امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

kaffe2
آگهی
(07-04-2026، 14:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 14:17)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angry  Angry  Angry  نهههه نمیتونی
میتونممممم
فشار بخوررررر

من تورو نمیخورمممم 4
 سپاس شده توسط shghyegh
(07-04-2026، 14:23)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 14:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتونممممم
فشار بخوررررر

من تورو نمیخورمممم 4
مگه من فشارممممBb9
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(07-04-2026، 14:19)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۶۵۵۳۶
۳۲۷۶۸
۴۰۹۶

داری طلسم می‌نویسی و فلشخورو نفرین می‌کنی؟! :ngh:
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
(07-04-2026، 14:45)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 14:19)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۶۵۵۳۶
۳۲۷۶۸
۴۰۹۶

اینطوری کار میکنه؟
 سپاس شده توسط shahid
عه اینجا مگه فقط شبا شلوغ نبود؟
(07-04-2026، 15:00)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 14:45)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینطوری کار میکنه؟

تقریبا
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
(06-04-2026، 21:42)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادمه دو، سه سال اول ابتدایی معلم ها میگفتن اگه ۵تا بیست پشت سرهم تو املا بگیرید بهتون جایزه میدم.
هیچ وقت موفق نبودم. نه اینکه ۲۰ نگیرما،نه میگرفتم ولی بعد ۴تا ۲۰ یهو پنجمی با یه غلط از جایزه جا میموندم. الان که بزرگ شدم یه عالمه ۲۰ ردیف کردم و تو اخرین مرحله استپ خوردم. یا خودم باعثش بودم یا نشد که بشه. اون روزا هم به اندازه الان غصه‌دار میشدم. غصه از نگرفتن جایزه نبود غصه از این بود که چرا باید با یه بار اشتباه همه تلاش‌هات نادیده گرفته بشه. دنیای ما هم به اندازه همون معلما سختگیره. اونا محدودیت جایزه داشتن ولی دنیا چی؟ اونم محدودیت خوشبختی داشت؟

چقد قشنگ بودددد(((((":
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(07-04-2026، 12:41)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 12:29)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

F22 raptor یه باگ داره اونم مخزن سوخت کوچیک بخاطر حفظ ساختار رادارگریزی و در نتیجه ش شعاع عملیاتی کمشه، یعنی یا باید هواپیمای سوختگیر باهاش تو اوپریشن باشه یا باید هدف نزدیک باشه، برای همینه که تو حمله های اخیر به تهران یا اصفهان f22 نمیاد همش F15 eagle , F35 و ... ان

مگه این همونی نیست که میشه مخزن خارجی بهش وصل بشه و با خودش ببره؟

از کیت رادار گریزی درمیاد
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط dadachkaiko
تا بازیمون دانلود شد میخان برقارو قط کنن 38
 سپاس شده توسط dadachkaiko

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان