امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

@Mohlek دوباره این سری از وی جی دانلود دانلودش کردم این سری میگه پارت 9 و 11 ایراد داره
زدم ریپیر شد دوباره زدم اکسترکت بشه خداشاهده اگ باز ارور بده همونجوری با ارور نصبش میکنم  6 8
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط Dororo ، Mohlek
آگهی
(13-04-2026، 12:41)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mohlek دوباره این سری از وی جی دانلود دانلودش کردم این سری میگه پارت 9 و 11 ایراد داره
زدم ریپیر شد دوباره زدم اکسترکت بشه خداشاهده اگ باز ارور بده همونجوری با ارور نصبش میکنم  6 8

ویجی دانلود قماره ازش بازی گرفتن
نسخ شدیم سر ظهر |:
 سپاس شده توسط Dororo
(13-04-2026، 12:44)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسخ شدیم سر ظهر |:

ترک کن برو باشگاه بهت برنامه بدم (جدی) :|
 سپاس شده توسط bOoOoOy
(13-04-2026، 12:43)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2026، 12:41)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعب
شعت تو این زندگی... 
ینی دوباره باید بزنم دان ش؟
خداشاهده نسخه اورجینال فشرده نشده صد و خورده ای گیگیش رو دانلود کرده بودم کمتر علاف میشدم...  Be7
یالان دونیا
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط Dororo
(13-04-2026، 12:45)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2026، 12:44)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسخ شدیم سر ظهر |:

هم گل میکشم هم خوبه تمرینم :v
حتما تو پلنم هست
فعلا بیکارم
الان برا شروع کارم ۷ تومن پول نیازم -__-
۷ اوکی کنم روزی راحت ۲ ۳ تومن در میارم
 سپاس شده توسط Dororo
(13-04-2026، 12:45)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2026، 12:43)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعب
شعت تو این زندگی... 
خداشاهده نسخه اورجینال فشرده نشده صد و خورده ای گیگیش رو دانلود کرده بودم کمتر علاف میشدم...  Be7
یالان دونیا

غصه نخور شاید درست شد حالا
اگر نشد برو پارسی گیمز
 سپاس شده توسط امیر2
۵ گیگ هفته ای دو و نیم میل 
 سپاس شده توسط Dororo
(13-04-2026، 12:46)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2026، 12:45)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما تو پلنم هست
فعلا بیکارم

منم مشابه توام vvvv:
ولی باشگاه بیشتر حال میده
یه وی بخر بجای کار کردن :|
 سپاس شده توسط bOoOoOy
(13-04-2026، 12:46)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2026، 12:45)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعب
شعت تو این زندگی... 
یالان دونیا

غصه نخور شاید درست شد حالا
اگر نشد برو پارسی گیمز

هعب... 

(13-04-2026، 12:46)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما تو پلنم هست
فعلا بیکارم

میخوای بری تو این شرکتای هرمی ک میشینن تو پارک ساقه طلایی میخورن از بنز و BMW حرف میزنن؟  10
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط Dororo ، bOoOoOy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان