امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۰

تا مشهد میاد
مشهد رو میزنه
نیشابور رو میزنه
هم سبزوار مارو نمیزنه
عجیبه..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3069664
 سپاس شده توسط ραтяιcια
آگهی
(28-03-2026، 0:32)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2026، 0:26)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به فنا رفتن نقشه خودکشی خیلی بامزه بود (((:
حالا کل انجمن میدونند قبل از خودکشی، فرمول قرص‌ها رو با کی چک کنند (((:
من یه مدت اس سیتاور و الانزاپین می‌خوردم. یادمه اس سیتاورم رو چند روز یادم رفت بخورم و بعد که دوباره خوردمش، شبش توهم زدم. فکر کنم چون وزنم کمه همون ۵-۶ تا دونه من رو بکشه ((((: با یه اس سیتاور تا توهم رو رفتم. توهم عجیب غریبی نبود البته. توی تاریکی اشیاء رو متحرک می‌دیدم. یا یه رگه‌های دودمانند توی هوا. اگر چراغ رو روشن می‌کردم همه چیز عادی بود. (راستش خیلی کول بود)

بعد از اون اپیزود امیر بزرگی توی رختکن بازنده‌ها، دیگه تقریبا همه این احتمال کوری توسط الکل رو جدی می‌گیرن خداروشکر (((:

وااای خیلی بدنت پس تمیزه حقیقتا Big Grin
ولی جدی خیلی حواست باشه .حتی ی قرص هم میخوری حتما عوارضش و تداخلاتشو چک کن.مثل الکل ک با ی قرص مترونیدازول مریضو میکشه حتی ۲۴ ساعت بعد مصرفش.
یا ی چی مثل بروفن و دیکلوفناک ک عین نقل نبات میخوریم خونریزی معده ای بده ک پاره شی.یا امپول کترولاااک فک کن اسم داشته باشی میکشتت.واس همین همیشه چک کن
ی روش خوشگل دیگه هم برا خودکشی الپرازولام با قرص برنجه ک صد درصد میمیری ولی بی درد
از اون قشنگتر دیگوکسینه با املودیپینه اینم قلبو میترکونه

(28-03-2026، 0:31)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقاً (: خوبه که اینطوری ای
من واقعاً دیدم به قول تو فقط لذت میبرن ، صبح میری میبینی کللللل بخشو پر کردن همه بستری
ماشاالله تیغ جراحی هم ژیر دستشون سر میخوره میزنن اینور اونور مریضو پاره میکنن تو rca میندازن گردن پرستار:/
با وجدانم دیدم ، شبکاریا صددد بار سر میزنه از مریضاش

اره واقعا
امیدوارم جامعه تا حد زیادی اصلاح بشه حقیقتا
خب خیلی شهر کوچیکی بود اونجا ک من کار میکردم فک کن ۹۰ کیلومتر اینور و اونورش ک بشه اراک و همدان هیچ بیمارستانی جز ما نبود.بعد خدایی نرسامون تایم خوابشون بود مریض میومد ک مثلا خانوم بود و نرس خانم داشت استراحت میکرد من خودم نوار میگرفتم و تزریق و اینا.واس همینم با نرسامون خیلیی صمیمی بودیم و هنوز هفته ای ی بار بهم دونه دونه زنگ میزنن
امیدوارممم ، همین چند روز پیش برای یکیشون گزارش خطا رد شد ، بچه رو با اپگار ۲ از ۱۰ بدنیا آورد ، کد خورد سی پی آر شد
خدااااا چه دکتر نانازی(:
کاش اینورا بودی<:
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، هلی
(28-03-2026، 0:41)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا مشهد میاد
مشهد رو میزنه
نیشابور رو میزنه
هم سبزوار مارو نمیزنه
عجیبه..
ناراحتی ؟
(28-03-2026، 0:41)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا مشهد میاد
مشهد رو میزنه
نیشابور رو میزنه
هم سبزوار مارو نمیزنه
عجیبه..

سبزوار حیفه نگوووووو(:
(28-03-2026، 0:44)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا مشهد میاد
مشهد رو میزنه
نیشابور رو میزنه
هم سبزوار مارو نمیزنه
عجیبه..
ناراحتی ؟

تجربه نشه اقا امیر ؟

(28-03-2026، 0:44)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا مشهد میاد
مشهد رو میزنه
نیشابور رو میزنه
هم سبزوار مارو نمیزنه
عجیبه..

سبزوار حیفه نگوووووو(:

فک کنم چون حیفه نمیزنه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(28-03-2026، 0:32)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی جدی خیلی حواست باشه .حتی ی قرص هم میخوری حتما عوارضش و تداخلاتشو چک کن.مثل الکل ک با ی قرص مترونیدازول مریضو میکشه حتی ۲۴ ساعت بعد مصرفش.
یا ی چی مثل بروفن و دیکلوفناک ک عین نقل نبات میخوریم خونریزی معده ای بده ک پاره شی.یا امپول کترولاااک فک کن اسم داشته باشی میکشتت.واس همین همیشه چک کن
ی روش خوشگل دیگه هم برا خودکشی الپرازولام با قرص برنجه ک صد درصد میمیری ولی بی درد

بقول ملیکا: یادداشت شد. val
ممنون بابت راهکار بی‌درد برای خودکشی
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، هلی ، Faust
(28-03-2026، 0:44)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2026، 0:44)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناراحتی ؟

تجربه نشه اقا امیر ؟
هر چیزیو مگه ادم باید تجربه کنه ؟ اینجا دستم بستست وگرنه مثال خیلی خوبی تو ذهنم بود
(28-03-2026، 0:46)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2026، 0:44)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تجربه نشه اقا امیر ؟
هر چیزیو مگه ادم باید تجربه کنه ؟ اینجا دستم بستست وگرنه مثال خیلی خوبی تو ذهنم بود

درسته شفته جان

ناراحتی ؟

تجربه نشه اقا امیر ؟

(28-03-2026، 0:44)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سبزوار حیفه نگوووووو(:

فک کنم چون حیفه نمیزنه
چیزیم نداره بزنه خدایی(:: مگه پارک شهدارو بزنه
من اونجارو دوست دارمم
(28-03-2026، 0:45)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقول ملیکا: یادداشت شد. val
ممنون بابت راهکار بی‌درد برای خودکشی

اگه اخوندا و اخوندک ها نرن جدی عملی میکنم.
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، هلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان