امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(08-04-2026، 1:32)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2026، 1:29)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین اصولا اینجا ک من هستم تو شعاع ده کیلومتری دورم تا الان شاید پونزده برابر کل استان خوزستان خورده باشه
ولی امشب نمیدونم چرا اینقد ساکته... 

انرژی ذخیره شده برا بعد ساعت ۳ و نیم داداش

هعب... 
برم سیستمامو آماده EMP کنم...
اگ امشو شُوِش باشه برای آخرین روز، بالاخره اسکناس 500 تومنی جدید دیدم... 

کاش حالشو داشتم ک باز برم ATM یذره دیگ پول نقد بگیرم... 
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
آگهی
(08-04-2026، 1:29)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها خبر مهیجی شد اینجا ی ندا بدین من حال ندارم تا تی وی برم روشن کنم (: خدای نکرده زبونم لال اتش بسی چیزی شد هم بگید 
بمب افکن B52 وارد حریم شمال خاورمیانه شد واسه مذاکره و صلح
 سپاس شده توسط هلی
تمدید کرد.
(08-04-2026، 1:34)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2026، 1:32)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انرژی ذخیره شده برا بعد ساعت ۳ و نیم داداش

چیو تایید کرد

اتش بسو
البته الان تکذیب کرده میگن ru1

برادر الان خود W D.C داره میگه یک ساعت و بیست دقیقه تا شروع عملیات... 
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
ترامپ توییت زد
تایید کرد
توروحت قمارباز
عه آره دو هفته موافقت کرد ولی دو طرفه
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
?پست جدید ترامپ: بر اساس گفتگوهایی که با نخست‌وزیر پاکستان، شهباز شریف، و فیلد مارشال عاصم منیر داشته‌ام، و با توجه به اینکه آن‌ها درخواست کردند نیروی مخربی که قرار بود امشب به سمت ایران ارسال شود متوقف گردد، و مشروط به اینکه جمهوری اسلامی ایران با بازگشایی کامل، فوری و ایمن تنگه هرمز موافقت کند، من با تعلیق بمباران و حمله به ایران به مدت دو هفته موافقت می‌کنم. این یک آتش‌بس دوطرفه خواهد بود!

دلیل این تصمیم این است که ما پیشاپیش به تمامی اهداف نظامی خود رسیده و حتی از آن‌ها فراتر رفته‌ایم، و همچنین به شکل قابل توجهی به یک توافق قطعی درباره صلح بلندمدت با ایران و صلح در خاورمیانه نزدیک شده‌ایم. ما یک پیشنهاد ۱۰ بندی از سوی ایران دریافت کرده‌ایم و معتقدیم که این پیشنهاد می‌تواند پایه‌ای قابل اجرا برای مذاکرات باشد.

تقریباً تمامی موارد اختلافی گذشته بین ایالات متحده و ایران مورد توافق قرار گرفته است، اما این دوره دو هفته‌ای فرصت لازم را برای نهایی‌سازی و تکمیل این توافق فراهم می‌کند.

به نمایندگی از ایالات متحده آمریکا، به عنوان رئیس‌جمهور، و همچنین نماینده کشورهای خاورمیانه، باعث افتخار است که این مسئله طولانی‌مدت در آستانه حل‌وفصل قرار گرفته است.

از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم.
رئیس‌جمهور دونالد جی. ترامپ
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
مرگ بر سازشگر 17
 سپاس شده توسط هلی
خب پس حقوق این ماهمم برام میریزن...  10
صحنه پیوسته بجاست...
Heart

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان