امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(02-04-2026، 23:43)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2026، 23:36)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا رو دوباره دک کردم خواهر
یاد حرفت افتادم ک ادم وقتی از تنهایی و اینا یادش میره ی سری چیزا رو و فقط خوبیاش یادش میاد ی دونه زدم تو سر خودم برگشتم ب حالت کارخانه.چون بخوایم نخوایم عملا کاری نمیشه کرد ن من قصد رفتن و ول کردن درس و کارم‌ دارم ن اون برمیگرده اینجا.فقط الکی چن سال دیگه هم باید صبر کنیم و هیچ کدوم کوتاه نمیایم.
راه ندارد ک ندارد

من این حرفو به آرمیتا زدم؛ ولی انگار بیشتر روی تو اثر گذاشت ..
ولی خب واقعیت هم همینه هلیا؛ خیلی خوبی‌ها پررنگ تر جلوه میکنن..
جدا از اونم رابطه‌ی بلاتکلیف به هر شکلش خسته کننده‌است.
خیلی تایم زیادی میگیره ازت ..

ولی بازم بیشتر فکر کن .. یکم بیشتر که فکر کنی خودت متوجه میشی ارزش صبر کردن داره یا نه.

(02-04-2026، 23:37)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دچار دژاوو شدم دیدمت

علی نیستی؟
تنها کسی که خیلی بهش اخطار میدادم علی بود.
اره واقعا اتفاقا اون روز خیلی حرفت برام جالب و تامل برانگیز بود .دیدم چ‌چیزایی رو‌ یادم رفته و اصلا چرا اون موقع اون تصمیمو گزفته بودم و الان چجوری یادم رفته بود

سپاس شده توسط Faust ، sober
آگهی
(02-04-2026، 23:43)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2026، 23:36)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا رو دوباره دک کردم خواهر
یاد حرفت افتادم ک ادم وقتی از تنهایی و اینا یادش میره ی سری چیزا رو و فقط خوبیاش یادش میاد ی دونه زدم تو سر خودم برگشتم ب حالت کارخانه.چون بخوایم نخوایم عملا کاری نمیشه کرد ن من قصد رفتن و ول کردن درس و کارم‌ دارم ن اون برمیگرده اینجا.فقط الکی چن سال دیگه هم باید صبر کنیم و هیچ کدوم کوتاه نمیایم.
راه ندارد ک ندارد

من این حرفو به آرمیتا زدم؛ ولی انگار بیشتر روی تو اثر گذاشت ..
ولی خب واقعیت هم همینه هلیا؛ خیلی خوبی‌ها پررنگ تر جلوه میکنن..
جدا از اونم رابطه‌ی بلاتکلیف به هر شکلش خسته کننده‌است.
خیلی تایم زیادی میگیره ازت ..

ولی بازم بیشتر فکر کن .. یکم بیشتر که فکر کنی خودت متوجه میشی ارزش صبر کردن داره یا نه.

(02-04-2026، 23:37)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دچار دژاوو شدم دیدمت

علی نیستی؟
تنها کسی که خیلی بهش اخطار میدادم علی بود.

نه اون یکیشونم حمید
 سپاس شده توسط Faust ، sober
(02-04-2026، 23:35)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2026، 22:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به بهههه
شرنی بده اقا
نزار منو ببرن

(02-04-2026، 22:43)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چهرت دیدم غم و 

آره والا
راستی حال و احوالت چطوره؟

خوبم سید 
انشالا که خیره باشه و مبارک
 سپاس شده توسط ابراهیم هادی
(02-04-2026، 23:38)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2026، 23:35)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جینگ و جینننگ ساز میااااادو

این چه بلایی بود بر سرمان آمد...

بلا چیه اقا عه
نصف دین بالاخره باید کامل شه
(02-04-2026، 23:47)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اون یکیشونم حمید

نویسنده نظامی بودی یادمه
 سپاس شده توسط Dororo
(02-04-2026، 23:46)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره واقعا اتفاقا اون روز خیلی حرفت برام جالب و تامل برانگیز بود .دیدم چ‌چیزایی رو‌ یادم رفته و اصلا چرا اون موقع اون تصمیمو گزفته بودم و الان چجوری یادم رفته بود

طبیعیه ..
یکی از بازی های ذهنه (((:
و خیلی هم دردناکه البته ..
تو بدی هاش رو یادت میره و مجبوری مدام یادآوری کنی.

(02-04-2026، 23:47)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اون یکیشونم حمید

خیلی خوب حدس زدم. دوست علی ..
دیدی من الکی اخطار نمیدادم؟
مردم آزارها فلش رو بهم ریخته بودید :دی
 سپاس شده توسط sober ، ( lιεβ ) ، هلی ، *Aɴѕel*
فلش برا شمام قطع و وصل میشه ؟ /:
 سپاس شده توسط هلی
(02-04-2026، 23:26)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2026، 22:33)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام عکس آخری ای ک گذاشتییییییی>>>>>>
نینی
@Mohlek
عههه D:
از بچگی هم کف غذا و خوراکی بودم v:
ارههههه
من اومدم بین عکسام بگردم نصفشون داشتم داد میزدم یا گریه میکردم
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط Mohlek ، sober
(02-04-2026، 23:54)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اون یکیشونم حمید

خیلی خوب حدس زدم. دوست علی ..
دیدی من الکی اخطار نمیدادم؟
مردم آزارها فلش رو بهم ریخته بودید :دی

علی ها چهار پنج نفر بودن یکی از یکی تُخس ترو بد قلق تر
ما آزارمون فقط به خودمون میرسید کسیو اذیت نمیکردیم جدی Angel
 سپاس شده توسط sober
لعنت بر همسایه‌ی مردم آزار.
این ساعت شب با یه توپ فوتبال پنجر بازی میکنن و صداش خیلی بده .
حالا میفهمم چرا پیرمردا توپ میوفته تو حیاطشون پاره میکنن.

آخ اگه این توپ بیوفته اینطرف ((((:

جالبه قبلاً مدام میوفتاد و من پرتش میکردم تو حیاطشون
از وقتی نیت شوم دارم یک بار هم نیوفتاده اینطرف !  14k
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، sober ، م‍حمّد ، هلی ، Wanton ، *Aɴѕel* ، Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان