امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(03-04-2026، 16:05)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 15:56)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می‌تونه اسم سومیشم بذاره صنم
خداروشکر هم حاج‌آقا طرفدار فرزندآوریه هم من تا دلش بخواد اسم دارم ((: 
حاج اقا با ۴۰۵ بیاد دم تالار عروسیت چی ((: مذهبیا اینحور مواقع خیلی منطقی نیستن ((:

نه آقا ۴۰۵ کارایی دیگه داره باید دنا پلاس سفید یا ال ۹۰ گل بزنه
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی
(03-04-2026، 15:58)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلاً شما پسرا خیلی بامزه میشید حتی وقتی اسم چیزی رو نمیدونید ازتون نظر بپرسیم .
گوگولی مگولیای لطیف با ظاهر خشن نما.
(((:

مثلا تورو با اون ریشات کی تصور میکرد انقدر قشنگ اکستو توصیف کنی؟ 

چه اکس خوبی داشتی پس.
جزئیات رو که گفتی حس کردم هنوز دوسش داری.
ابروی مارو بردی این‌همه ریش بلند کردیم ((:
متاسفانه یه عادت بدی دارم اینه که اصلا به هیچکس و هیچ‌چیزی اهمیت نمیدم تا وارد زندگیم نشه واسه همین‌اونایی که وارد شدن رو خوب یادم میمونه
و دیگه انقدر بزرگ شدیم که بعد تموم شدن رابطه خوبی هارو از بدی ها سوا کنیم و‌چشم‌ رو روی خوبی ها ببندیم 
نه حسی نمونده . ذات خوبی نداشت و بلاخره یه جا زد بیرون چیزایی که پنهان میکرد 

(03-04-2026، 16:07)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 15:52)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی ناراحت بود 
یهو دیدی اسم دخترشو گزاشت نیکی 
اسم‌دختر دومشو مدوسا 
((:

یه‌جوری میگی انگار از بچگی تو‌دانس بودی کلا 
تویی که تو قائمشهر بزرگ شدیو سختیای پرستاری رو کشیدی زندگی متاهلی نقل و نباته برات
ن خدایی خیلی سخته یکیو تحمل کردن
فک کن یکیو هر روز ببینی واااای من اصلا حاضرم هر روز در حال معاینه مقعد باشه ولی یکیو هر روز نبینم
روم‌به دیوار طرف‌ پِهِن نیستش که . ادمه .‌
 سپاس شده توسط Faust ، هلی
(03-04-2026، 16:12)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 15:58)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلاً شما پسرا خیلی بامزه میشید حتی وقتی اسم چیزی رو نمیدونید ازتون نظر بپرسیم .
گوگولی مگولیای لطیف با ظاهر خشن نما.
(((:

مثلا تورو با اون ریشات کی تصور میکرد انقدر قشنگ اکستو توصیف کنی؟ 

چه اکس خوبی داشتی پس.
جزئیات رو که گفتی حس کردم هنوز دوسش داری.
متاسفانه یه عادت بدی دارم اینه که اصلا به هیچکس و هیچ‌چیزی اهمیت نمیدم تا وارد زندگیم نشه واسه همین‌اونایی که وارد شدن رو خوب یادم میمونه
و دیگه انقدر بزرگ شدیم که بعد تموم شدن رابطه خوبی هارو از بدی ها سوا کنیم و‌چشم‌ رو روی خوبی ها ببندیم 

نه بابا چرا آبروتو ببرم؟
خیلی خوبه که .

عادت بدی هم نیست اتفاقاً عادت خوبیه و در اصل هم باید همین باشه
چه معنی میده پسر به دخترای دیگه توجه کنه اصلاً؟ D:

خداروشکر که میتونی .
ناراحت شدم ایشالا یه ظاهر و باطن خوبش قسمتت شه داداش ۳>
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(03-04-2026، 16:08)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 16:05)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاج اقا با ۴۰۵ بیاد دم تالار عروسیت چی ((: مذهبیا اینحور مواقع خیلی منطقی نیستن ((:

۴۰۵ مگه برای محسن لرستانی پلی کردن و قاچاقچی شدن نبود؟

حاج آقا باید با ال ممد بیاد.
نه دیگه . ندیدی این‌فیلم رقص عروس دوماد تو اینستا اواخر اومده بود . یه سکانس رقص بود بعد میرفت رو ۴۰۵ گاز‌میداد بعد دوباره میرفت رو فیلم رقص ((:
 سپاس شده توسط Faust
(03-04-2026، 16:07)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن خدایی خیلی سخته یکیو تحمل کردن
فک کن یکیو هر روز ببینی واااای من اصلا حاضرم هر روز در حال معاینه مقعد باشه ولی یکیو هر روز نبینم

وای هلیا 
خدا بگم چیکارت نکنه
داشتم برات مینوشتم همین تووو یه جوری عاشق میشی ، مقعدارو می‌بوسی میذاری کنار ((((":

منو ببخش (((:
میخواستم بگم که درواقع یه جوری عاشق میشی که حواسی برات نمی‌مونه به طبابت برسی و تمام توجهت به عشق میره و بقیه چیزارو میبوسی میذاری کنار (  دارم ماست مالی میکنم جمله‌ام رو)
 سپاس شده توسط هلی
(03-04-2026، 14:22)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 14:20)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اکوری پکوری(:
از رویاهاش میگفت طفلک

عاشق هیتلر بود
می گفت من نازیم

پرهام یادمه بچه عجیبی بود
جالبه انگار برای پسرها باگ اون سنه!
داداش دوستمم الا تو سن وساله اون زمان پرهام هستش قبل قطعی نت‌ها دیدم از این جمله ‌ها و عکس هیتلر گذاشته رو اینستاش(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3093954
 سپاس شده توسط sober
(03-04-2026، 16:15)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 16:12)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا چرا آبروتو ببرم؟
خیلی خوبه که .

عادت بدی هم نیست اتفاقاً عادت خوبیه و در اصل هم باید همین باشه
چه معنی میده پسر به دخترای دیگه توجه کنه اصلاً؟ D:

خداروشکر که میتونی .
ناراحت شدم ایشالا یه ظاهر و باطن خوبش قسمتت شه داداش ۳>
انقدر که تو ارزوی یه پارتنر خوب برام کردی معذبون کردی ((: 
احساس میکنم یکم دیگه تو رابطه نرم مثل ابراهیم هادی واسم‌میرینن خاستگاری
 سپاس شده توسط Faust
(03-04-2026، 16:16)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 16:08)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۴۰۵ مگه برای محسن لرستانی پلی کردن و قاچاقچی شدن نبود؟

حاج آقا باید با ال ممد بیاد.
نه دیگه . ندیدی این‌فیلم رقص عروس دوماد تو اینستا اواخر اومده بود . یه سکانس رقص بود بعد میرفت رو ۴۰۵ گاز‌میداد بعد دوباره میرفت رو فیلم رقص ((:

نه ندیدم
چطور بود؟

مثلا عروس خیانت کرده بوده
بعد اکسش داشته گاز میداده خودکشی کنه؟ ((:
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(03-04-2026، 14:33)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 13:05)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s8.uupload.ir/files/img_0109_ho95.jpeg

https://s8.uupload.ir/files/img_0108_jupp.jpeg

چ نااااز بوددی

مرسی عزیزمممم:*

(03-04-2026، 14:39)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 13:34)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت عزیزم

بابک جوجه ترش و چنجه‌هاش خیلی خوبه البته قبلا بهتر بود سری اخر یکم کیفیت مرینیت اورده بود پایین الا نمیدونم
رازقی و شکم‌الملوک هم جزو رستوران های خوبن

کافه رستوران آولوس هم در میدان گلایل غذاهاش بیشتر فرنگی طوره ولی کیفیت خوبی داره

مرسی عزیزم.
یه چندتا چیز دیگه ام میخواستم ازت بپرسم یادم رفت. اگه یادم افتاد میپرسم ازت حتماً.

قربونت عزیزم
در خدمتم
https://abzarek.ir/service-p/msg/3093954
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(03-04-2026، 16:19)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر که تو ارزوی یه پارتنر خوب برام کردی معذبون کردی ((: 
احساس میکنم یکم دیگه تو رابطه نرم مثل ابراهیم هادی واسم‌میرینن خاستگاری

آره 
آخه میدونی راستش
من کلاً از اینام که برای همه میخوام آستین بالا بزنم (((:
بسه مجردی دیگه تا کی سینگلی؟
همرو تشویق میکنم مثل حاج خانما .
 سپاس شده توسط Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان