امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(07-04-2026، 10:59)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 10:44)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره حتما بفرس برام ببینم
و اینکه چن سالته و برای چی نوارو گرفتی؟یعنی درد قفسه سینه داشتی یا چکاپ روتین بوده

مرسییییی برم خونه میفرستم
۲۳ سالمه. یک مدتی درد می‌کرد مقطعی تیر می‌کشید و می‌زد به پشتم و دست چپم. فکر می‌کردم عصبیه این یک ماهه بیشتر شده بود و طوری بود که تو دویدن و ورزش خیلی زود کم می‌آوردم و کلا زود به زود ترم درد می‌گرفت. رفتم نوار گرفتم گفت چیزی نیست احتمالا همون عصبیه

اره بفرس
ولی نوارتم خوب بود حتما اکو انجام بده.نوار اتفاق حاد رو نشون میده.اکو و تست ورزش معمولا اتفاقای مزمن و دریچه ای و بافتی قلبو نشون میده.سرگیجه یا سنکوپ و افت فشار و هوشیاری پیدا نکردی این چن وقت؟

(07-04-2026، 11:05)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 10:44)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سمت تهرانپارس و کارخانه داروسازی ابوریحان بوده
دخترداییم ساختمان اداریش کار میکنه چ دوتا کوچه پایین تره
میگه از حیاط جنگنده ها رو میدیدن چن تا نزدیکای کارخانه زدن واس همینم الان تعطیلشون‌کردن

سرش سلامت باشه
بگو بچه های فلشخور براش آرزوی سلامتی کردن Big Grin

(07-04-2026، 10:47)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتیم بازی میکردیم بد فازمون کردن elec

دادش بازی کن خب
اون پشت یه معین هم پخش کن که صداهای بیرون و نشنوی و اگه هم لرزید خونه بگو "ایول عجب آهنگ بیس داری" Big Grin

(07-04-2026، 10:43)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسنده نظامی بودم این خراب شده علاقه هم دارم ب همچین مسائلی کلا

خب داداش بیشتر از همه با کدوم یکی از این سری Fها حال میکنی و چرا و اینکه برتریش نسبت به بقیه Fها چیه؟ چون اصلا هیچ چی نمیدونم
مرسیی
فعلا گرد کرده داره میاد شمال خدا رو شکر

سپاس شده توسط dadachkaiko ، THEDARKNESS
آگهی
با برگه ترددم راهم‌ ندادن دانشگاه
کاملا‌ شهریه رو ریختم تو سطل زباله
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(07-04-2026، 11:40)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 10:59)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسییییی برم خونه میفرستم
۲۳ سالمه. یک مدتی درد می‌کرد مقطعی تیر می‌کشید و می‌زد به پشتم و دست چپم. فکر می‌کردم عصبیه این یک ماهه بیشتر شده بود و طوری بود که تو دویدن و ورزش خیلی زود کم می‌آوردم و کلا زود به زود ترم درد می‌گرفت. رفتم نوار گرفتم گفت چیزی نیست احتمالا همون عصبیه

اره بفرس
ولی نوارتم خوب بود حتما اکو انجام بده.نوار اتفاق حاد رو نشون میده.اکو و تست ورزش معمولا اتفاقای مزمن و دریچه ای و بافتی قلبو نشون میده.سرگیجه یا سنکوپ و افت فشار و هوشیاری پیدا نکردی این چن وقت؟

نه ازونا نداشتم
فقط ضربان قلبم که بالاس بازم فکر میکنم قلبم ثابته نمیزنه
یه همچین حسی میگیرم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط هلی
(07-04-2026، 11:57)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای همین بعضی ها میخوان این ترم رو حذف کنن و دارن تلاش میکنن که جزو سنوات حساب نشه
 سپاس شده توسط Mr.Robot
@dadachkaiko
ببخشید نقل قول ها یکم طولانی شدن
هرکدوم از جنگنده ها ماموریت به خصوص خودشون رو دارن قاعدتا ولی
F22 تقریبا بدون رقیبه
یه فکت جالب هم درموردش بگم
دهه نود میلادی، امریکاییا نزدیک به 200 میلیارد دلار واسه توسعه و ساختش هزینه دادن
تولید ناخالص ایران الان زیر 200 تاعه
و روسیه هم چندسال پیش میخاست بگه من یدونه بهترشو میسازم سوخو 57 رو معرفی کرد حدودا 50 میلیارد دلار هزینه توسعه و ساخت کردن که یجورایی صنعت هوایی نظامیشون ترکید کمپانی میگویان ورشکست شد و ادغام شد با بقیه
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، dadachkaiko ، ɪᴄᴇ
(07-04-2026، 12:00)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 11:57)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای همین بعضی ها میخوان این ترم رو حذف کنن و دارن تلاش میکنن که جزو سنوات حساب نشه
من سنواتیم 
(07-04-2026، 11:59)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 11:40)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بفرس

نه ازونا نداشتم
فقط ضربان قلبم که بالاس بازم فکر میکنم قلبم ثابته نمیزنه
یه همچین حسی میگیرم
اره اکو انجام بده
چون اجساس طپش قلب و اریتیم میتونه افتادگی دریچه هم باشه ک ی چیز عجیب غریب نیس و روتین هم هست ولی خب احتیاط شرط عقله

سپاس شده توسط THEDARKNESS
(07-04-2026، 12:03)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@dadachkaiko
F22 تقریبا بدون رقیبه
دهه نود میلادی، امریکاییا نزدیک به 200 میلیارد دلار واسه توسعه و ساختش هزینه دادن
و روسیه هم چندسال پیش میخاست بگه من یدونه بهترشو میسازم سوخو 57 رو معرفی کرد حدودا 50 میلیارد دلار هزینه توسعه و ساخت کردن که یجورایی صنعت هوایی نظامیشون ترکید کمپانی میگویان ورشکست شد و ادغام شد با بقیه

من یادم میاد که شنیده بودم آمریکا مقابل پروپاگاندای میگ25 شوروی مسابقه داد و f15 رو ساخت که حتی از میگ25 خیالی هم بهتر بود چه برسه به میگ25 واقعی
اون برام جالب بود.

@THEDARKNESS

لطفا هزینه ویزیت رو فراموش نکن

کارت خوان اون گوشه هست.
 سپاس شده توسط Dororo ، THEDARKNESS
(07-04-2026، 12:14)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 12:03)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@dadachkaiko
F22 تقریبا بدون رقیبه

من یادم میاد که شنیده بودم آمریکا مقابل پروپاگاندای میگ25 شوروی مسابقه داد و f15 رو ساخت که حتی از میگ25 خیالی هم بهتر بود چه برسه به میگ25 واقعی
اون برام جالب بود.

ببین بعد از فاجعه بمب افکن tu95 دیگه شرفی واقعا برا صنعت هوانوردی روسیه نمونده
همچنان روس ها نمیتونن یه بمب افکن حتی نزدیک به b52 توسعه بدن
تکنولوژی 70 سال پیش امریکا!!!
(07-04-2026، 12:19)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 12:14)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون برام جالب بود.

ببین بعد از فاجعه بمب افکن tu95 دیگه شرفی واقعا برا صنعت هوانوردی روسیه نمونده
همچنان روس ها نمیتونن یه بمب افکن حتی نزدیک به b52 توسعه بدن
تکنولوژی 70 سال پیش امریکا!!!

آره

در عوض یه چیز جالب که رو کردن اون بمب تزار بود
که امریکا که از نزدیک داشته اطلاعات رو جمع اوری میکرده حین عملیات و انفجار پشماشون ریخته بوده
 سپاس شده توسط Dororo

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان