امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

از اون ۴۸ساعت چقدر مونده
آگهی
(05-04-2026، 11:37)1worldwave1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 11:07)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@1worldwave1

مجید جون چطوره؟

فدای خوبیات(؛

دلم واست تنگ شده بود مشتی ^.^
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
 سپاس شده توسط 1worldwave1
(05-04-2026، 11:29)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 11:27)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به بهههه حمید :v

چ خزعبلاتی میگفتیم تا صب تو گ.ا

چطوری تو
اره بابا یادمه بیکار میشم میخونم
به یقین رسیدم علی آیدن اون زمان با چسب نعشه میکرد که همچین حرفایی میزد

علی منورو هنو باهاش در ارتباطم کمو بیش
دلم تنگ شده برا اون تایما (((؛
 سپاس شده توسط Dororo
(05-04-2026، 10:01)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 9:26)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با لپتاپ رفتم اورد این گزینه رو 

با گوشی اونو نمیاره. کاریش نمیشه کرد؟ 

من گاهی اینترنت یا مرورگرمو عوض می کنم درست میشه
امتحان کردی؟

آره جفتشو 
بازم بود 
ممد یجوری ادیت میزنه ک پولای صابر حلال شه :v
(05-04-2026، 11:16)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 10:11)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوم آمین

دیگه معلم نشد؟

شد‌‌‌‌
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط shahid
(05-04-2026، 12:13)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 11:37)1worldwave1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدای خوبیات(؛

دلم واست تنگ شده بود مشتی ^.^

قربانت، هستیم شکر خدا Cool
ما •???? ? ?????
   ?????, ???? ??? ????? !!

مثل ابلیس مغرور، مثل خدا تنها !!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3007182
 سپاس شده توسط shahid
(04-04-2026، 23:30)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mr.Robot
داداشمون چطوره؟
کجه دریی؟
سلام هلیا‌خانوم .
من بیام باید با ناظم‌ ازگل درگیر بشم . ادم فراموش کار و بیخیالی نیستیم حرکتارو یادم بره . همون جمله اگر ما‌شمارو دیدیم میزنیم مبارکمان و شما دیدید بزنید . از‌اون جایی که ایشون ناظمه من سعی میکنم کمتر بیام جو ملتهب نشه باز دم‌ اخری 
 سپاس شده توسط هلی
یارو با لهجه لری رفته بالاسر جنازه گوشی جنازه زنگ میخوره برمی‌داره میگه آره مرده سرش هم جدا شده 12
(05-04-2026، 13:29)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2026، 23:30)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mr.Robot
داداشمون چطوره؟
کجه دریی؟
سلام هلیا‌خانوم .
من بیام باید با ناظم‌ ازگل درگیر بشم . ادم فراموش کار و بیخیالی نیستیم حرکتارو یادم بره . همون جمله اگر ما‌شمارو دیدیم میزنیم مبارکمان و شما دیدید بزنید . از‌اون جایی که ایشون ناظمه من سعی میکنم کمتر بیام جو ملتهب نشه باز دم‌ اخری 

آوو.هر جوری صلاح میدونی خودت.
ما رو ولی از حضور گرمت محروم نکن داداش

(05-04-2026، 11:49)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اون ۴۸ساعت چقدر مونده

ی تقریبا ۳۷ ساعت

(05-04-2026، 11:38)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 11:36)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اکانت قبلیت اسمش چی بود

http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=131800

خب پس.باز هم یادم نمیاد

سپاس شده توسط Mr.Robot ، shahid ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان