امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(06-04-2026، 10:44)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2026، 9:59)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین واقعا بسیار زیبا گفتی
قبلنا (مثلا ۱۰ سال پیش) با همین شغل های عادی مردم میتونستن ماشین یا یه خونه ارزون قیمت بخرن یا کارشون رو گسترش بدن
ولی الان نهایتش اینه که بتونی غذا بخری از گشنگی نمیری
بخاطر تورم ۷۰ ۸۰ درصد!!
وگرنه که ما والا اندازه همون آدمای ده سال پیش داریم تلاش میکنیم شایدم ببشتر
ولی نتیجه ای که داریم میگیریم زمین تا آسمون فرق داره
تو هم بنظر من یه پیشرفت خیلی عالی ای داشتی تو شغلت که تونستی مغازه خودت رو بگیری و واسه خودت کار کنی.. خیلیا یک صدم اینم کار نکردن و کل عمرشون یا دستشون تو جیب باباشون بوده یا شوخرشون بعد فاز خودساختگی هم گرفتن و پزش رو هم به ما میدن آخرش!
ماعم نهایت هی باید منتظر بمونیم که اوضاع بهتر شه بلکه از این باتلاق اقتصادی دربیایم

سهند سهند سهند...
یه مدت روزی 18 فاکینگ ساعت کار میکردم...
برای حدود 55 روز حجم کارم اینجوری شد
یعنی برای تایم دسشویی رفتن و حموم رفتنمم باید حین کار برنامه ریزی میکردم... روحم نموده شد!!!
قبل همین جنگ ایران و امریکا هم از چهار و نیم پنج صب ک بیدار میشدم ک هیچی... 
از ساعت شیش و هفت صب یگان بودم تا دو بعد از ظهر، دو هم میومدم خونه نهار میخوردم لباس عوض میکردم و تو همون خوابآلودگی بعد نهار خوردن میشستم پشت موتور میرفتم بیمارستان تا هشت و نه شب. 

بعد بابام برگشته تو جمع میگه شما ازدواج کنید فکر پولش نباشید خدا براتون میخواد!!!

دیگ اونجا واقعا قاطی کردم سرش، بهش گفتم خدا برا شماها خواسته بود ک با روزی هف هش ساعت کار توی اداره چنتا خونه و ماشین و موتور و ویلا و... تونو خریدید بشینید برای ما ارد بدید وگرنه شما تو سن ما بودید تو خوابتونم نمیدیدید با اینقدر ساعت کاری در روز بازم بشینید تو خونه باباتون و جرعت ازدواج نداشته باشید!!!

اینو یجوری داد زدم سرش بنده خدا آروم گفت آره خب... حق دارید... 

همین
ینی اینقد ک من از دست این جماعت فشار میخورم حد نداره! 

@shahid کاربر مورد علاقت جوین شد @Roham_fucker 

امیر لعنت بهت 25r30
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
 سپاس شده توسط امیر2 ، dadachkaiko
آگهی
(06-04-2026، 11:03)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی موتور برق ک باهاش فقط لامپ توالت روشن میشه شده ۳۰ میل |:

خداروشکر که اومدی
من مصاحبه دارم مپنا اگر استخدام شدم یدونه برات میسازم
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، shahid ، dadachkaiko
(06-04-2026، 11:03)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایرانی سو استفاده گر :
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، shahid
(06-04-2026، 11:04)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر که اومدی

به بههه مصاحبه های کاری واقعا ارتباط چشمیه قوی میخاد
ب نظرم لنز بزار :v

(06-04-2026، 11:04)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایرانی سو استفاده گر :

تازه همه اینارو تو اکسپلور بله دیدم ||||||:
 سپاس شده توسط Dororo ، شـــقآیــق
(06-04-2026، 11:05)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2026، 11:04)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر که اومدی

یکی دقیقا قبلا بهم همینو گفته بود
ولی من بیشتر رو حس چشایی و لامسه حساب باز کردم V:
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، shahid ، ɪᴄᴇ
(06-04-2026، 10:10)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2026، 10:03)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا رو شکر (:
تازه شکلاتم میدم ب بچه ها چی فکر کردییی
باهاشونم ب مدل زبان خودشون حرف میزنم .پیرها هم ک مامان جون باباجونه .سگم برا بزرگسالههه ۲۰ تا ۵۰ ساله فقط (((:

سگ رو میتونم به عنوان یه بزرگسال 20 تا 50 قبول کنم ولی شکلات شاید خواستم، کتک میزنی اگه یواشکی بردارم وقتی حواست نیست؟

جهنم دیگه در رده سنی پایین حساب میکنم بردار (:

سپاس شده توسط shahid ، dadachkaiko
(06-04-2026، 11:06)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2026، 11:05)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیدوارم بتونی از پسش بربیای
من ک یماهه بیکارم |:
 سپاس شده توسط Dororo

خداروشکر که اومدی

(06-04-2026، 11:04)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایرانی سو استفاده گر :

مگه بلم اکسپلور داره
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، shahid
(06-04-2026، 11:06)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2026، 10:10)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سگ رو میتونم به عنوان یه بزرگسال 20 تا 50 قبول کنم ولی شکلات شاید خواستم، کتک میزنی اگه یواشکی بردارم وقتی حواست نیست؟

میشه هم شکلات بردارم هم کتک بخورم؟ 32

(06-04-2026، 11:08)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2026، 11:06)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک یماهه بیکارم |:

من از دی ماه بیکار شدم دارم از جیب میخورم
تعدیل شدیم هممون
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، shahid ، هلی
(06-04-2026، 11:08)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه بلم اکسپلور داره

عه ندیدی؟
تو اون نوار پایین بغل هوش مصنوعیشه |:
اکسپلور مذهبی داره

(06-04-2026، 11:08)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2026، 11:06)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه هم شکلات بردارم هم کتک بخورم؟ 32

(06-04-2026، 11:08)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک یماهه بیکارم |:

من از دی ماه بیکار شدم دارم از جیب میخورم
تعدیل شدیم هممون

باز من ۲۰ روز بعد دی یکم کار کردم
ولی باز دوباره بیکار شدم جیب خوری میکنم :v
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Dororo

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان