امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(08-04-2026، 13:12)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2026، 12:50)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خارج فقه

خارج فقه؟! Telegh_26

محمد احیانا آخوندی و بروز نمیدی؟! 33
Angel بماند Angel
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط shahid
آگهی
(08-04-2026، 14:22)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2026، 14:21)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کبدو به چاک میده بابا خطریه زیاد نمیخورم
ولی دوست دارم با شهید بخورم 2

شربت شهادت D:

بیا سه تایی بخوریم به افتخار عمو صابر 999
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
 سپاس شده توسط Dororo ، bOoOoOy
باز دم شهید گرم که عرزشیه و میگه . دو رو نیست
 سپاس شده توسط shahid ، bOoOoOy ، آمین
(08-04-2026، 14:23)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2026، 13:12)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خارج فقه؟! Telegh_26

محمد احیانا آخوندی و بروز نمیدی؟! 33
Angel بماند Angel

من پیش مرگتم حاجی
خیالت راحت
پرده بردار از حقیقت 31
.
 سپاس شده توسط م‍حمّد
(08-04-2026، 14:31)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2026، 14:23)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angel بماند Angel

من پیش مرگتم حاجی
خیالت راحت
پرده بردار از حقیقت 31
بله حوزوی هستم (حوزه تعلیم و تربیت نوجوانان مقطع متوسطه)
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط shahid
(08-04-2026، 14:30)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز دم شهید گرم که عرزشیه و میگه . دو رو نیست

الهی شهید فدای ریش خوشگلت بشه 25

(08-04-2026، 14:33)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2026، 14:31)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پیش مرگتم حاجی
خیالت راحت
پرده بردار از حقیقت 31

@sclvrFox

آره؟! 33
.
(08-04-2026، 14:21)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2026، 13:11)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرچقدر هم تلاش کنی به پرهام نمی رسی بزرگوار تو ۲۴ سالگی دوتا دکترای فیزیک از دانشگاه سوربن و هاروارد گرفته بود

من بیجا بکنم بخوام با پرهام رقابت داشته باشم

هیچ کس نمی تونه
 سپاس شده توسط shahid
(08-04-2026، 14:24)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2026، 14:22)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شربت شهادت D:

بیا سه تایی بخوریم به افتخار عمو صابر 999

سه تا سیم سفید جور کن برات یه دبه بیست لیتری درست میکنم
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، shahid
(08-04-2026، 10:38)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2026، 10:32)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دهن مسجد بالای آموزشگاه رانندگی ای یا رو ب روش؟  Big Grin
من گواهیناممو از اون گرفتم

مسجد و آموزشگاه رو میتونم از پنجره ببینم میشم طرف مقابلشون توی ابوذر انگار

بالای اون سوپریه ای پس
منم نشستم خیابون پیروزی نهار میخورم
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، shahid
(08-04-2026، 14:38)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2026، 10:38)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسجد و آموزشگاه رو میتونم از پنجره ببینم میشم طرف مقابلشون توی ابوذر انگار

بالای اون سوپریه ای پس
منم نشستم خیابون پیروزی نهار میخورم

بلی

(08-04-2026، 14:33)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پیش مرگتم حاجی
خیالت راحت
پرده بردار از حقیقت 31

پس تو کار راهنمایی نیستی
خداروشکر
 سپاس شده توسط shahid

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان