امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(06-10-2021، 14:27)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فضول ترین شهید
خاکی ترین شهید

خیلی اتفاقی داشتم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این تاپیک رو می‌خوندم، یه لحظه ذوق کردم دیدم نوشتی خاکی ترین شهید Telegh_01Heart

ولی فضول دیگه چرا؟! :ngh:
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
 سپاس شده توسط _sehun_
آگهی
(12-04-2026، 22:28)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بچه ها چطورین؟
چقدر خلوت شده

رفتم صندوق پیامام دیدم یکی محروم شده اسمشو نمیگم که اگه جریانی چیزی بوده باز نشه و ی وقت باعث اختلافو باز شدن بحث بین کسی نشه

ولی کنجکاو شدم فقط چرا محروم شده.
جایی هست دلیل محرومیتو بزنه؟
نمیشناختمم زیاد بنده خدا رو ولی دیدم تو پیامم بن شده و اخرین پیامش میخواست ی کمکی بهم بکنه ناراحت شدم یکم

درود تو خوبی؟
منم نمیدونم مسئله چیه ولی فک نکنم دعوا باشه
فردا فککنم از محرومیت درمیاد 
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
(12-04-2026، 19:21)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2026، 19:19)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیر2
پس اون پسوند" تهران " اونجا چی میگف Telegh_56

نمیدونم، زیاد راجبش سختگیر نبودم
بیشتر مث فرمت لوکیشن بود، پیروزی - تهران

(12-04-2026، 19:20)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° 10

بذا یکم اذیتت کنم... 
مرد هم مگ کارتون میبینه؟ ؟؟

خیلی زیاد ازش استفاده کردی خوبه
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط امیر2
(12-04-2026، 22:28)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2026، 22:26)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادمه ی بار یکی از علیا توی تیم مدیریت در جواب به ی چیزی گفته بود مخالفم و ما تا ماه ها به اون میخندیدیم و شوخی میکردیم راجبش. ایکاش یادم بود مسئله اصلی چی بود که انقدر برای ما خنده دار بود. تا الانم نمیدونستم شماها اونایین (بجز حمید) 

نگفت مخالفم
من قرار بود مدیر بشم یکی گفت مخالفم علی آیدن گفت مخالف باش  25r30

مطمئنی؟((((= 

این علی همونه که میگین غرق در لذت های دنیوی الان؟ 

(12-04-2026، 22:28)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بچه ها چطورین؟
چقدر خلوت شده

رفتم صندوق پیامام دیدم یکی محروم شده اسمشو نمیگم که اگه جریانی چیزی بوده باز نشه و ی وقت باعث اختلافو باز شدن بحث بین کسی نشه

نمیشناختمم زیاد بنده خدا رو ولی دیدم تو پیامم بن شده و اخرین پیامش میخواست ی کمکی بهم بکنه ناراحت شدم یکم

خیر 
ولی فکر کنم چند روزه بود... اگه اشتباه نکنم
 سپاس شده توسط Dororo
انقد سرم درد میکنه ک حس میکنم الان سرم باز میشه و مغزم می پاشه کف زمین…
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3189842

درود بچه ها چطورین؟
چقدر خلوت شده

چون اسم نداره اسمشو نگفتی
وگرنه اگه اسم داشت میگفتی
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(12-04-2026، 22:30)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2026، 21:41)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه کاریه خب حیفش میکنی بده من استفاده کنم تل اخبارو ببینم

از کدوم کانالا؟

دکتر تل رو من چک میکنم فقط
ناشناس
(12-04-2026، 22:33)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2026، 22:30)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کدوم کانالا؟

آیدیش همین دکتر تل ـه؟
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
(12-04-2026، 22:31)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2026، 22:28)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگفت مخالفم
من قرار بود مدیر بشم یکی گفت مخالفم علی آیدن گفت مخالف باش  25r30

مطمئنی؟((((= 

این علی همونه که میگین غرق در لذت های دنیوی الان؟ 

آره خودشه
مدل شده دیگه تحویل نمیگیره
(12-04-2026، 22:33)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2026، 22:33)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیدیش همین دکتر تل ـه؟

وصلی؟
drtel
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان