05-04-2026، 0:10
خدمت حاجیتون فیکس 21 ماه
البته خدایی من جام عالی بود
بهم جایگاه دادن دوتا سرباز دادن در اختیار خودم
البته خدایی من جام عالی بود
بهم جایگاه دادن دوتا سرباز دادن در اختیار خودم
|
|
گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲ |
||||||||||||||||||||||||||
|
05-04-2026، 0:10
خدمت حاجیتون فیکس 21 ماه
البته خدایی من جام عالی بود بهم جایگاه دادن دوتا سرباز دادن در اختیار خودم
(05-04-2026، 0:10)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عه عه عه سربازا فاوا 3 وعده اعلام کد خروج 24/24 بدون پست 24ساعتم استراحت
05-04-2026، 0:12
(05-04-2026، 0:10)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوماه دیگه خدمت میکردی کادر میشدی
(05-04-2026، 0:01)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ای بابا اخه الان دیگه وقت سفر نیست که اخییییی چرا عزیزم؟؟؟چی شده؟ (05-04-2026، 0:11)امیرحسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من خدایی خوب بود برام فقط اسم و لباسم سرباز بود، هیچی نداشتم بجاش ازم امضا گرفته بودن ی ورِ گردانو تحویلم داده بودن ![]() بعد جالبه از نظر قانونی این کار ممنوعه و غیر قانونیه ولی منو چنتا استعلام مستعلام گرفتن بعد تحویل این چیزا بهم مستقیم بدستور خود فرماندهی بود دوتا میز داشتم و یه کولر گازی سامسونگ 30000 حتی آبسرد کن و یخچال هم داشتم همشونم تحویل خودم بود امضا کرده بودم، کسی حق نداشت حتی کثیفشون کنه دوتا سربازی ک بهم داده بودن یکیشون پایش سه ماه زیرم بود اون یکی خیلی جدید بود سنشم خیلی کمتر بود سین نوشته بودم سرباز بچه ساله اینارو تمیر کنه چند روز یبار ![]() بعد کلا گردان ما مدرک زیر لیسانس نمیگیره (نمیگرفت خدابیامرز) میومدی تو انگار از در دانشگاه وارد شدی هممونم با دمپایی بودیم تو گردان (05-04-2026، 0:12)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من بعضی وقتا لباس شخصی یا با موتور خودم میرفتم بچها فک میکردن کادرم ![]() البته پست میدادماااا
(05-04-2026، 0:20)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منو واقعا اذیتم کردن سیزده بدر رفته بودم تو دل طبیعت از دور تابلوهای محل خدمتو دیدم کما زدم باز Ptsd گرفتم
(04-04-2026، 23:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با ماشین میچرخن (04-04-2026، 23:50)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چرا قشنگم چی شده ): (04-04-2026، 23:53)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. وای خواهر تو چرا رهایی نداری از دست اطرافیانت خدایی ):
05-04-2026، 0:26
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-04-2026، 0:27، توسط THEDARKNESS.)
(04-04-2026، 22:40)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بلی ۳ سالی میشه دیگه (04-04-2026، 22:40)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. افرین واقعا خسته نباشی شبکه آموزش رو حتما ببین
(04-04-2026، 19:53)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. همون موقع هم وقتی گروهی تو پارک جمع میشدیم گشت میومد با لگد و تهدید پخشمون میکرد خیلی وقتا میشد که بعضیامونو میگرفتن سوار ون میکردن تا سر حد مرگ کتک میزدن بعد میبردن یه تیکه دور از شهر ول میکردن اونجا طرف شما رو نمیدونم ولی اینجا اینجوری میکنن با ترس و لرز میزدیم بیرون با ترس لرز برمیگشتیم هیچوقت از هیچ چیز و چیزای زندگی تو اینجا راضی نبودم (04-04-2026، 20:27)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اخ دمت گرم قشنگ بود حرف دل این روزای خیلیا بود
05-04-2026، 0:30
جالبه ک فلشخور هم معلم داره هم دانشآموز
مسالمت آميز کنار همدیگه
| ||||||||||||||||||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|