10-04-2026، 21:11
سلام سلااام
|
|
گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲ |
||||||||||||||||||||||||||
|
10-04-2026، 21:11
سلام سلااام
(10-04-2026، 21:19)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قربونتتت خدا رو شکر خوبم روز ک ی کانفینگ گرفتم ی کله داشتم تو پلاتو بازی میکردم (((:ی سه چهار ساعتیم درس خوندم جنگلهم رفتم در کل خوب بود بد نبود تو چطور بود روزت؟ چطوریایین ملیکا شقایق حمید و بچه ها ((: شقایق دیدی چقد مردم پاشدن رفتن وطنی؟ تلویزیون ما در یک حرکت انتحاری تصمیم گرف امشب جان ب جان افرین تسلیم کنه و در شرایطی ک فردا مذاکرس و ما هیچیییی نداریم سکته کرد و سوخت بعد ۱۰ سال (:
10-04-2026، 21:28
(10-04-2026، 20:11)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به چه دلیل باید بیانیه بده؟ منظورت از تحلیل قابل قبول چیه؟
10-04-2026، 21:29
(10-04-2026، 18:38)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب چی میشه اگه یکی بخوره، میمیره ؟
10-04-2026، 21:30
(10-04-2026، 20:40)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه سربسته نگه نداشتم هرچی دارم میریزم رو میز و خوشحال میشم اگه جایی اشتباه کردم، بهم نشون بدید تا اصلاحش کنم
10-04-2026، 21:30
@هلی
خب خدا رو شکر که خوش گذشته خانم دکتر درس خون، کمر رو بستی برای فوق تخصص ها چرا شب نموندی جنگل که هیجانی بشه شبت؟ هیجان جنگ که تموم شد من که والا هیچی میخواستم برم بیرون یه دوری بزنم که دیدم خیلی گشاد شدم تو این جنگ و نتونستم بلند شم برم بیرون
10-04-2026، 21:32
(10-04-2026، 19:53)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اره بابا بهار یه عالمه هوامو داشت اینارو هم بعد اینکه مدیر شدم فهمیدم کلا اون زمان ارادت خاصی داشتم به غزل ولی وقتی رفتم صحبتاشو درموردم دیدم نظرم درموردش ۱۸۰ درجه تغییر کرد ، اعم از توهینا و حرفایی که بهم زده بود که فقط مدیر نشم ![]() ایبابا منم زمانی که مدیر شدم فلش رفت توی زمان رکود خودش دیگه اره بابا ارزش نداشت اصن
10-04-2026، 21:33
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-04-2026، 21:34، توسط dadachkaiko.)
@shahid
نقل قول: محاسبه کرده بود که با کشتن رهبر و سران نظامی، مردم حکومت رو سرنگون میکنن!مردم باید از کجا میفهمیدن که باید بریزن بیرون و حکومت رو سرنگون کنن وقتی هیچ کس هیچ چیز بهشون نگفته بود؟ مگه امریکا دوست دختر ما هست که ما باید تلاش کنیم و ذهنش رو بخونیم ببینیم خواسته هاش چیه؟ نقل قول: منظورت از تحلیل قابل قبول چیهتحلیلی که بر پایه عقل باشه و در مسیر منطقش کسی نتونه شک و شبهه ایجاد کنه
10-04-2026، 21:34
(10-04-2026، 20:57)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بعد از دی ماه، اوضاع کشور خیلی متشتت بود... واقعا دم این مردم گرم با این اوضاع سخت اقتصادی، هنوز پای مملکتن
| ||||||||||||||||||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|