امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(05-04-2026، 23:18)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کچلی پسرا مثه چتری دختراس
به همه نمیاد
تو رو خدا کلتونو شبیه کدوتنبل نکنیدcry girl

به دخترا همه چی میاد Angel
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
آگهی
(05-04-2026، 23:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 23:24)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکم ابهت و اقتدار داشته باش مرد :/

خودش بزرگم کرده

قانع شدم حاجی
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(05-04-2026، 23:28)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 23:25)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من دلیلی دارم هواپیما بوده
نه تو دلیلی داری هواپیما بوده
پس بیا الکی جر و بحث نکنیم 1

نقل قول: خبرگزاری فارس نوشت: پس از انتشار عکس دریافتی منتسب به جمجمه سرباز آمریکایی در هواپیمای ساقط شده و طرح تردیدهایی درباره اصالت آن، خبرگزاری فارس ضمن حذف موقت این عکس، صحت این تصویر را بررسی خواهد کرد و نتیجه را متعاقباً اعلام خواهد کرد.

گویا خودشونم دلیلی ندیدن ک هواپیما بوده

(05-04-2026، 23:20)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا یک بار کچل نکنن مشخص نمیشه بهشون میاد یا نه
مثل چتری دخترا

ریسکه بزرگیه تا دربیاد خیلی طول میکشه

آره خب ولی به یافتن حقیقت که آیا میاد یا نه می ارزه
هر از چندگاهی دنیا این زمان رو به آدم میده که تو چشم نباشه، مثل دوران کرونا، مثل از اول اسفند تا الان
فرصت ها رو باید استفاده کرد
 سپاس شده توسط shahid ، Đęąđ.ğïřł
(05-04-2026، 23:30)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 22:43)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو افغانستان ده تا ده تا آدم می‌کشتیم
اومدیم تو فلشخور یه @امیر2 نامی ما رو دست میندازه Telegh_01

مهندس بنزین کیلو چند؟

(05-04-2026، 22:58)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات بشم
والا دادا منم هیچ
همه چی طبق روال مزخرف سابق میگذره

نه بابا کسم کجا بود حاجی (((: خیلی فاز نمیده اینجا
یسری مسایلی هم پیش اومد چن‌روز پیش که خب دیگه کلا پرید فاز فلش

ای بابا... 
آره میفهمم
ولی باید دایورت کنی ب ی ورت

خود منو مگ یادت نیس چقد پریدن بهم؟؟؟ بعد من اینجوری بودم ک وات د فاک؟ اون سالایی ک من خیلی تو فلش فعال بودم اصلا اینا دانلود نشده بودن... اینا کین؟؟؟ چقدر پر انرژی پررو ان... و...
ولی در کل من چون همیشه دیدم ب بقیه معمولا دید پدر فرزندیه بخوامم نمیتونم اهمیت بدم ب ی سری مسائل  Big Grin
تو هم سعی کن در همین حد ب ی ورت بگیری بابا
بیا من هستم شهید هست آرشم میگیم بیاد با محمد و بقیه بچها میگیم میخندیم
تو این اوضاع جایی نباشه چت کنی هم مخت بدتر داغ میکنه

حرف سیا ساکتی ممنوع آقا امیر Telegh_00
.
(05-04-2026، 23:21)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 23:18)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برعکس تو از موی بلند خوشم نمیاد

موی بلند خیلی خوبه کههههه (:
+
الان اون شینیونه رو شما انجام داده بودی؟

حوصله و اهمیت میخاد که ندارم ولی خب
+
خیر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shahid
آرش طومار ننویسی جان جدت
می‌خوام بخوابماااااا
.
(05-04-2026، 23:31)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 23:29)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر نمیگم

پس خیلی خیلی ناراحتتت کردم اره ؟؟؟
درسته کراش اینده؟،،

وای مهدی چندشم شد دیگع بسه-_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(05-04-2026، 23:32)ساسان 92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 23:18)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به همه نمیاد

اصلا چه معنی میده بقیه دخترا رو ببینی که متوجه بشی میاد یا نه
فقط پرنسس و یا ملکه مورد نظر
(05-04-2026، 23:32)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خبر رو دوباره بخون!
اون چیزی که راجبش تردید شده هواپیما نیست که عزیز دلم...

اره عزیز تو راه مسافر زد الان مشخص نیست مال خودشه یا مسافر ایرانیش

(05-04-2026، 23:32)ساسان 92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به همه نمیاد

الحق ک ساسانی
در این ازمون سربلند بیرون اومدی
(05-04-2026، 23:35)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 23:31)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس خیلی خیلی ناراحتتت کردم اره ؟؟؟
درسته کراش اینده؟،،

وای مهدی چندشم شد دیگع بسه-_-

هرچی شما بگی کراش آینده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان