امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(13-04-2026، 0:50)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s8.uupload.ir/files/img_20260413_012106_736_wxap.jpg
Smile))

به بهههه چقد خوشتیپی حاجی
آگهی
(13-04-2026، 11:29)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2026، 11:27)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره فک‌ کنم اپم داره
هوش مصنوعیشم پولیه اخه -___-

ی یاروعه پروژه خوبی طراحی کرده
ی روم آزاد از هرچیز :v

فک نکنم اپش سیف باشه
همین سایت بهتره

اره
کانال فوت فیتیشم فعالیتشو شروع کنه عالی میشه :V
 سپاس شده توسط Dororo
(13-04-2026، 11:25)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ناصری کیه حالا؟

فکر کنم یچیز تو مایه های صابر
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، هلی
(13-04-2026، 11:35)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2026، 11:29)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک نکنم اپش سیف باشه
همین سایت بهتره

اره

اسم دوست دخترش سارینا بود پاره شدم
اصلا امکان نداره یه سارینا وارد زندگیت بشه اخرش خودتو نکشی
+
زیاد دارم فقط نمیدونم چیجوری بهت بدم
 سپاس شده توسط bOoOoOy
(13-04-2026، 11:39)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2026، 11:35)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره

+

ساریناها دخترای خوبین خدایی :V
بزار برم بیرون میام ازت میگیرم یجوری
 سپاس شده توسط Dororo
(13-04-2026، 11:39)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2026، 11:39)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

ساریناها دخترای خوبین خدایی :V
بزار برم بیرون میام ازت میگیرم یجوری

یک دخترای خانمان سوزین نگم برات
+
یجایی باید اپلود کنم دیگه
 سپاس شده توسط bOoOoOy
(13-04-2026، 11:27)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2026، 11:26)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اپ داره مگه؟ فک نکنم
من هوش مصنوعیشو میخام خیلی لازم دارم

اره فک‌ کنم اپم داره
هوش مصنوعیشم پولیه اخه -___-

(13-04-2026، 11:25)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ناصری کیه حالا؟

ی یاروعه پروژه خوبی طراحی کرده
ی روم آزاد از هرچیز :v

آووو خدا بیامرزتش پس

(13-04-2026، 11:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ناصری کیه حالا؟

فکر کنم یچیز تو مایه های صابر

اره اینجوری ک میگن

سپاس شده توسط bOoOoOy ، *Aɴѕel*
کانفیگ گیگی چند میگیرید
(13-04-2026، 9:32)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین کلا همه مراحل از علوم پایه قشنگ ترن مخصوصا استاژری
من فیزیوپاتمم دوس داشتم
این قضیه ۲.۵ درصد هم فکرشو نکن چون بعدش باید معدلاتم درست بشه تا اخر و اصلا ی وضع گهیه.بستگی ب خود ادم داره.ولی اینکه سریع بری امتحان تخصص بدی هم صادقانه بگم اونور هم برات نریدن.پس حداقل نرمال پیش برو ک زده هم نشی.من رفیقم ۲.۵ درصد برتر بود دیگه ولی اصلا تخصصم امتحان نداد و رف طرح.چون کلا عجله ای نداشت از اونورم خودشو پاره نکرده بود واس ۲.۵ درصد.ولی اگر سخت بخوای بگیری نمی ارزه.

آره درست می‌گی کاملاً ):
سعی می‌کنم نمره‌ی آبرومندانه(!) بگیرم اما خودمم نکشم واسه‌ش

راستی یه سایتی هست، پلاسماتو. ویدیو آموزشی داره و برای عید اشتراک رایگان گذاشته. امروز دیدم قسمت بالین هم داره اگه خواستی چکش کن شاید به کارت اومد خانومی <۳
 سپاس شده توسط هلی
(13-04-2026، 12:09)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2026، 9:32)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین کلا همه مراحل از علوم پایه قشنگ ترن مخصوصا استاژری
من فیزیوپاتمم دوس داشتم
این قضیه ۲.۵ درصد هم فکرشو نکن چون بعدش باید معدلاتم درست بشه تا اخر و اصلا ی وضع گهیه.بستگی ب خود ادم داره.ولی اینکه سریع بری امتحان تخصص بدی هم صادقانه بگم اونور هم برات نریدن.پس حداقل نرمال پیش برو ک زده هم نشی.من رفیقم ۲.۵ درصد برتر بود دیگه ولی اصلا تخصصم امتحان نداد و رف طرح.چون کلا عجله ای نداشت از اونورم خودشو پاره نکرده بود واس ۲.۵ درصد.ولی اگر سخت بخوای بگیری نمی ارزه.

آره درست می‌گی کاملاً ):
سعی می‌کنم نمره‌ی آبرومندانه(!) بگیرم اما خودمم نکشم واسه‌ش

راستی یه سایتی هست، پلاسماتو. ویدیو آموزشی داره و برای عید اشتراک رایگان گذاشته. امروز دیدم قسمت بالین هم داره اگه خواستی چکش کن شاید به کارت اومد خانومی <۳

ااا چ خوب حتما چک میکنم
مرسیی ازت عزیزدلم :*
ببین دوره اینترنی ک رسیدی فیلمای دکتر ژیان و دوره هاش واقعا خوبه
رزیدنت خودمون بود

(13-04-2026، 12:08)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کانفیگ گیگی چند میگیرید

بین ۶۰۰ تا ۹۰۰

سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان