امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(09-04-2026، 22:17)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2026، 22:16)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲ 233

سر درد نمی‌گیری از این چیزا گوش میدی؟! :/

(09-04-2026، 22:17)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم ک نداره هر چی ب ذهنم بیاد دیگه
هر چی ب نظرم ترکیبشون میتونه جذاب بشه

از این ترکیبای سم که همه چی توشه؟

چیا درست کردی تابحال
شهید سوال زیاد میپرسییی کم کم سگ درونم در میاد ((((:

سپاس شده توسط shahid
آگهی
(09-04-2026، 22:23)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2026، 22:17)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سر درد نمی‌گیری از این چیزا گوش میدی؟! :/

از این ترکیبای سم که همه چی توشه؟

چیا درست کردی تابحال
شهید سوال زیاد میپرسییی کم کم سگ درونم در میاد ((((:

رو دراگه بابا این بشر
 سپاس شده توسط shahid
(09-04-2026، 22:07)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2026، 22:05)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیر2

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیا اینو دوباره ادامه بدیم...

باطری اجتماعیت در چه حاله؟

لاک شاین مشکی چیشد سید؟

دادااااش میگم تو کانفینگت تمام شد؟
چن روز موند برات اونی ک از دوست امیرحسین خریدی؟

سپاس شده توسط shahid ، امیر2
(09-04-2026، 22:22)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2026، 22:19)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

aquarium

تریاک میخاستی نه؟

میتونی جور کنی؟! Big Grin
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
 سپاس شده توسط Dororo
(09-04-2026، 22:27)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2026، 22:22)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تریاک میخاستی نه؟

میتونی جور کنی؟! Big Grin

قائدتا باید بتونم ولی سنت کمه
بزار علی بوی بیاد بهش میگم برات لین درست کنه رفتگانت بیان جلو چشمت 2
 سپاس شده توسط shahid
(25-10-2024، 12:53)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"""

امروز نهم مهر ماهه و کلاس هام تموم شده و بالاخره شدم سرباز 9 روز خدمت, به قول علیرضا که یکی از همخدمتی هاییه که از روز های اول باهاش آشنا شدم, فردا بالاخره صفرمون میترکه.
الان ساعت 16..58 هست و برای اینکه تاریخ از دستم نره تاریخ ساعت مچی که قبل خدمت خریدم رو به میلادی تنظیم کردم و ته دفترچه ای که با خودم اوردم یه جدول کشیدم که بتونم تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل کنم و شیفت هاش توی روز رو هم بدونم. همینطور روز های هفته رو.
نوشتن خاطره مثل تایپ کردنش نیست, بک اسپیس نداره همینجوریشم کلی خط خطی کردم دفترچه رو.
کلا آدم درونگرایی هستم طبق چیزی که توی تست mbti نوشته درباره من , ولی زندگی اجتماعی هم به نوع خودش جالبه.
فقط بدیش اینه که وقتی شارژ اجتماعیت تموم میشه یه اتاق امن نداری که بری یه گوشه خلوت کنی و با افکارت تنها باشی شاید اصلا رسالت خدمت یکیش همین باشه. ولی در عین اینکه خیلیا دورم هستن ولی احساس تنهایی خودمو دارم و مودم پایین هست.

حالا ناشکری نمیکنم خداییش میگن بهترین پادگان آموزشی کشوره اینجا و سربازا توش روز برگن, ولی خب وقتی حداقل یک ساعت تا یک ساعت و نیم تا خونه راهه و از اونور شیش غروب قرار باشه بری خونه و پنج صبح پادگان باشی رفتن بدرد نمیخوره که, میخوره؟ جمله هام به هم میریزه چون وسطش باهام حرف میزنن یا حواسم پرت میشه.
حالا بقیشو بعد مینویسم بچها منتظرمن...  Telegh_51  
خب برگشتم,
الان ساعت 19..46 دقیقس و من رفتم سلف و برگشتم, لوبیا پلو بود, ولی یکم بیشتر میخواستم, لوبیا پلو نه کلا افتادم تو سرازیری پر خوری عصبی و برای چند دقیقه. 
یه بشقاب لوبیا پلو و دوتا ساندویچ سرد مرغ هالوپینو.
اگه بخوام صبح به موقع به پادگان برسم باید ساعت دو و نیم صبح بیدار بشم
بخاطر همین طول هفته رو توی آسایشگاه پادگان میخوابم و پنجشنبه ظهر ها برمیگردم خونه و دوباره جمعه ساعت 2..30 برمیگردم

میگن هفته دیگه که تموم بشه, دو شنبه هفته بعدش میشه یک هفته مرخصی میان دوره ما. یکم استرات کنم دلم وا بشه

در حین دیدن فوتبال استقلال و السد, آسایشگاه شماره 1 ساعت 20..22.

"""

تمام متن هایی که توی این دابل کوتیشن ها مینویسمو دقیقا از روی متنی که توی دفترچه دستنویس نوشته بودم بازنویس کردم و چیزی رو اصلاح نکردم

حقیقتا زندگی کردمشون....

بزودی منم مینویسم.
ناشناس بگو (:

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲ 233
 سپاس شده توسط shahid ، امیر2
(09-04-2026، 22:29)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2026، 22:27)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتونی جور کنی؟!  Big Grin

قیمتش چنده؟ 33
.
(09-04-2026، 22:38)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2026، 22:29)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیمتش چنده؟ 33

خجالت بکش سمت این چیزا نرو جدی :|
 سپاس شده توسط shahid
(09-04-2026، 22:35)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2024، 12:53)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"""

امروز نهم مهر ماهه و کلاس هام تموم شده و بالاخره شدم سرباز 9 روز خدمت, به قول علیرضا که یکی از همخدمتی هاییه که از روز های اول باهاش آشنا شدم, فردا بالاخره صفرمون میترکه.
الان ساعت 16..58 هست و برای اینکه تاریخ از دستم نره تاریخ ساعت مچی که قبل خدمت خریدم رو به میلادی تنظیم کردم و ته دفترچه ای که با خودم اوردم یه جدول کشیدم که بتونم تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل کنم و شیفت هاش توی روز رو هم بدونم. همینطور روز های هفته رو.
نوشتن خاطره مثل تایپ کردنش نیست, بک اسپیس نداره همینجوریشم کلی خط خطی کردم دفترچه رو.
کلا آدم درونگرایی هستم طبق چیزی که توی تست mbti نوشته درباره من , ولی زندگی اجتماعی هم به نوع خودش جالبه.
فقط بدیش اینه که وقتی شارژ اجتماعیت تموم میشه یه اتاق امن نداری که بری یه گوشه خلوت کنی و با افکارت تنها باشی شاید اصلا رسالت خدمت یکیش همین باشه. ولی در عین اینکه خیلیا دورم هستن ولی احساس تنهایی خودمو دارم و مودم پایین هست.

حالا ناشکری نمیکنم خداییش میگن بهترین پادگان آموزشی کشوره اینجا و سربازا توش روز برگن, ولی خب وقتی حداقل یک ساعت تا یک ساعت و نیم تا خونه راهه و از اونور شیش غروب قرار باشه بری خونه و پنج صبح پادگان باشی رفتن بدرد نمیخوره که, میخوره؟ جمله هام به هم میریزه چون وسطش باهام حرف میزنن یا حواسم پرت میشه.
حالا بقیشو بعد مینویسم بچها منتظرمن...  Telegh_51  
خب برگشتم,
الان ساعت 19..46 دقیقس و من رفتم سلف و برگشتم, لوبیا پلو بود, ولی یکم بیشتر میخواستم, لوبیا پلو نه کلا افتادم تو سرازیری پر خوری عصبی و برای چند دقیقه. 
یه بشقاب لوبیا پلو و دوتا ساندویچ سرد مرغ هالوپینو.
اگه بخوام صبح به موقع به پادگان برسم باید ساعت دو و نیم صبح بیدار بشم
بخاطر همین طول هفته رو توی آسایشگاه پادگان میخوابم و پنجشنبه ظهر ها برمیگردم خونه و دوباره جمعه ساعت 2..30 برمیگردم

میگن هفته دیگه که تموم بشه, دو شنبه هفته بعدش میشه یک هفته مرخصی میان دوره ما. یکم استرات کنم دلم وا بشه

در حین دیدن فوتبال استقلال و السد, آسایشگاه شماره 1 ساعت 20..22.

"""

تمام متن هایی که توی این دابل کوتیشن ها مینویسمو دقیقا از روی متنی که توی دفترچه دستنویس نوشته بودم بازنویس کردم و چیزی رو اصلاح نکردم

حقیقتا زندگی کردمشون....

داداش حلال زاده ای
میگم دوستت کانفینگ داره بازم؟
خودت هم خریدی دوباره؟

سپاس شده توسط امیر‌حسین
(09-04-2026، 22:40)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2026، 22:38)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیمتش چنده؟ 33

خجالت بکش سمت این چیزا نرو جدی :|

یه کام حلاله :ngh:
.
 سپاس شده توسط Dororo

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان