06-04-2026، 11:03
(06-04-2026، 10:44)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-04-2026، 9:59)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آفرین واقعا بسیار زیبا گفتی
قبلنا (مثلا ۱۰ سال پیش) با همین شغل های عادی مردم میتونستن ماشین یا یه خونه ارزون قیمت بخرن یا کارشون رو گسترش بدن
ولی الان نهایتش اینه که بتونی غذا بخری از گشنگی نمیری
بخاطر تورم ۷۰ ۸۰ درصد!!
وگرنه که ما والا اندازه همون آدمای ده سال پیش داریم تلاش میکنیم شایدم ببشتر
ولی نتیجه ای که داریم میگیریم زمین تا آسمون فرق داره
تو هم بنظر من یه پیشرفت خیلی عالی ای داشتی تو شغلت که تونستی مغازه خودت رو بگیری و واسه خودت کار کنی.. خیلیا یک صدم اینم کار نکردن و کل عمرشون یا دستشون تو جیب باباشون بوده یا شوخرشون بعد فاز خودساختگی هم گرفتن و پزش رو هم به ما میدن آخرش!
ماعم نهایت هی باید منتظر بمونیم که اوضاع بهتر شه بلکه از این باتلاق اقتصادی دربیایم
سهند سهند سهند...
یه مدت روزی 18 فاکینگ ساعت کار میکردم...
برای حدود 55 روز حجم کارم اینجوری شد
یعنی برای تایم دسشویی رفتن و حموم رفتنمم باید حین کار برنامه ریزی میکردم... روحم نموده شد!!!
قبل همین جنگ ایران و امریکا هم از چهار و نیم پنج صب ک بیدار میشدم ک هیچی...
از ساعت شیش و هفت صب یگان بودم تا دو بعد از ظهر، دو هم میومدم خونه نهار میخوردم لباس عوض میکردم و تو همون خوابآلودگی بعد نهار خوردن میشستم پشت موتور میرفتم بیمارستان تا هشت و نه شب.
بعد بابام برگشته تو جمع میگه شما ازدواج کنید فکر پولش نباشید خدا براتون میخواد!!!
دیگ اونجا واقعا قاطی کردم سرش، بهش گفتم خدا برا شماها خواسته بود ک با روزی هف هش ساعت کار توی اداره چنتا خونه و ماشین و موتور و ویلا و... تونو خریدید بشینید برای ما ارد بدید وگرنه شما تو سن ما بودید تو خوابتونم نمیدیدید با اینقدر ساعت کاری در روز بازم بشینید تو خونه باباتون و جرعت ازدواج نداشته باشید!!!
اینو یجوری داد زدم سرش بنده خدا آروم گفت آره خب... حق دارید...
همین
ینی اینقد ک من از دست این جماعت فشار میخورم حد نداره!
@shahid کاربر مورد علاقت جوین شد @Roham_fucker
امیر لعنت بهت

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)