امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(11-04-2026، 5:17)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2026، 23:47)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون ۹۲ درصدی که مخالف اینان

دیگه ملودرامش کردی داداش!
پنجاه درصد مردم تو انتخابات شرکت کردند، هفده میلیون جانفدا ثبت نام کردند و ...
نشون میده تعداد قابل توجهی پای کار این نظام هستند
و البته که منم درصد بالای مخالفان رو هم انکار نمی‌کنم
+
الان شما میگی جمهوری اسلامی نه؟ باشه، بسیار خب
حالا در مقابلش شما چه حکومت جدیدی رو پیشنهاد میدی؟

(10-04-2026، 23:52)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقلیت جامعه
۸ درصد مردم
جیره خور و نون به نرخ روز خور جامعه
همونایی که توی دی ماه خیلی از هم سن و سالای منو جاهاشونو لو دادن
که الان یا زیر خروار خروار خاک خوابن
یا دیگه زندگی ندارن بکنن
یا پای چوبه‌ی دارن
اینا همون پرچم به دستان
چشم که باز شه حقیقت پیدا میشه عزیزم

الیگارشی هیچوقت پایدار نیست،
اونم تو جامعه کشوری مثل ایران!
اینکه بگی نود و دو درصد مخالفن و طرفداران نظام به ده درصد هم نمی‌رسن، مشخصه که مبالغه است
پیشنهادم یه تحقیق میدانیه، برو بررسی کن ببین حقیقتا چند درصد مردم ته دلشون راضی به اینه که حکومت عوض شه؟
اگه مردم پا کار این نظام نبودن که کی بود تا الان این حکومت رفته بود

شما دلت میخواد بگی بگو، ولی تاریخ ثابت کرده تنها چیزی که پایدار هست همون الیگارشی هست
 سپاس شده توسط shahid
آگهی
(11-04-2026، 6:51)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2026، 5:17)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه ملودرامش کردی داداش!
پنجاه درصد مردم تو انتخابات شرکت کردند، هفده میلیون جانفدا ثبت نام کردند و ...
نشون میده تعداد قابل توجهی پای کار این نظام هستند
و البته که منم درصد بالای مخالفان رو هم انکار نمی‌کنم
+
الان شما میگی جمهوری اسلامی نه؟ باشه، بسیار خب
حالا در مقابلش شما چه حکومت جدیدی رو پیشنهاد میدی؟

الیگارشی هیچوقت پایدار نیست،
اونم تو جامعه کشوری مثل ایران!
اینکه بگی نود و دو درصد مخالفن و طرفداران نظام به ده درصد هم نمی‌رسن، مشخصه که مبالغه است
پیشنهادم یه تحقیق میدانیه، برو بررسی کن ببین حقیقتا چند درصد مردم ته دلشون راضی به اینه که حکومت عوض شه؟
اگه مردم پا کار این نظام نبودن که کی بود تا الان این حکومت رفته بود

شما دلت میخواد بگی بگو، ولی تاریخ ثابت کرده تنها چیزی که پایدار هست همون الیگارشی هست

به چه علت؟!
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
 سپاس شده توسط dadachkaiko
می گوید که 
یه دل میگه برم (با تکرار فراوان برم)
یه دل هم میگه نرم (با تکرار فراوان نرم)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، shahid
(11-04-2026، 8:47)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2026، 6:51)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به چه علت؟!

تاریخ علت رو بیان نمیکنه، تاریخ سرگذشت رو میگه که پایدارترین در تاریخ همون الیگارشی بوده
 سپاس شده توسط shahid
ادیت زدم چون بحث بحث ترس نیست
بحث اینه که شماها انقد پول مفت خوردین که غیرتتون اجازه نمیده ازشون دفاع نکنین و بحث کردن باهاتون بی‌تاثیره
باید صبر کرد تا ببینیم زمان چی رقم میزنه
ببخشید اگه غیر مستقیم توهین کردم
شرایطش بود خیلی مستقیم توهین میکردم 
توی این مسائل بشدت تعصبی و افراطی و بیشعورم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shahid ، هلی ، ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱
آخرین سنگر دموکراسی آنلاین شد fishing
(11-04-2026، 9:27)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث اینه که شماها انقد پول مفت خوردین که غیرتتون اجازه نمیده ازشون دفاع نکنین و بحث کردن باهاتون بی‌تاثیره
چی شد

بگو چی شد من مستقیم توهین کنم

129f
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، هلی
(11-04-2026، 2:20)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب میشه بگی چه کادویی مناسب اون 1 درصد هست؟ آخه میخوام لیست کادوم کامل باشه که یه درصد هم باعث ناراحتی نشه و صد درصد باعث لبخند و شادی بشه

پول
(11-04-2026، 9:36)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2026، 9:27)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شد

بگو چی شد من مستقیم توهین کنم

129f

بحثای الکی
+
من که میدونم اگه ادیت نزنم یساعت دیگه دم خونه‌ن
ناشناس
 سپاس شده توسط B I N A M
(11-04-2026، 9:18)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2026، 8:47)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به چه علت؟!

تاریخ علت رو بیان نمیکنه، تاریخ سرگذشت رو میگه که پایدارترین در تاریخ همون الیگارشی بوده

چه نوع تاریخی؟ (چون تاریخ رشته های مختلفی داره)
اگه الیگارشی پایدارترینه، پس چرا انقلاب شکل می‌گیره؟!

Heart
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان