امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(03-04-2026، 11:57)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 11:12)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ته مار تره چیکار دانه مگه v:  
اره خاخر
درمی همین دله مله

به بهههه D:

یک روز خونم کار میزنه
علف بکن فلان کن بیسان کن
ایش
علف بکن ؟
تره بوردنه‌ وجین ؟ Telegh_01
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(03-04-2026، 14:48)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 14:42)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرش واقعا فوت کرده؟

ارش کی بود

باهاش زیاد حرف زدی اتفاقا
بعدا مدیر نظامی شد
خیلی هم زندگی سختی داشت بنده خدا
 سپاس شده توسط هلی
(03-04-2026، 14:48)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 14:47)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس منم خوب کاری کردم اذیتتون میکردم  
برگردیم عقب ماهم بدتر رفتار میکنیم باهاتون  5020

عزیزم
خرجش یه فشردن دکمه‌ی بن بود.

فرقی به حال من نداشت بهرحال خودت گریه میکردی.

اگه میتونستی که میکردی
Get a life در هر صورت
(03-04-2026، 14:50)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 14:48)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارش کی بود

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=155847

اوایل نام کاربریش AFSORDE بود فکر کنم

ااااا این ارشششش
یادم اومد
خیلی ناراحت شدم )))):
بچه خوبی بود 

(03-04-2026، 14:50)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارش کی بود

بعدا مدیر نظامی شد

اره الان ک رها گف یادم اومد
حقیقتا خیلی خبر ناراحت کننده ای بود

سپاس شده توسط sober
(03-04-2026، 14:52)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 14:50)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=155847

اوایل نام کاربریش AFSORDE بود فکر کنم

ااااا این ارشششش
یادم اومد
خیلی ناراحت شدم )))):
بچه خوبی بود 

(03-04-2026، 14:50)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدا مدیر نظامی شد

اره الان ک رها گف یادم اومد
حقیقتا خیلی خبر ناراحت کننده ای بود

بنده خدا راحت شد خیلی مریض احوال بود
 سپاس شده توسط sober ، هلی
(03-04-2026، 13:58)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیرخاکی کشیدم بیرون
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=286346&pid=3577154#pid3577154
این کی بود؟ ((:
رشته انتخابی علوم ((: 
 سپاس شده توسط هلی
دیروز نرفتم امروز داریم ۱۳ رو بدر میکنیم بدون فامیل لی لی لی لیییی 44

سپاس شده توسط Mr.Robot ، Faust
(03-04-2026، 14:54)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنده خدا راحت شد خیلی مریض احوال بود

امیدوارم اول راحتیش باشه
خدارحمتش کنه
 سپاس شده توسط هلی
(03-04-2026، 14:54)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 13:58)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیرخاکی کشیدم بیرون
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=286346&pid=3577154#pid3577154
این کی بود؟ ((:
رشته انتخابی علوم ((: 

لامصب هیچیش ب هیچیش ربط نداش

سپاس شده توسط Mr.Robot
(03-04-2026، 14:50)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 14:48)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم
خرجش یه فشردن دکمه‌ی بن بود.

اگه میتونستی که میکردی
Get a life در هر صورت
یادمه علی رو بن دائم زده بودم
جمیعاً گریه زاری کردید که لغوش کن قول می‌دیم بچه‌های خوبی باشیم. p336

من داشتم رو ادب شما کار میکردم ): خیلی بی ادب بودید به همه فحش می‌دادید .
 سپاس شده توسط sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان