امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(05-04-2026، 14:23)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 14:21)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیایین کارزار حذف ترم رو امضا کنید مخصوصا ارشدای عزیز
https:// دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.karzar.net/294048

کسی نیست اصلا
از دیروز تاحالا هیچ کلاس ارشدیو ندیدم بیشتر از 3 تا دانشجو داشته باشه

کجا میخونی؟
ارشد بیشتر از لحاظ پایان نامه گفتم .امیدوارم حذف کنن و از اونور اگ زودتر تموم شد ترم تابستون بدن

پخش کن این لینکو بی زحمت
 سپاس شده توسط Dororo
آگهی
(05-04-2026، 14:25)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 14:23)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی نیست اصلا
از دیروز تاحالا هیچ کلاس ارشدیو ندیدم بیشتر از 3 تا دانشجو داشته باشه

کجا میخونی؟
ارشد بیشتر از لحاظ پایان نامه گفتم .امیدوارم حذف کنن و از اونور اگ زودتر تموم شد ترم تابستون بدن

پخش کن این لینکو بی زحمت

ازاد
خب هوش مصنوعی همچنان کار میکنه میتونی رو پایان نامه کار کنی
دفاعتم مجازی میشه دیگه
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(05-04-2026، 14:28)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 14:25)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا میخونی؟

پخش کن این لینکو بی زحمت

ازاد
دفاعتم مجازی میشه دیگه

کارم ازمایشگاهیه و از اونجایی ک ازمایشگاهو ترکوندن. باید از صفر شروع کنم :>
 سپاس شده توسط Dororo
(05-04-2026، 14:29)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 14:28)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازاد
دفاعتم مجازی میشه دیگه

اوه اگر اینجوریه که موفق باشی 12
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(05-04-2026، 14:31)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 14:29)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اگر اینجوریه که موفق باشی 12

مرسی همچنین
 سپاس شده توسط Dororo
(05-04-2026، 14:21)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.karzar.net/294048
این ترم شهریه دادم بعد کلا دو هفته رفتم 
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(05-04-2026، 14:34)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.karzar.net/294048

چند دادی؟
حذف کنن پولتم می‌افته ترم بعد
یه سوال سنوات ک بخوره شهریه هر ترم بیشتر میشه؟ مثلا یکی ترم پنج یه پولی بده ترم‌۶ هزینش بیشتر میشه؟ یا ثابته کلا
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(05-04-2026، 14:37)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 14:34)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند دادی؟
حذف کنن پولتم می‌افته ترم بعد
یه سوال سنوات ک بخوره شهریه هر ترم بیشتر میشه؟ مثلا یکی ترم پنج یه پولی بده ترم‌۶ هزینش بیشتر میشه؟ یا ثابته کلا
من ترم ۶ سنواتی شدم . فقط شهریه ثابت پرداخت میشه چون دولتیم . کلا ۱۵۰۰ دادم . ترمای بعدم مبلغ همینه ولی کمیسیون و جلسه و این دردسرا رو داره
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
‼️ترامپ: به مدت ۵ روزه دیگر حملات به نیروگاه های ایران را به تعویق انداختم
 سپاس شده توسط shahid
(05-04-2026، 14:13)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 13:52)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

37 ساعت تا چی

شارژ مجدد کالابرگ
هارهارهار
(05-04-2026، 14:14)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 13:52)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

37 ساعت تا چی

تموم شدن فرصتی که آمریکا داده
برای حمله به زیرساختای انرژی و اینا
تری هم چصخله ها
این همه کشور ول کرده گیر داده ایران
(05-04-2026، 14:24)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

37 ساعت تا چی

تا ب فنا رفتن ما و پایان مهلت امریکا
بهبه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان