امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(07-04-2026، 10:25)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 10:13)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب همون صدا ها رو من از سمت سپاه شنیدم
عجیبه از سمت نیروهوایی هم صدا شنیدی؟
چون من به سپاه نزدیکترم شاید صدای این صدای اون یکی رو پوشونده

خوابت سبکه ها  Big Grin

صداشون باحال و خنده داره وقتی سطح پایین پرواز میکنن

شبیه فیلم و کارتونسات

اره علاوه بر صدا سایه هم بود
سپاه کجا میشه؟ ستاد کل منظورته؟

همونی که توی نشان روش نوشته فرماندهی کل سپاه

(07-04-2026، 10:31)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر ما فقط صدا شغال و خروس داریم

اونا هم صداشون قشنگه اینا هم قشنگه

یکی قدرت طبیعت هست و اون یکی انسان
آگهی
(07-04-2026، 10:38)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 10:25)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره علاوه بر صدا سایه هم بود
سپاه کجا میشه؟ ستاد کل منظورته؟

(07-04-2026، 10:31)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر ما فقط صدا شغال و خروس داریم

سمت مترو کلاهدوز؟ فهمیدم
(07-04-2026، 10:36)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@dadachkaiko
کروز بود

خوبه این چیزا رو میشناسی

من نهایتا چیزایی که تو خدمت دیدم میشناسم که نهایتش دیگه مینی کاتیوشا بود

(07-04-2026، 10:40)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 10:38)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سمت مترو کلاهدوز؟ فهمیدم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://neshan.org/maps#c35.688-51.503-15z-0p

این
 سپاس شده توسط Dororo
(07-04-2026، 10:40)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 10:36)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@dadachkaiko
کروز بود

خوبه این چیزا رو میشناسی

نویسنده نظامی بودم این خراب شده علاقه هم دارم ب همچین مسائلی کلا
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(07-04-2026، 8:16)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2026، 22:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طرف اسکیزوفرنی بود

از اون نامه ی بعد کشتنش فهمیدن این رو؟ خیلی باز بود و جای تحلیل داشت واقعا

باحال بود وقتی بعد اون همه سال یهو وقتی به عنوان جان هستی میبینیش

(07-04-2026، 7:39)SSR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکه ساعت 8 صبح انجمن کاربر مهمان داشت باشه عجیبه

چیکار به مهمان های سحرخیز داری؟
اینجوری میگی همینا هم نمیان دیگه تماشاچی نداره دعواهای اینجا

(06-04-2026، 22:28)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی یادم نیست (((((:

خب پس سریعتر بازی کن که زودتر تمومش کنی
ببینم بازی تو زودتر تموم میشه یا جنگ

(07-04-2026، 7:55)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشابه خب خیلی چیزا هست ولی اگر خودش پیدا شه مشابه رو لازم نیس بگیری

طبق صحبت های قبلی شما دکتر عزیز فکر کنم اگه ایشون نتونه این دارو رو پیدا کنه باید بتونه با تریاک یا سوخته کار رو در بیاره درسته؟
Big Grin
نه نه اتفاقا این برا فشاره و قلبه ب کارش نکیاد سوخته Big Grin
ولی راه حل دیگه اینه ک تو اسنپ دارو کد رهگیری رو وارد کنه اگر نزدیکیا داروخونه ای باشه براش انلاین بفرستن دم خونه

(07-04-2026، 9:58)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به همین الان چندتا پرواز سطح پایین از شرق تهران گذر کردن

صدای باحالی میدن خدایی

سمت تهرانپارس و کارخانه داروسازی ابوریحان بوده
دخترداییم ساختمان اداریش کار میکنه چ دوتا کوچه پایین تره
میگه از حیاط جنگنده ها رو میدیدن چن تا نزدیکای کارخانه زدن واس همینم الان تعطیلشون‌کردن

(07-04-2026، 9:12)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 7:55)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشابه خب خیلی چیزا هست ولی اگر خودش پیدا شه مشابه رو لازم نیس بگیری

یه سوال احمقانه می‌پرسم
عکس نوار قلبمو بفرستی میتونی چک کنی؟
حس میکنم دکتره حالیش نبود

اره حتما بفرس برام ببینم
و اینکه چن سالته و برای چی نوارو گرفتی؟یعنی درد قفسه سینه داشتی یا چکاپ روتین بوده

سپاس شده توسط THEDARKNESS ، dadachkaiko
داشتیم بازی میکردیم بد فازمون کردن elec
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(07-04-2026، 10:44)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 9:12)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال احمقانه می‌پرسم
عکس نوار قلبمو بفرستی میتونی چک کنی؟
حس میکنم دکتره حالیش نبود

اره حتما بفرس برام ببینم
و اینکه چن سالته و برای چی نوارو گرفتی؟یعنی درد قفسه سینه داشتی یا چکاپ روتین بوده

مرسییییی برم خونه میفرستم
۲۳ سالمه. یک مدتی درد می‌کرد مقطعی تیر می‌کشید و می‌زد به پشتم و دست چپم. فکر می‌کردم عصبیه این یک ماهه بیشتر شده بود و طوری بود که تو دویدن و ورزش خیلی زود کم می‌آوردم و کلا زود به زود ترم درد می‌گرفت. رفتم نوار گرفتم گفت چیزی نیست احتمالا همون عصبیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط هلی
(07-04-2026، 10:44)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 9:58)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به همین الان چندتا پرواز سطح پایین از شرق تهران گذر کردن

صدای باحالی میدن خدایی

سمت تهرانپارس و کارخانه داروسازی ابوریحان بوده
دخترداییم ساختمان اداریش کار میکنه چ دوتا کوچه پایین تره
میگه از حیاط جنگنده ها رو میدیدن چن تا نزدیکای کارخانه زدن واس همینم الان تعطیلشون‌کردن

سرش سلامت باشه
بگو بچه های فلشخور براش آرزوی سلامتی کردن Big Grin

(07-04-2026، 10:47)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتیم بازی میکردیم بد فازمون کردن elec

دادش بازی کن خب
اون پشت یه معین هم پخش کن که صداهای بیرون و نشنوی و اگه هم لرزید خونه بگو "ایول عجب آهنگ بیس داری" Big Grin

(07-04-2026، 10:43)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 10:40)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه این چیزا رو میشناسی

نویسنده نظامی بودم این خراب شده علاقه هم دارم ب همچین مسائلی کلا

خب داداش بیشتر از همه با کدوم یکی از این سری Fها حال میکنی و چرا و اینکه برتریش نسبت به بقیه Fها چیه؟ چون اصلا هیچ چی نمیدونم
 سپاس شده توسط Dororo ، هلی
همراه اولم ک برا وا کردن فلشخور بازی درمیورد
الا یکی از وای‌فای هام هم دیگه فلشو باز نمیکنه ._.
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
(07-04-2026، 11:17)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همراه اولم ک برا وا کردن فلشخور بازی درمیورد
الا یکی از وای‌فای هام هم دیگه فلشو باز نمیکنه ._.

ایرانسل فلش رو با تاخیر باز میکنه

مبین نت تا دیشب اوکی بود امروز صبح بلند شدم میبینم قطع شده و صفحه پشتیبانیشون هم خطا میده

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان