امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(03-04-2026، 15:41)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mr.Robot
امیر توام نظر بده
دوست دارم بدونم نظر یه پسر با اون همه ریش راجع به ناخن شاین چیه :دی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s8.uupload.ir/files/b33aad380259d279e72cc0a4873c510e-e1752301455458_ub8k.jpg

ببین دفعه قبل داشتم مقاومت میکردم ی دونه مگنتی رو بزنم یا نه
اخرش زدم
سوپرررر سکسی بود واقعا.مگنتی رنگ‌ موکا اگر پیدا کردی برا پاییز بزن

سپاس شده توسط Faust ، Medusa
آگهی
(03-04-2026، 15:35)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 15:32)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خط قرمزت دیشب خونه‌ی شخص دیگه‌ای رویت شده. ( برای امر خیر )

جدی؟
پس راحت باش امیر جان. @Mr.Robot
شروع کردم ،خبرت میکنم‌توهم‌ به‌ما اضافه شو این وسط دوتا بارش کن
 سپاس شده توسط Medusa
(03-04-2026، 15:40)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 15:38)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر نکنم ملیکا
یکم دور از باوره برداری آیدی رو چنل کنی
بعید میدونم ..

منم صد در صد همینطوری قبول نمیکنم 
ولی نسبت به شرایطی که خبر دارم داشت محتمل هست 

اخرین باری ک باهاش صحبت کرده بودم ميگفت یکماهه از خونه نرفتم بیرون
(03-04-2026، 15:41)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 15:40)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه چیکار کنیم پینترست کار نمیکنه میریم تو این سایتای چرت و پرت دنبال طرح .

نظرت راجع به طرحش چیه محمد؟ :>

آخه اینقد تمیز درمیاد؟ چون حقیقتش من تاحالا رو ناخنم از این طرحا نزدم تجربه‌شو ندارم. نمیدونم
ولی اگه اینطوری در بیاد خوبه 

نظر پرسیدن از پسرا تو کارای دخترونه مخترونه خیلی جالب و بامزه‌اس (((:

ممنونم از نظرت‌.
من سعی میکنم یه ناخنکار خوب پیدا کنم محمد جان نگران نباش :دی
 سپاس شده توسط م‍حمّد
(03-04-2026، 15:37)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s8.uupload.ir/files/b33aad380259d279e72cc0a4873c510e-e1752301455458_ub8k.jpg

راجع به این مدل ناخن نظر بدیددددد cry girl

به من توجه کنیددد 

فقط ی ناخون اکلیلی باشه خوبه
 سپاس شده توسط Faust
(03-04-2026، 15:41)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 15:40)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم سمتید؟
خونه اون بنده خدارو سری قبل کامرانیه بود زدند ما شنیدیم

پیروزی
کلا رو ویبره ایم

ما قبلا پنجم بودیم احتمالا می دونی کجاست دیگه
اره اونجا رو در جریانم زیاد می زنن
(03-04-2026، 15:40)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 15:39)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(((((((((((((((= پرانتز از بابل تا قائمشهر 
سری بعد زود اعتماد نکن ((((:

اره واقعااا .واقعاا ته سره نخررره برار
ایشالا ته عروسی جبران کمه ((:
 سپاس شده توسط هلی
(03-04-2026، 15:40)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 15:37)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راجع به این مدل ناخن نظر بدیددددد cry girl

به من توجه کنیددد 

قشنگه اگر شاین پسند باشی
من نود و ساده پسندم کلا واس همین حیطه تخصصیم نیس

منم همیشه همین بودم
میخوام اینبار متفاوت عمل کنم 
 سپاس شده توسط هلی
(03-04-2026، 15:36)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 15:35)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی؟
پس راحت باش امیر جان. @Mr.Robot

ناراحت بود
میگفت به زور بردنش خواستگاری  crying

آخی، همینطوری زورکی پس‌فردا زنش دومین بچه‌شم به دنیا می‌آره ):

(03-04-2026، 15:37)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 15:31)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه دست رو خط قرمزهای من که نذار امیر جان. 
خط قرمزت رسم‌ پیامبرشونو اجرا کرد و چند همسری رو پیشه گرفت

ای بابا. حاج‌آقا کاملش چی بود که حالا اشتراکیش بخواد چی باشه.
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(03-04-2026، 15:43)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 15:40)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم صد در صد همینطوری قبول نمیکنم 
ولی نسبت به شرایطی که خبر دارم داشت محتمل هست 

اخرین باری ک باهاش صحبت کرده بودم ميگفت یکماهه از خونه نرفتم بیرون

بابا اصن وویس میداد به من ی چیز وحشتناک بود 
یادمه حتی بهش گفتم چته؟ نمیری 
/:
و ی مدت بعد آنلاین نشد دیگه هیچوقت 

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان