امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

همدان هم در امان نیستیم هعی
Pain
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3189842
 سپاس شده توسط ραтяιcια
آگهی
(03-04-2026، 13:54)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امن ترین بنظرم پرستو میتونه یکی از اون آدمای امن باشه( اینی که گفتم دلیل بر این نیست که بقیتون امن نیستن)

اوخودا جیگرتو بخورم (((:Heart
 سپاس شده توسط _sehun_
(03-04-2026، 17:06)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 17:03)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا جنسشون خرابه بعضیا
خدا ب من رحم کن .خدا دوسم داره جدی خیلی وقتا

آره واقعاً
ببین هلیا نشونه ها همیشه توی دوستی پیدا میشن
اما دخترا احساساتی میشن نادیده میگیرن.

خوبیش اینه تو منطقی ای.
نگران نباش.

اره خدا میگم این ویژگی خوب رو درم نهاد شکرگزارم
مرد متاهل هم متاسفانه سرکارم همیشه پیشنهاد دارم
اصلا متاهلا بلانسبت خیلی بی ناموس شدن (: بیچاره زن اینا
همون تحمل مقعد بهتره خدا رو شکر

سپاس شده توسط Faust
(03-04-2026، 13:33)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 13:32)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"Faust"
احوال بانو رها

سلااام دخمل قشنگم.
قربونت من خوبم
خودت خوبی جوجه؟

سلام عزیزم
خوبم شکر ,همه چی خوبه ؟ جاتون امنه؟
 سپاس شده توسط Faust
(03-04-2026، 16:58)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها سایتی چیزی برای مینی سریالو سریال بدون سانSور داریم؟

movieyaab.ir

اسمو سرچ کنی توش هرچی لینک داشته باشه میاره برات.
حالا اگه یه جاییو میخوای توضیحات فیلمو و پوسترشو اینارو گذاشته باشه دلفانم هست و یه چندتا دیگم دارم 
 سپاس شده توسط N0B0DY
(03-04-2026، 13:34)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 13:33)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان میخاستم تگکگگگ کنمممم
خوبم تو چطوری((((:

خوبم قربونت
چه خبر؟
چیکارا می کنی؟
هیچ همون همیشگی خباطی میکنم
تو چخبر

(03-04-2026، 13:53)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 13:33)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خووووبییی

قربونتتت
خوبم.شما چطوری

دورتو بگردم خوبم من Heart
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
دمتون گرم 
لطف کردید 
@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هلی

@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Dororo
@[b]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
( lιεβ )
[/b]
یک بار بمیری برای زندگی کردن یا یک عمر بمیری برای زنده موندن؟
 سپاس شده توسط Dororo ، ( lιεβ ) ، هلی
(03-04-2026، 14:04)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 13:28)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارفهههههه
سلام عزیزمممم سال نوت مبارک
خوبی لاوی

سلاممممم سال نو توام مبارکککک

خوبم تو حالت خوبه؟ جات خوبه؟
هعب... 
شمال هیچ تفریحی وجود نداره... 
خسته شدم... 
تهران حداقل چهارتا از رفیقام بودن... 
تپ و تپ میزدن هیجان داشت...

حالا تو اونور دنیا، من اینجا... 

حال من حال اسیریست ک هنگام فرار
یادش افتاد کسی منتظرش نیست، نرفت... 

نمیدونم چ ربطی داره ولی هیچوقت فکر نمیکردم دوران سربازیم، دیگه پادگانی وجود نداشته باشه ک بخوام برم... 
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط هلی
(03-04-2026، 14:50)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 11:57)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک روز خونم کار میزنه
علف بکن فلان کن بیسان کن
ایش
علف بکن ؟
تره بوردنه‌ وجین ؟ Telegh_01

وجین نا
علفا در دم با
ی سیصد متری دره پر شَلمی
گی بیارده
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان