امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(06-04-2026، 11:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2026، 9:24)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نه کراش آینده
فکر کنم تو باغش نیستی
نوپ

(06-04-2026، 9:25)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم اونجا دو تا سپاس بهت دادم
تو هم دوتا دادی

عه کو

همون پیامی که گفتی عه دوتا سپاس دیگه دوتا پشت هم یکی من دوبار سپاس کردم تو رو
یکی هم تو منو دوبار
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط shahid ، shghyegh
آگهی
(06-04-2026، 10:05)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2026، 0:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shahid
شما میری راهپیمایی بهتون چیا میدن

دیگه الان دیره واسه تحقیق
همون دیشب که جواب رد دادی، رفتم سراغ گزینه بعدی Telegh_01

زیاد چانه میزنی
شما برو همون خاک گربه ت رو بگیر.
(06-04-2026، 10:44)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2026، 9:59)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین واقعا بسیار زیبا گفتی
قبلنا (مثلا ۱۰ سال پیش) با همین شغل های عادی مردم میتونستن ماشین یا یه خونه ارزون قیمت بخرن یا کارشون رو گسترش بدن
ولی الان نهایتش اینه که بتونی غذا بخری از گشنگی نمیری
بخاطر تورم ۷۰ ۸۰ درصد!!
وگرنه که ما والا اندازه همون آدمای ده سال پیش داریم تلاش میکنیم شایدم ببشتر
ولی نتیجه ای که داریم میگیریم زمین تا آسمون فرق داره
تو هم بنظر من یه پیشرفت خیلی عالی ای داشتی تو شغلت که تونستی مغازه خودت رو بگیری و واسه خودت کار کنی.. خیلیا یک صدم اینم کار نکردن و کل عمرشون یا دستشون تو جیب باباشون بوده یا شوخرشون بعد فاز خودساختگی هم گرفتن و پزش رو هم به ما میدن آخرش!
ماعم نهایت هی باید منتظر بمونیم که اوضاع بهتر شه بلکه از این باتلاق اقتصادی دربیایم

سهند سهند سهند...
یه مدت روزی 18 فاکینگ ساعت کار میکردم...
برای حدود 55 روز حجم کارم اینجوری شد
یعنی برای تایم دسشویی رفتن و حموم رفتنمم باید حین کار برنامه ریزی میکردم... روحم نموده شد!!!
قبل همین جنگ ایران و امریکا هم از چهار و نیم پنج صب ک بیدار میشدم ک هیچی... 
از ساعت شیش و هفت صب یگان بودم تا دو بعد از ظهر، دو هم میومدم خونه نهار میخوردم لباس عوض میکردم و تو همون خوابآلودگی بعد نهار خوردن میشستم پشت موتور میرفتم بیمارستان تا هشت و نه شب. 

بعد بابام برگشته تو جمع میگه شما ازدواج کنید فکر پولش نباشید خدا براتون میخواد!!!

دیگ اونجا واقعا قاطی کردم سرش، بهش گفتم خدا برا شماها خواسته بود ک با روزی هف هش ساعت کار توی اداره چنتا خونه و ماشین و موتور و ویلا و... تونو خریدید بشینید برای ما ارد بدید وگرنه شما تو سن ما بودید تو خوابتونم نمیدیدید با اینقدر ساعت کاری در روز بازم بشینید تو خونه باباتون و جرعت ازدواج نداشته باشید!!!

اینو یجوری داد زدم سرش بنده خدا آروم گفت آره خب... حق دارید... 

همین
ینی اینقد ک من از دست این جماعت فشار میخورم حد نداره! 

@shahid کاربر مورد علاقت جوین شد @Roham_fucker 

اخه واسه اونا دقیقا اینجوری بودن که با صفر شروع میکردن بعد به همه چی میرسیدن
مثلا همکار ۴۰ سالم میگه من وقتی میرفتم خواستگاری فقط پول یه دسته گل داشتم.. الان خونه و ماشین و باغ و.. داره
یا طرف ۳۰ سالشه میگه با پول یه سال کار کردنم ۲۰۶ صفر خریدم با قسط و اینا
به ما که رسید شد جنگ اقتصادی و تورم و همه اینا آرزوهای محال یا اهداف خیلی دور
 سپاس شده توسط shahid ، dadachkaiko ، امیر2
(06-04-2026، 11:53)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2026، 11:03)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی موتور برق ک باهاش فقط لامپ توالت روشن میشه شده ۳۰ میل |:

با کدوم سوخت؟ Angel

بنزین ۱۵۰۰ ای مفت میدی بهش (:
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(06-04-2026، 11:00)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2026، 9:59)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین واقعا بسیار زیبا گفتی
قبلنا (مثلا ۱۰ سال پیش) با همین شغل های عادی مردم میتونستن ماشین یا یه خونه ارزون قیمت بخرن یا کارشون رو گسترش بدن
ولی الان نهایتش اینه که بتونی غذا بخری از گشنگی نمیری
بخاطر تورم ۷۰ ۸۰ درصد!!
وگرنه که ما والا اندازه همون آدمای ده سال پیش داریم تلاش میکنیم شایدم ببشتر
ولی نتیجه ای که داریم میگیریم زمین تا آسمون فرق داره
تو هم بنظر من یه پیشرفت خیلی عالی ای داشتی تو شغلت که تونستی مغازه خودت رو بگیری و واسه خودت کار کنی.. خیلیا یک صدم اینم کار نکردن و کل عمرشون یا دستشون تو جیب باباشون بوده یا شوخرشون بعد فاز خودساختگی هم گرفتن و پزش رو هم به ما میدن آخرش!
ماعم نهایت هی باید منتظر بمونیم که اوضاع بهتر شه بلکه از این باتلاق اقتصادی دربیایم

اره سیسی دیگه تو ک در جریانی پاره شدنم هستیbathtime
دلم میخاد مسافرت برم سهندول
حسای دخترونم داره از بین میره

بله بله
انشالله که اوضاع بهتر میشه یه مشهد میری یه زیارت میکنی
 سپاس شده توسط shahid ، شـــقآیــق
(06-04-2026، 11:04)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2026، 11:03)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی موتور برق ک باهاش فقط لامپ توالت روشن میشه شده ۳۰ میل |:

خداروشکر که اومدی
من مصاحبه دارم مپنا اگر استخدام شدم یدونه برات میسازم

مپنا؟ تو این شرایط؟ سلامت باشی داداش
 سپاس شده توسط Dororo ، shahid
چه بارونی
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، هلی
(06-04-2026، 12:11)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2026، 11:04)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر که اومدی
من مصاحبه دارم مپنا اگر استخدام شدم یدونه برات میسازم

مپنا؟ تو این شرایط؟ سلامت باشی داداش

حالا همین فردا که نمیگن بیا
سه تا مصاحبه داره
استعلام
تست پزشکی و تشکیل پرونده
 سپاس شده توسط dadachkaiko
هوا یه جوریه که انگار سیزن آخره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/4074480
 سپاس شده توسط B I N A M ، dadachkaiko
(06-04-2026، 10:02)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2026، 0:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه تو ک عاشق و دلباخته بودیTelegh_44

دیگه زدی تو ذوقم Telegh_44

عه خب خداروش...چیز ینی ای بابا ای بابا
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط shahid

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان