امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(02-04-2026، 22:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2026، 22:29)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم نه ولی آخر سر رفتن خواستگاری 
استیکر اندوه فراوان

به بهههه
شرنی بده اقا
نزار منو ببرن

(02-04-2026، 22:43)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2026، 22:29)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استیکر اندوه فراوان
تو چهرت دیدم غم و 

آره والا
راستی حال و احوالت چطوره؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
آگهی

استیکر اندوه فراوان
جینگ و جینننگ ساز میااااادو
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(02-04-2026، 23:19)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2026، 23:18)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قریونت برم خدا رو شکر منم خوبم
خدا رو شکر عید تمومید دیگه راحت میشی ایشالله از این ب بعد

عید تموم شد ولی جنگ که تموم نشده ))):
هنوز خطریه اوضاع.

آقاتون چطورن؟ :>

اقا رو دوباره دک کردم خواهر
یاد حرفت افتادم ک ادم وقتی از تنهایی و اینا یادش میره ی سری چیزا رو و فقط خوبیاش یادش میاد ی دونه زدم تو سر خودم برگشتم ب حالت کارخانه.چون بخوایم نخوایم عملا کاری نمیشه کرد ن من قصد رفتن و ول کردن درس و کارم‌ دارم ن اون برمیگرده اینجا.فقط الکی چن سال دیگه هم باید صبر کنیم و هیچ کدوم کوتاه نمیایم.
راه ندارد ک ندارد

سپاس شده توسط Faust ، shghyegh
(02-04-2026، 23:35)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2026، 22:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به بهههه
شرنی بده اقا
نزار منو ببرن

(02-04-2026، 22:43)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چهرت دیدم غم و 

آره والا
راستی حال و احوالت چطوره؟
همه ما بالاخره برده میشیم
 سپاس شده توسط ابراهیم هادی
(02-04-2026، 23:06)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استیکر اندوه فراوان

اگه نه گفتی که برای تو نرن خب خیلی راحت باهاشون نمیرفتی
چه جوری میتونن بدون شناسنامه ات برات زن بگیرن؟

هعی کایکو واقعا هعی
هعی زیاد 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(02-04-2026، 23:31)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2026، 23:29)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب به سوال شاید جالب تر باشه(((:
ایدی قبلیت چی بود؟:>

باور کن یادم نیس
اون زمان راهنمایی بودم الان کارت پایان خدمتم دستمه
فقط faust رو یادمه
مدیر بود بمنو رفیقام هی اخطار میداد بیخودی  Angel

عه پسری
چرا فک کردم دختری
حالا اسمو ایدیت چی بود (کنجکاوی)
(02-04-2026، 23:35)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2026، 23:31)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باور کن یادم نیس
اون زمان راهنمایی بودم الان کارت پایان خدمتم دستمه
فقط faust رو یادمه
مدیر بود بمنو رفیقام هی اخطار میداد بیخودی  Angel

حقت بود 4fvf

دچار دژاوو شدم دیدمت
(02-04-2026، 23:35)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استیکر اندوه فراوان

این چه بلایی بود بر سرمان آمد...
 سپاس شده توسط Mohlek
(02-04-2026، 23:38)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2026، 23:35)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این چه بلایی بود بر سرمان آمد...
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد و ازین داستانا
شل کن سید
دو روزه دنیا
(02-04-2026، 23:36)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2026، 23:19)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عید تموم شد ولی جنگ که تموم نشده ))):
هنوز خطریه اوضاع.

آقاتون چطورن؟ :>

اقا رو دوباره دک کردم خواهر
یاد حرفت افتادم ک ادم وقتی از تنهایی و اینا یادش میره ی سری چیزا رو و فقط خوبیاش یادش میاد ی دونه زدم تو سر خودم برگشتم ب حالت کارخانه.چون بخوایم نخوایم عملا کاری نمیشه کرد ن من قصد رفتن و ول کردن درس و کارم‌ دارم ن اون برمیگرده اینجا.فقط الکی چن سال دیگه هم باید صبر کنیم و هیچ کدوم کوتاه نمیایم.
راه ندارد ک ندارد

من این حرفو به آرمیتا زدم؛ ولی انگار بیشتر روی تو اثر گذاشت ..
ولی خب واقعیت هم همینه هلیا؛ خیلی خوبی‌ها پررنگ تر جلوه میکنن..
جدا از اونم رابطه‌ی بلاتکلیف به هر شکلش خسته کننده‌است.
خیلی تایم زیادی میگیره ازت ..

ولی بازم بیشتر فکر کن .. یکم بیشتر که فکر کنی خودت متوجه میشی ارزش صبر کردن داره یا نه.

(02-04-2026، 23:37)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2026، 23:35)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقت بود 4fvf

دچار دژاوو شدم دیدمت

علی نیستی؟
تنها کسی که خیلی بهش اخطار میدادم علی بود.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان