امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

سلام سلااام

سپاس شده توسط Dororo ، *Aɴѕel* ، dadachkaiko ، Đęąđ.ğïřł
آگهی
درود بر دکترجان

@هلی

خوب هستی؟

روزت چطور بود؟
 سپاس شده توسط هلی
(10-04-2026، 21:19)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر دکترجان

@هلی

خوب هستی؟

روزت چطور بود؟

قربونتتت خدا رو شکر خوبم
روز ک ی کانفینگ گرفتم ی کله داشتم تو پلاتو بازی میکردم (((:ی سه چهار ساعتیم درس خوندم جنگل‌هم رفتم
در کل خوب بود بد نبود
تو چطور بود روزت؟

چطوریایین 
ملیکا شقایق حمید و بچه ها ((:
شقایق دیدی چقد مردم پاشدن رفتن وطنی؟

تلویزیون ما در یک حرکت انتحاری تصمیم گرف امشب جان ب جان افرین تسلیم کنه و در شرایطی ک فردا مذاکرس و ما هیچیییی نداریم سکته کرد و سوخت بعد ۱۰ سال (:

سپاس شده توسط Dororo ، dadachkaiko
(10-04-2026، 20:11)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2026، 19:58)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش دانشگاه باز شه
خسته شدیم از بیکاری

چون قبلا گفتی هنوز دانشگاه نمیری و خواهرت میره منظورت اینه از حضور خواهرت تو خونه خسته شدی؟  Big Grin

(10-04-2026، 20:00)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خطای شناخت جامعه
محاسبه کرده بود که با کشتن رهبر و سران نظامی، مردم حکومت رو سرنگون می‌کنن!

نشد دیگه
این رو در صورتی میشد تحلیل درست حساب کرد که میومد بیانیه واضح میداد که آی مردم وقتشه بریزین بیرون
همون قدر واضح که در زمان شروع گفت آی مردم بمونید تو خونه هاتون که چیزیتون نشه

وقتی هیچ وقت در این مدت حمله هاش همچین حرفی رو اینقدر واضح نگفته پس به هیچ عنوان همچین تحلیلی قابل قبول نیست

(10-04-2026، 20:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش حداقل یه چند تا حوزه ای نسبتا باهوش داشتیم دلم نمیسوخت

تعریف هوش در علوم حوزوی متفاوت هست
زیاد نمیشه فقط به همین دین و همین حوزه خرده گرفت
دقیقا مشابه آموزه های دینی دیگه هست
در دین یهود هم همین مسعله هست که اونی که خیلی علوم دینی رو بلده بقیه مردم با هوشش مشکل دارن
در کل به صورت خلاصه در دین هدف وسیله رو توجیه میکنه و چه بسا اجبار میکنه استفاده از اون وسیله رو

به چه دلیل باید بیانیه بده؟

منظورت از تحلیل قابل قبول چیه؟
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
(10-04-2026، 18:38)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2026، 18:36)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا سالمندان سرعت بالاتر داشته باشن؟ اونجا هم مثل ایران بچه ها برای پدر مادراشون اینستا نصب کردن که حوصلشون سر نره؟

همینه  27

(10-04-2026، 18:38)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه؟
کارش چیه؟

بیشتر برا سمپاشی محیط های بسته  استفاده میشه  ، برا حشرات خطرناک ، یا اونایی که خون میمکن که به راحتی دار فانی رو وداع نمیکنن 
خب چی میشه اگه یکی بخوره، میمیره ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shahid ، dadachkaiko
(10-04-2026، 20:40)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2026، 20:28)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جالبه ، چقدر بهش فکر کردی؟

الان که دیگه به این چیزا فکر نمیکنم
اکثر این مساعل رو توی دوران خدمت مقدس سربازی و 1 سال بعدش که خیلی دنبال کار بودم بهشون فکر کردم، یعنی تقریبا یه بازه 3 ساله میشه براش در نظر گرفت

(10-04-2026، 20:29)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله، همون اول اشاره کردم که فهم هدف و مقدار دستیابی هر دو طرف محل بحثه
درسته، من براساس روایت هایی که دارم، گفتم که بنظرم آمریکا توی دستیابی به هدفش دچار خطای محاسباتی شده...
الان تمرکز دقیق نیست، اشکال نداره باشه شب تر که دقیقتر ادامه بدیم؟Telegh_02 Heart

اوکیه عزیز

ولی بحث من همون روایت های شما بود که سربسته نگهش داشتی، باشه برای بعد

(10-04-2026، 20:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا دین و دینداری یک مسئله ی افراطیه

نمیشه گفت همیشه افراطی هست خیلی از اوقات تفریط هست بستگی داره از گدوم طرف بهش نگاه کنی
ولی در کل دین در خدمت انسان نیست اونجوری که خود دین میگه، برعکسش هست و انسان در خدمت دین هست با اینکه دین همیشه میگه از انسان بی نیاز هست ولی بدون انسان دینی نخواهد بود و نیازمند انسان هست

(10-04-2026، 20:38)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از مهم ترین دلایلی که انسان به این نقطه از پیشرفت رسیده دین و ایدئولوژیه
به یکباره چند میلیون انسان رو یک موضوعی اتفاق نظر پیدا میکنن و برای تحقق آرمان هاشون تلاش میکنن ولی حیوانات نه

خیر به هیچ عنوان
این ادعای هست که دین همیشه داشته و هیچ وقت حتی تلاشی برای اثباتش نداشته چون همیشه گفته بدیهی هست و نیاز به اثبات نداره
در صورتی که برعکس هست و هر جایی که پیشرفت بوده دین اومده و سریع به اسم خودش کرده اون پیشرفت رو

نه سربسته نگه نداشتم
هرچی دارم می‌ریزم رو میز
و خوشحال میشم اگه جایی اشتباه کردم، بهم نشون بدید تا اصلاحش کنم Heart
.
 سپاس شده توسط dadachkaiko
@هلی
خب خدا رو شکر که خوش گذشته
خانم دکتر درس خون، کمر رو بستی برای فوق تخصص ها Big Grin
چرا شب نموندی جنگل که هیجانی بشه شبت؟ هیجان جنگ که تموم شد
من که والا هیچی میخواستم برم بیرون یه دوری بزنم که دیدم خیلی گشاد شدم تو این جنگ و نتونستم بلند شم برم بیرون
 سپاس شده توسط هلی
(10-04-2026، 19:53)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2026، 18:13)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو بهار واسط شد که مدیر بشمTelegh_01
تو که مدیر شده بودی راستی
اره دیگه بستمش‌ همون موقع یه سری هم باز سعی کردم بازش کنم دیگه باز بیخیال شدم

خوبه باز واسطه داشتی تو
نه من مدیر نشدم تاحالا
خوب کردی نمیصرفه بابا

اره بابا بهار یه عالمه هوامو داشت
اینارو هم بعد اینکه مدیر شدم فهمیدم
کلا اون زمان ارادت خاصی داشتم به غزل ولی وقتی رفتم صحبتاشو درموردم دیدم
نظرم درموردش ۱۸۰ درجه تغییر کرد ، اعم از توهینا و حرفایی که بهم زده بود که فقط مدیر نشمTelegh_01
ایبابا منم زمانی که مدیر شدم فلش رفت توی زمان رکود خودش دیگه
اره بابا ارزش نداشت اصن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط _sehun_
@shahid
نقل قول: محاسبه کرده بود که با کشتن رهبر و سران نظامی، مردم حکومت رو سرنگون می‌کنن!
مردم باید از کجا میفهمیدن که باید بریزن بیرون و حکومت رو سرنگون کنن وقتی هیچ کس هیچ چیز بهشون نگفته بود؟
مگه امریکا دوست دختر ما هست که ما باید تلاش کنیم و ذهنش رو بخونیم ببینیم خواسته هاش چیه؟

نقل قول: منظورت از تحلیل قابل قبول چیه
تحلیلی که بر پایه عقل باشه و در مسیر منطقش کسی نتونه شک و شبهه ایجاد کنه
(10-04-2026، 20:57)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2026، 20:00)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خطای شناخت جامعه
محاسبه کرده بود که با کشتن رهبر و سران نظامی، مردم حکومت رو سرنگون می‌کنن!

اره اشتباه کردن

بعد از دی ماه، اوضاع کشور خیلی متشتت بود...
واقعا دم این مردم گرم
با این اوضاع سخت اقتصادی، هنوز پای مملکتن
.
 سپاس شده توسط سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان