(10-04-2026، 20:08)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2026، 19:47)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیروزی توی علوم سیاسی یعنی دستیابی به اهداف
حالا اینکه هر طرف چه اهدافی داشتند و چقدر به هدفشون رسیدن محل بحثه و از دل روایت های فعلی سخته نتیجه گیری...
+
من خودم به شخصه نظرم اینه که آمریکا با هدف جمهوری اسلامی حمله کرده و دچار خطای محاسباتی شده
بخش اول کلامت و بعد اون نظرت یعنی این که داری میگی میدونی هدف امریکا چی بوده؛ چون به یه صورتی فهمیدی آمریکا اشتباه کرده و به هدفش نرسیده، پس باید بدونی هدفش چی بوده
درسته
لطفا بفرما هدفش چی بوده که ما هم یاد بگیریم عزیز دل
(10-04-2026، 19:56)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه ایران نه کره جنوبی
قشنگ شاهد افراط و تفریطیم
از نظر بنده بهترین کشور و شغل میشه چوپان بودن توی سوییس
همه چی توی تعادل هست
هم تکنولوژی هم طبیعت
فقط از نظر دینی شرایط سوییس رو نمیدونم که دین هم اونقدرا به یه چوپان ربطی نداره و مهم نیست
بله، همون اول اشاره کردم که فهم هدف و مقدار دستیابی هر دو طرف محل بحثه
درسته، من براساس روایت هایی که دارم، گفتم که بنظرم آمریکا توی دستیابی به هدفش دچار خطای محاسباتی شده...
الان تمرکز دقیق نیست، اشکال نداره باشه شب تر که دقیقتر ادامه بدیم؟
(10-04-2026، 20:26)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2026، 20:24)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یعنی مدیر تموم بخش ها بود؟!
چندبار بن شدی راستشو بگو 
اره
بن نمیکرد بنده خدا فقط اخطار میداد :|
من فکر کردم فقط امیرحسین ناظم بوده! O_o
خب چه فایده