امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

اا ی چی دیگه هم یادم اومد 
منیزیمم کمبودش اختلال خواب میاره
میتونی روزانه جوشان منیزیم بخوری یا قرصشو ی دوره

سپاس شده توسط Dororo ، Đęąđ.ğïřł
آگهی
(12-04-2026، 11:43)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2026، 11:41)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان وقتشه تو عکس بزاری 14k

همینجوری دنبالمن :v
دیشب ناصری ی پراکسی رو هر اکانت گذاشت دیدی؟

مراقبتم 7
+
به تو داد؟ شنیدم هزارتا دونیت کرده

(12-04-2026، 11:43)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم اتفاقا
تست میکنم
فقط چنروز باید بخورم؟ روزی یکدونه کافیه؟
 سپاس شده توسط هلی ، bOoOoOy
(12-04-2026، 11:43)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2026، 11:40)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین اگر در طول روز خسته ای یا عصبی تر شدی میتونه واس خاطر کم خوابی باشه
میتونی هم قبل شروع ازمایش بدی از نظر کمبود اهن و همینطور ی سری ویتامین
ولی خب ی دارویی هست من شخصا استفاده میکنم مولتی ویتامین بی با دوز پایین هست ک شرکت سوییس انرژی میسازه اسمش نوروفورسه.اون باز یکم بهتره و تقریبا مود و انرژی رو تنظیم میکنه خوابتو تنظیم نمیکنه ها ولی از کلافگی اینا خارجت میکنه و مود استبلایزره

منو دوستام بعد خدمت کلا خوابمون ریخت بهم چند نفرمون همین مشکلو داریم
مثلا صبح یدفه 4 بیدار میشیم و هیچکاری برای انجام دادن نداریم
ب 12 میخورم همون اوکیه؟
ببین ب ۱۲ ب تنهایی کافی نیست .برا کم خونی ناشی از مثلا کمبودش ک موجب مثلا اختلالات نورونی میشه خوبه ها .ولی برا خیلی چیزای دیگه تاثیر نداره
منیزمم خیلی خوبه مخصوصا یک ساعت قبل خواب هم بخوری خوبه

(12-04-2026، 11:44)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2026، 11:43)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مراقبتم 7
+

(12-04-2026، 11:43)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم اتفاقا
تست میکنم
اره همون ی دونه کافیه ی دوره استفاده کن نتیجشو ببینیم چجوریه

سپاس شده توسط Dororo
(12-04-2026، 11:44)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2026، 11:43)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو دوستام بعد خدمت کلا خوابمون ریخت بهم چند نفرمون همین مشکلو داریم
مثلا صبح یدفه 4 بیدار میشیم و هیچکاری برای انجام دادن نداریم
ب 12 میخورم همون اوکیه؟
ببین ب ۱۲ ب تنهایی کافی نیست .برا کم خونی ناشی از مثلا کمبودش ک موجب مثلا اختلالات نورونی میشه خوبه ها .ولی برا خیلی چیزای دیگه تاثیر نداره

(12-04-2026، 11:44)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مراقبتم 7
+

دارم اتفاقا
تست میکنم

از امشب برنامه همینه پس
یک دنیا ممنون
 سپاس شده توسط هلی

مراقبتم 7
+

دارم اتفاقا
تست میکنم
برات پ میفرسم

رو هر اکانت ی پراکسی ۲۵ مگی بود من استفاده کردم اوربیت 17رو :v
رفتم تلگرام دیدم همه بلاکم کردم
last seen a long time ago :V
 سپاس شده توسط Dororo
(12-04-2026، 11:46)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مراقبتم 7
+

دارم اتفاقا
تست میکنم
برات پ میفرسم

چرا رو اکانت من نداد -_-
 سپاس شده توسط bOoOoOy
(12-04-2026، 11:35)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2026، 11:30)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب پس تا چند وقت دیگه زوال عقل میگیری مجبوری بریng2

استارت زوال عقلم از 14 سالگی خورده  ru1

همون باعث شد ک اومدی این سایت؟
 سپاس شده توسط Dororo
(12-04-2026، 11:47)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2026، 11:46)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برات پ میفرسم

چرا رو اکانت من نداد -_-

چک کن رو همه اکانتا داده رو قسمت پراکسی رایگان
 سپاس شده توسط Dororo
(12-04-2026، 11:45)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2026، 11:44)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از امشب برنامه همینه پس
یک دنیا ممنون

قربانت کاری نبود ک
ی نکته دیگه هم بگم ویتامین بی و اینا رو روز بخور همیشه چون خودش شبا خوابو ب هم میریزه ولی منیزیم رو شب .مولتی هم ک کلا روز فقط بخور

سپاس شده توسط Dororo
(12-04-2026، 11:50)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2026، 11:35)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استارت زوال عقلم از 14 سالگی خورده  ru1

همون باعث شد ک اومدی این سایت؟

بله بله 10

(12-04-2026، 11:51)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2026، 11:45)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از امشب برنامه همینه پس
یک دنیا ممنون

قربانت کاری نبود ک
ی نکته دیگه هم بگم ویتامین بی و اینا رو روز بخور همیشه چون خودش شبا خوابو ب هم میریزه ولی منیزیم رو شب .مولتی هم ک کلا روز فقط بخور

حتما 4xv
 سپاس شده توسط هلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان