امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(03-04-2026، 23:39)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 23:30)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسیار گران بود 
تا چه پیش آید زین پس

از بودجه نقل و انتقالاتیت فرا تر بود..
چقدر گران؟
به شکل کلی اگه بهت بگم 
خیلی....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، shahid
آگهی
(03-04-2026، 23:56)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 23:54)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بستگی به خانواده داره، اگه اپن باشن مثل اپن آشپزخونه های جدید که 100 البته و چه بسا اونا پیشنهاد فیلم هایی با رتبه های بالاتر هم بدن
به به.
عالیه
آی ام دی بی این فیلما چنده ؟

بعضی هاشون چون تو سبک هندی کم هستن اصلا به ثبت نرسیدن توی imdb, اونایی هم که بین المللی هستن که خب امتیازشون هست توی imdb و باید از اونایی که وصلن بپرسی
چون خودم هیچ کدوم از این پیام‌رسان های داخلی رو ندارم نمیتونم بیشتر از کمک کنم، ولی خانواده های بسیاز مذهبی معمولا دارن و به شخصه دیدم که حتی ادمین این کانال ها هم بودن به صورت زن و شوهری و فرزندی با هم
 سپاس شده توسط Mohlek
(03-04-2026، 23:39)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 23:35)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این قدر راحته؟
یه یا علی بگو و عشق رو آغاز کن مومن

:]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
 سپاس شده توسط Mohlek ، shahid
(03-04-2026، 23:51)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زندمcof

قیطریه دوستم میگفت صدای سور اسرافیل میومد ((:
(03-04-2026، 23:58)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 23:39)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بودجه نقل و انتقالاتیت فرا تر بود..
چقدر گران؟
به شکل کلی اگه بهت بگم 
خیلی....

میگفتی به خاطر یگانگی خدا 1 گرم طلای آب شده مهرش میکنی ببینی چی میگه
(03-04-2026، 23:27)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلاً انگلیسی. ۷-۸ سالی هست پاره‌وقت تدریس می‌کنم که این مدت ازش دور شده بودم.
دیزاین هم شاید یکی دو سال دیگه ((:
به به 
به سلامتی
کی بشه ازت چیزی یاد بگیریم مرد ((:
(03-04-2026، 23:28)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به ایشالا موفق باشی
یه سوال دیگه که همیشه از یه مجسمه ساز میخواستم بپرسم اینه که آیا مجسمه های بی تربیتی و چیزطور و مورد دار بازار دارن تو ایران؟ آیا حاشیه سودشون اونقدر هست که یه هنرمند کلا بزنه تو اون خط و حسابی پول پارو کنه؟ آیا قشر خاص و پولدار دوست دارن از این چیزا و می‌خرن؟
فدات شم سلامت باشی
بله بله، همه جای دنیا بازار خاص خودشو داره هنر اروتیک
و خب قاعدتا چون پولدارا دست بازتری دارن توی خرید و فروش آثار هنری، چه از نظر مبلغی و چه تعدادی، خیلی بیشتر به چشم میان
وگرنه لزوما همشون آدمای مایه دار نیستن
(03-04-2026، 23:30)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس از نمونه کارات داری بفرستی؟

آره یه چیزایی دارم باید برم ببینم
یه سری گذاشتم چند تا عکس همینجا واسه بچه ها. ندیدی؟
چیز خاصی مد نظرته بینشون؟
گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲ 81
 سپاس شده توسط Wanton ، *Aɴѕel* ، dadachkaiko
(03-04-2026، 23:51)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز انزلی رو زدن؟

@امیر‌حسین
شما خبری ندارید؟
(04-04-2026، 0:00)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 23:51)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زندمcof

قیطریه دوستم میگفت صدای سور اسرافیل میومد ((:

چون بلد نیستم میپرسم
قیطریه میشه بالاشهر تهران درسته؟ چه دوستای خوبی دارین واقعا
(04-04-2026، 0:00)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره یه چیزایی دارم باید برم ببینم
یه سری گذاشتم چند تا عکس همینجا واسه بچه ها. ندیدی؟
چیز خاصی مد نظرته بینشون؟

فکر کنم ندیدم، یا فراموش کردم. لینکش رو بفرست لطفا اگه زحمت نمی‌شه.
 سپاس شده توسط esiesi
واقعا دارم وسوسه میشم
https://divar.ir/v/%D9%81%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%B1%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%B9%D8%A7/QaQvR_QZ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان