امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۰

بابلسر رو دیشب سه بار زدن امشب دوبار . اینم از شمال امنمون
 سپاس شده توسط KVYmVN ، shghyegh ، آمین
آگهی
?حملات امروز اسرائیل و آمریکا به تاسیسات زیر انجام شد:

فولاد خوزستان
فولاد مبارکه اصفهان
صنعتی اراک
آب سنگین خنداب اراک
کارخانه سیمان فیروز آباد
مجتمع کیک زرد یزد
فولاد اکسین اهواز
کارخانه فولاد باقرشهر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3069664
 سپاس شده توسط shghyegh
(28-03-2026، 1:02)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فولاد خوزستان
فولاد مبارکه اصفهان
صنعتی اراک
آب سنگین خنداب اراک
کارخانه سیمان فیروز آباد
مجتمع کیک زرد یزد
فولاد اکسین اهواز
کارخانه فولاد باقرشهر
به عنوان کسی که رشتش مرتبط به صنعته ، تمامی دستگاه های فولاد مبارکه و‌باقی فولاد سازی ها ، وارداتین . دستگاه های چند صد متری در به ارتفاع ۱۰ متر . امیدوارم نخورده باشه به‌اونا .
(28-03-2026، 1:07)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2026، 1:02)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فولاد خوزستان
فولاد مبارکه اصفهان
صنعتی اراک
آب سنگین خنداب اراک
کارخانه سیمان فیروز آباد
مجتمع کیک زرد یزد
فولاد اکسین اهواز
کارخانه فولاد باقرشهر
به عنوان کسی که رشتش مرتبط به صنعته ، تمامی دستگاه های فولاد مبارکه و‌باقی فولاد سازی ها ، وارداتین . دستگاه های چند صد متری در به ارتفاع ۱۰ متر . امیدوارم نخورده باشه به‌اونا .

هرچند قصد از حمله دیقا همین برخورد ها و نابودی هستش ولی ایشالله ک خیره...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(28-03-2026، 1:00)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2026، 0:59)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره منم الان یه سلام گرم‌ براشون‌ فرستادم

ی کانال روبیکا داشتم تستی میذاشت وصل میشد د حد چند مین
ترکوندنش

یه سوال دارم چرا بعضی کانف..یگ ها اپلینک و دونلینک دارن پینگ هم دارن ولی وصل نمیشن؟
اسلیپ نت چطور وصل میشه؟
من هرکاری کردم نشد
(28-03-2026، 1:12)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2026، 1:00)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی کانال روبیکا داشتم تستی میذاشت وصل میشد د حد چند مین
ترکوندنش

یه سوال دارم چرا بعضی کانف..یگ ها اپلینک و دونلینک دارن پینگ هم دارن ولی وصل نمیشن؟
اسلیپ نت چطور وصل میشه؟
من هرکاری کردم نشد

وقتی دانلود میده ولی اپدیت نمیده یعنی Packet Lost

اسپلیت هم ب سرور برمیگرده
 سپاس شده توسط sober
(28-03-2026، 1:00)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2026، 0:48)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بالاخره تگ کردن رو یاد گرفتی:دی
دارم پازلمو درست میکنم،آخراشه دیگه
شما چطوری روزت چطور بود حنا جان خوبه

آره بالاخره! تو بودی یادم دادی یا رها؟ خلاصه دستتون درد نکنه.
پازل رو بعد بذار ببینیم.
حنا هم خوبه. نگرانی‌های خودش رو البته در شرایط موجود داره. تلاش می‌کنم تعدیل کنم اوضاع رو ولی گاهی روان خودم هم چندان معتدل نیست. (((:
فکر کنم هردومون همزمان یاد دادیم.یادم نیست((=
همین الان تمومش کردم
https://s8.uupload.ir/files/img_6141_p.jpeg
۴روز زمان برد و حس میکنم مدت زمان مناسب و مفیدیه.
توی این روزا هیچکس حال و روز خوبی نداره واقعا ولی خب خارج از دست ماست نمیشه تلاشی برای بهبود شرایط کرد صرفا باید کنار اومد و گذر کرد.بالاخره این هم یک روزی تموم میشه
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(28-03-2026، 1:42)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2026، 1:00)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره بالاخره! تو بودی یادم دادی یا رها؟ خلاصه دستتون درد نکنه.
پازل رو بعد بذار ببینیم.
حنا هم خوبه. نگرانی‌های خودش رو البته در شرایط موجود داره. تلاش می‌کنم تعدیل کنم اوضاع رو ولی گاهی روان خودم هم چندان معتدل نیست. (((:
فکر کنم هردومون همزمان یاد دادیم.یادم نیست((=
همین الان تمومش کردم
https://s8.uupload.ir/files/img_6141_p.jpeg
۴روز زمان برد و حس میکنم مدت زمان مناسب و مفیدیه.
توی این روزا هیچکس حال و روز خوبی نداره واقعا ولی خب خارج از دست ماست نمیشه تلاشی برای بهبود شرایط کرد صرفا باید کنار اومد و گذر کرد.بالاخره این هم یک روزی تموم میشه
خراب کن . دوباره از اول

@†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† وضعیت اصفهان میگن امروز خیلی داغون بود . هستین یا رفتین شهرستان ؟‌
(28-03-2026، 1:54)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خراب کن . دوباره از اول

اونظوری دیگه جالب نیست
(27-03-2026، 23:10)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2026، 16:16)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱
زنده ای؟

بنظر ک اینطور میاد هنوز497
خودت چطوریایی رفیق
سلام جوجووو
منکه حالوم خراب
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان