امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(07-04-2026، 12:03)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@dadachkaiko
ببخشید نقل قول ها یکم طولانی شدن
هرکدوم از جنگنده ها ماموریت به خصوص خودشون رو دارن قاعدتا ولی
F22 تقریبا بدون رقیبه
یه فکت جالب هم درموردش بگم
دهه نود میلادی، امریکاییا نزدیک به 200 میلیارد دلار واسه توسعه و ساختش هزینه دادن
تولید ناخالص ایران الان زیر 200 تاعه
و روسیه هم چندسال پیش میخاست بگه من یدونه بهترشو میسازم سوخو 57 رو معرفی کرد حدودا 50 میلیارد دلار هزینه توسعه و ساخت کردن که یجورایی صنعت هوایی نظامیشون ترکید کمپانی میگویان ورشکست شد و ادغام شد با بقیه

F22 raptor یه باگ داره اونم مخزن سوخت کوچیک بخاطر حفظ ساختار رادارگریزی و در نتیجه ش شعاع عملیاتی کمشه، یعنی یا باید هواپیمای سوختگیر باهاش تو اوپریشن باشه یا باید هدف نزدیک باشه، برای همینه که تو حمله های اخیر به تهران یا اصفهان f22 نمیاد همش F15 eagle , F35 و ... ان
 سپاس شده توسط Dororo ، dadachkaiko
آگهی
(07-04-2026، 12:24)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 12:19)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین بعد از فاجعه بمب افکن tu95 دیگه شرفی واقعا برا صنعت هوانوردی روسیه نمونده
همچنان روس ها نمیتونن یه بمب افکن حتی نزدیک به b52 توسعه بدن
تکنولوژی 70 سال پیش امریکا!!!

آره

در عوض یه چیز جالب که رو کردن اون بمب تزار بود
که امریکا که از نزدیک داشته اطلاعات رو جمع اوری میکرده حین عملیات و انفجار پشماشون ریخته بوده

بله بهش میگن پیشرفت نقطه ای
شوروی تو بعضی موضوعات مثل موشک و ماهواره پیشرفت کرده بود ولی به هیچ عنوان توسعه پیدا نکرد
همچنان تو زمینه هایی مثل خودروسازی پزشکی ضعف شدید داشت و این ضعف بعدا خودش رو بیشتر و بیشتر نشون داد
برخلاف اون امریکا توی هر زمینه ای به یک نتیجه مطلوبی رسید

(07-04-2026، 12:29)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 12:03)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@dadachkaiko
F22 تقریبا بدون رقیبه
دهه نود میلادی، امریکاییا نزدیک به 200 میلیارد دلار واسه توسعه و ساختش هزینه دادن
و روسیه هم چندسال پیش میخاست بگه من یدونه بهترشو میسازم سوخو 57 رو معرفی کرد حدودا 50 میلیارد دلار هزینه توسعه و ساخت کردن که یجورایی صنعت هوایی نظامیشون ترکید کمپانی میگویان ورشکست شد و ادغام شد با بقیه

F22 raptor یه باگ داره اونم مخزن سوخت کوچیک بخاطر حفظ ساختار رادارگریزی و در نتیجه ش شعاع عملیاتی کمشه، یعنی یا باید هواپیمای سوختگیر باهاش تو اوپریشن باشه یا باید هدف نزدیک باشه، برای همینه که تو حمله های اخیر به تهران یا اصفهان f22 نمیاد همش F15 eagle , F35 و ... ان

بله طبیعی هم هست
کلا تو حمله های هوا به سطح خیلی تنوع نداره کارشم این نیست
رادارشم نسبت به اف 35 به مراتب ضعیف تره پس تعجبی نداره استفاده نمیشه
بیشتر برای اسکورت کردن میاد
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، ɪᴄᴇ
(07-04-2026، 12:29)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@dadachkaiko
F22 تقریبا بدون رقیبه

مگه این همونی نیست که میشه مخزن خارجی بهش وصل بشه و با خودش ببره؟

(07-04-2026، 12:30)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 12:24)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره

در عوض یه چیز جالب که رو کردن اون بمب تزار بود
که امریکا که از نزدیک داشته اطلاعات رو جمع اوری میکرده حین عملیات و انفجار پشماشون ریخته بوده

بله بهش میگن پیشرفت نقطه ای
شوروی تو بعضی موضوعات مثل موشک و ماهواره پیشرفت کرده بود ولی به هیچ عنوان توسعه پیدا نکرد
همچنان تو زمینه هایی مثل خودروسازی پزشکی ضعف شدید داشت و این ضعف بعدا خودش رو بیشتر و بیشتر نشون داد
برخلاف اون امریکا توی هر زمینه ای به یک نتیجه مطلوبی رسید

مسعله این بود که همون جوری که میگفتن یخچال ها تو شوروی خالی بود با اون همه پیشرفتش و مردم دارا نبودن برخلاف امریکا

پس نمیتونست مثل امریکا خرج کنه
چون از اول درست خرج نکرده بود

عملا در شروع یه دست یکسان بهشون داده شده بود هم امریکا و هم شوروی
ولی خب شوروی بد بازی کرد و باخت

یه چندتا انفجار کوچیکه دیگه با صدای قشنگ اومد
عجب هوایی
 سپاس شده توسط shahid
(07-04-2026، 13:23)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب هوایی

سلام
پرتره هم کار کردی؟
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
(07-04-2026، 1:47)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 0:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای من باهات دعوا کنم؟

فعلا پام درد میکنه نمیتونم بهت لگد بزنم پس نه

چرا نصفه شب دارم ارسال های @mojtabaranai رو میخونم

چطور دلت میاد
میدونی اگه من زودتر لگد بزنم تا چن ساعت پخش زمینی؟
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(07-04-2026، 12:08)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 11:59)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ازونا نداشتم
فقط ضربان قلبم که بالاس بازم فکر میکنم قلبم ثابته نمیزنه
یه همچین حسی میگیرم
اره اکو انجام بده
چون اجساس طپش قلب و اریتیم میتونه افتادگی دریچه هم باشه ک ی چیز عجیب غریب نیس و روتین هم هست ولی خب احتیاط شرط عقله

چشم حتما‌ میرم پیش متخصص

(07-04-2026، 12:14)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@dadachkaiko
F22 تقریبا بدون رقیبه

من یادم میاد که شنیده بودم آمریکا مقابل پروپاگاندای میگ25 شوروی مسابقه داد و f15 رو ساخت که حتی از میگ25 خیالی هم بهتر بود چه برسه به میگ25 واقعی
اون برام جالب بود.

@ THEDARKNESS

لطفا هزینه ویزیت رو فراموش نکن

کارت خوان اون گوشه هست.

fol
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، هلی
(07-04-2026، 13:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 1:47)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا پام درد میکنه نمیتونم بهت لگد بزنم پس نه

چرا نصفه شب دارم ارسال های @mojtabaranai رو میخونم

چطور دلت میاد

Angry Angry Angry نهههه نمیتونی
 سپاس شده توسط shghyegh
۶۵۵۳۶
۳۲۷۶۸
۴۰۹۶
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط shahid
(07-04-2026، 14:17)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 13:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطور دلت میاد

Angry  Angry  Angry  نهههه نمیتونی
میتونممممم
فشار بخوررررر
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان