12-04-2026، 19:57
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-04-2026، 19:59، توسط dadachkaiko.)
(12-04-2026، 19:53)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-04-2026، 19:50)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من که چیزی حس نمیکنم
وا دیوونه ای
معلومه که معتاد نت نیستم
والا الان من میبینم افراد مسن بیشتر معتادن، یعنی هر کسی در نبود تلگرام و اینستا رفته تو روبیکا و بله اکثرا سن بالا هستن
جوون الان باید دوبرابر کار کنه که در نهایت بازم تعدیلش کنن تا تقی به توقی میخوره
(12-04-2026، 19:56)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-04-2026، 19:51)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخبار جدید چه خبر؟ مذاکره چی شد؟
اینترنت کی وصل میشه؟
والا تا جایی که من رفتم بیرون دختر و پسرا به صورت حضوری و فیزیکی در نبود اینترنت در اکتیوترین حات خودشونن، تقربیا میشه گفت دختر بازی و پسر بازی مشابه دهه 80 دیدم که خیلی وقت بود ندیده بودم
دیگه مگه طرف خیلی از جنس مخالف بدش بیاد بره دنبال اون ویدیو ها توی این شرایط
مکان نیست دیگه
(12-04-2026، 19:54)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان عطر فروشی تو تهران که جنساش قابل قبول باشه و تو پاچه نکنه میشناسین؟
تمدن؟ کدوم تمدن رو گفته؟ کی گفته این جمله نابودی تمدن رو که الان نقل قولش کرده؟
تا جایی که یادم میاد خیلی با آدم فضایی ها مشکل داشت و نیروی فضایی رو درست کرد در زمان خودش
تمدن ایران دیگه.. ترامپ تهدید کرده بود یا تنگه هرمز باز میکنید یا یک تمدن امشب نابود میشود که آتش بس شد
مکان نیست؟ تا همین هفته پیش اینقدر خونه خالی تو تهران بود که نگو
خیلی از اگهی های 1 ساله داشتن نصف قیمت میدادن، راحت میتونستی شهرک غرب خونه اجاره کنی
دیگه ببین کوتاه مدتش چه قدر زیاد بوده
آها همچین چیزی گفته بود؟ شب قبل از آتش بس؟ جالبه

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)