امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(05-04-2026، 8:30)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 8:06)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من میخوام وارد کلاس آنلاین بشم این ارور رو میده 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s8.uupload.ir/files/screenshot_2026-04-05-08-37-31-014_com.android.chrome_beny.jpg
کسی می دونه باید چیکار کنم؟ protection هم خاموش میکنم باز همین ارور رو میده T_T

Advanced رو که بزنی یه گزینه واست میاره که بدون توجه به اخطار بتونی وارد بشی.

Proceed to ... (unsafe)

با لپتاپ رفتم اورد این گزینه رو 

با گوشی اونو نمیاره. کاریش نمیشه کرد؟ 
آگهی
(05-04-2026، 4:40)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2026، 17:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب نمیتونه به زنش بگه برا روز زن برا خودت لباس بدوز کههه

حتی من؟ Telegh_39

وای تو سر دسته ای

(04-04-2026، 17:54)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگ برات پوزیشن کاری داشته باشه و زنش هم در جریان بوده باشه بد نمیشه؟  Big Grin

ها؟

(04-04-2026، 17:58)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما چی

:ngh:

(04-04-2026، 18:04)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی محمدرضا گلزار؟  Telegh_50

ممدطلا

Telegh_01Telegh_01Telegh_01
 سپاس شده توسط shahid
(05-04-2026، 9:26)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 8:30)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Advanced رو که بزنی یه گزینه واست میاره که بدون توجه به اخطار بتونی وارد بشی.

Proceed to ... (unsafe)

با لپتاپ رفتم اورد این گزینه رو 

با گوشی اونو نمیاره. کاریش نمیشه کرد؟ 

من گاهی اینترنت یا مرورگرمو عوض می کنم درست میشه
امتحان کردی؟
(05-04-2026، 8:40)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 0:26)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی ۳ سالی میشه دیگه

افرین واقعا خسته نباشی

شبکه آموزش رو حتما ببین

واقعا خوشحال شدم از شنیدنش (:
الهی که شاد و خوشبخت باشه6gd  Heart
اهوم آمین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط shahid
نیومده یارم سر قرارش
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط shahid
(05-04-2026، 0:51)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 0:48)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چجوری به این نتیجه رسیدی؟Telegh_01
خودمم تازه متوجه شدم Telegh_01
ولی جدی نجاتم میده از اخبار کذب صداسیما

آره واقعا تحلیلاش همیشه درستن

امیدوارم این تحلیلای اخریش هم درست از اب دربیاد
ناشناس
kaffe2

سپاس شده توسط shahid
برگ برنده ایران تو جنگ آنلاین شد 14k
(05-04-2026، 10:56)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرمنده نکن، من که کاره‌ای نیستم
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Dororo ، shahid
(05-04-2026، 10:57)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 10:56)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرمنده نکن، من که کاره‌ای نیستم

شما تاکتیک ناشناخته محسن رضایی هستی
 سپاس شده توسط م‍حمّد

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان