امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(05-04-2026، 18:35)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 18:32)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخر چرخامو میفروشم میرم یکی از روستاهای ایتالیا اونجا خیاط لازم دارن

والا مملکت ما جوریه که یه چوپون توی سوئیس کیفت زندگیش 100 برابر یه کارمند توی ایران هست

ینی من هرروز از هفت میام مغازه
ساعت ۹ ۱۰ میرم خونه
هرچی در میارم قسطو اجارهو پول پارچهو
پول اتو‌کار میدم

قیافه لباسامو ببینی اصن اصن باورت نمیشه این ادم خیاطه بسه شلختم
برا خودم یدونهههه لباس نمیتونم بدوزم
تفریح که هیچی
تنها وقت تلفیم دشویی رفتنه
ب عنوان ی جوان بیستو پنج ساله هیو لذتی از سنم نمیبرم
خدایی درک نمیکنم بعضیا چجوری میرم پدیکور مانکیور فلان بیسار
رنکه فلان لیزر اینور اونور کافه
چرااااا من نمیتونممممممممم برمممممممممم
از کجا میارنننننننننننن
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، dadachkaiko ، سهَ‌ند ، Berserk
آگهی
(05-04-2026، 18:37)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 18:35)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین زن باید یکم ظریف باشه
ی بار اسپانیایی بهم ۵۰۰ تا صفت خوب بست اخرش گف عشوه نداری ولی.بعد سعی کردم ی مدت رعایت کنم همون شب ی کشیک عن داشتم حتی حرف زدن منم رو دور *4 هست.اونجا بود فهمیدم من اصلا نمیتونم حتی رو سرعت حرف زدنم تسلط داشته باشم چون همیشه ب وقتم نیاز دارم چ برسه عشوه بیام و حقیقتا ناراحت شدم ک نمیشه.شخصیت ESTJ م متاسفانه تر

خیلی ساده بهت بگم که ظرافت به بودن نیست، به دیدنه، اونی که باید ببینه هنوز نیومده
وگرنه این موارد رفتاری شما هیچ تناقضی با ظرافت نداره

واقعا همینه
من واقعا توانایی ندارم هم اخلاقم خوب باشه هم تسلطم ب ۱۰۰ تا مریض تو ۶ ساعت با مشکلات مختلف داشته باشم.هم هیکلمو سعی کنم خوب باشه هم تسلط ب زبان تو استرس و کار داشته باشم هم اشپزیمم خوب باشه اقا همه چیی رو تجربه کنه هم عشوه خرکی هم بیام .کسی ک میتونه احسنت بر اون ادم (:

سپاس شده توسط dadachkaiko
(05-04-2026، 18:41)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 18:32)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخر چرخامو میفروشم میرم یکی از روستاهای ایتالیا اونجا خیاط لازم دارن
ویدیوی همین چرخو ... بگیر به زبون‌‌ایتالیایی‌بساز معروف شو

25r30
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، سهَ‌ند
(05-04-2026، 18:40)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 18:37)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسفانه ب ریکا اسپانیا هم در اوج احساسات برا مهریه گفتم ک باید نصف زندگی مشترکی ک ب دست اومد بزاریم اگر تیلیاردر شدی ک هیچی اگر هیچیم نداشتی ک هیچی.سکه ب کار نمیاد هر چی هس .ریکا چجوری موند و نترسید واقعا ندومبه (:

مگه تو ایران همچین کاری میزارن بکنی؟ چندین سال پیش تو تهران من دیدم دو نفر رو که این حرف رو زدن و عاقد از دفترخونه بیرونشون کرد و گفت همچین عقدی بدون سکه و مهریه نمینویسه

مهریس دیگه مینویسی
حالا جهنم ی سکه هم روش.
ولی خیلی مسخرس یارو ی خونه نداشته باشه دنبال ۱۱۰ تا سکه هم باشی
اگر هم خیلی پولدار باشه باز زور داره فقط ۱۱۰ تا گرفتن
در نتیجه خارجی طور برخورد قرار بود بکنیم.اونم قبول کرده بود
ضمنا ما غیر ایران قرار بود اسپانیا هم ازدواج کنیم دوباره .چون قانونا میشه اینکارو کرد

(05-04-2026، 18:39)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 18:35)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین زن باید یکم ظریف باشه
ی بار اسپانیایی بهم ۵۰۰ تا صفت خوب بست اخرش گف عشوه نداری ولی.بعد سعی کردم ی مدت رعایت کنم همون شب ی کشیک عن داشتم حتی حرف زدن منم رو دور *4 هست.اونجا بود فهمیدم من اصلا نمیتونم حتی رو سرعت حرف زدنم تسلط داشته باشم چون همیشه ب وقتم نیاز دارم چ برسه عشوه بیام و حقیقتا ناراحت شدم ک نمیشه.شخصیت ESTJ م متاسفانه تر
همه‌جور ادم‌واسه‌همه نوع ادم‌پیدا میشه . قرار نیست خودتو عوض کنی اگه خودت راضیی 

خب پس الان من کیس مناسب هستم دیگه
اخلاق گی ب‌دلمو خیلی تغییر ندم نه؟سگ درونم فعال باشه (:

سپاس شده توسط Mr.Robot ، dadachkaiko
(05-04-2026، 18:42)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 18:35)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا مملکت ما جوریه که یه چوپون توی سوئیس کیفت زندگیش 100 برابر یه کارمند توی ایران هست

ساعت ۹ ۱۰ میرم خونه
پول اتو‌کار میدم

تفریح که هیچی
از کجا میارنننننننننننن
تو ایران برا مردا فقط دلالی جوابه واسه زنا ناخون و میکاپ‌و‌اینا 
بقیه درمی خشکه سالیک زمی . ول هکن‌ بابا 
البته تو‌‌ وضعیت الان ایران .. 
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، شـــقآیــق
(05-04-2026، 18:42)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعت ۹ ۱۰ میرم خونه
پول اتو‌کار میدم

تفریح که هیچی
از کجا میارنننننننننننن

جدای از اونایی که پولدار بودن، خیلی از مردم که اینکارایی که میگی رو میکردن دیگه نمیتونن، مگر این که خودشون تو بازار آزاد تونم فقط تو بخش خوراکی شغل داشته باشن که خب همیشه بازار باز هست و فروش هم دارن، خیلی از کارمندا رو میشناسم که امسال حقوقشون کمتر شده، به خاطر تون افزایش 60 درصدی قانون کار اومدن باهاشون قرارداد نیمه وقت نوشتن ولی تمام وقت ازشون کار میکشن
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(05-04-2026، 18:44)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم بستگی به خودت داره . اگه خودت راضیی از چیزی که هستی دیگه کسی که اومده همه چیتو دیده و اومده

فعلا دوستان 
 سپاس شده توسط هلی ، dadachkaiko
(05-04-2026، 18:42)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 18:37)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ساده بهت بگم که ظرافت به بودن نیست، به دیدنه، اونی که باید ببینه هنوز نیومده
وگرنه این موارد رفتاری شما هیچ تناقضی با ظرافت نداره

واقعا همینه
من واقعا توانایی ندارم هم اخلاقم خوب باشه هم تسلطم ب ۱۰۰ تا مریض تو ۶ ساعت با مشکلات مختلف داشته باشم.هم هیکلمو سعی کنم خوب باشه هم تسلط ب زبان تو استرس و کار داشته باشم هم اشپزیمم خوب باشه اقا همه چیی رو تجربه کنه هم عشوه خرکی هم بیام .کسی ک میتونه احسنت بر اون ادم (:

آفرین این شد حرف حساب
همین روحیه و اعتماد به نفس اون نفری رو جذبت میکنه که وقتی از بیرون میبینتت دل باخته کل پکیج کاملت میشه، نه فقط یه بخشی و بعد از آشنایی بگه فلان بخش که مثلا رفتارت باشه رو دوست نداره و بهتره عوضش کنی به خاطر اون، چون اصلا این اجازه رو بهش نمیدی که اجازه به خودش بده که شخصیتت رو یا زبانت رو یا هیکلت رو زیر سوال ببره
 سپاس شده توسط هلی
735
(05-04-2026، 18:48)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 18:44)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم بستگی به خودت داره . اگه خودت راضیی از چیزی که هستی دیگه کسی که اومده همه چیتو دیده و اومده

فعلا دوستان 

اره
فعلا

(05-04-2026، 18:51)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 18:42)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا همینه

آفرین این شد حرف حساب
همین روحیه و اعتماد به نفس اون نفری رو جذبت میکنه که وقتی از بیرون میبینتت دل باخته کل پکیج کاملت میشه، نه فقط یه بخشی و بعد از آشنایی بگه فلان بخش که مثلا رفتارت باشه رو دوست نداره و بهتره عوضش کنی به خاطر اون، چون اصلا این اجازه رو بهش نمیدی که اجازه به خودش بده که شخصیتت رو یا زبانت رو یا هیکلت رو زیر سوال ببره

خدا رو شکر حل شد (:

سپاس شده توسط dadachkaiko

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان