اونم خوردم چیزی نیست که تازه سرطان هم دارم ((((((:::::: دوست‌های دختره پشماشون ریخته بود. من داشتم پاره می‌شدم. (((:::::

با قرص‌های افسردگی مثل اس سیتاور گویا نمی‌شه خودکشی کرد. از یکی شنیدمش نمیدونم درسته یا نه.
 سپاس شده توسط هلی ، ραтяιcια
(28-03-2026، 0:16)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باورم نمی‌شه (((:

قرص برنجم لامصب خیلیییی مرگ دردناک و بدیه.جلو چشمت قشنگ مریض DIC میشه و تو نقش شلغمو عملا براش بازی میکنی چون هرچقدم تلاش کنی میمیره

سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، ραтяιcια

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان