امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(13-04-2026، 13:05)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یسسسسسسس
فاینالی... 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s8.uupload.ir/files/20260413_133811_hl4d.jpg  

اروز isdone.dll داد...
هعب... 
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
آگهی
(13-04-2026، 13:02)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2026، 13:00)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین خیلی باحاله کلی کار میشه کرد
رفیق من میرفت پارچه جمع میکرد بعد لباس میدوخت میفروخت ب پلیرا :v

میدونم منم یکی از دوستام کارش همین بود اونم احتمالا به فنا رفت
من متاسفانه خیلی از گیم درآمد نداشتم سلامت روانم رو گذاشتم پای دوتادو و سی اس :|

بیا بیارمت فارم کنی لذت ببری درامد دلاریه (:

(13-04-2026، 13:32)SSR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2026، 12:56)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونسی برای ورد اف وارکرفت باید گیم تایم بگیری ک بتونی بازیش کنی؟
تازه نسخه قدیمیش
نسخه جدیدش باید پَچ‌بازیم بگیری ب علاوه گیم تایم
گیم تایم اروپا دوماهش الان ۵ تومنه
من ۲۰ روز قبل جنگ خریده بودم داشتم فارم میکردم ک‌جنگ شد حتی گیم تایمم سوخت رف ):

خیلی گیم خفنیه :v
من‌ کرکترم مِیجه جادوگرم تو بازی
آب و غذا درست میکردم تو گیم ب پلیرا میفروختم ))):

یه زمان هایی شنیده بودم که بعضی ها شغلشون فارم کردن طلا تو وارکرفته
شایعه بود یا واقعیت؟
ن شایعه نیس طلا هست ک همون گلد یا سکه بازیه ک فارم میکنی ی متریال مثلا در میاری میزاری تو فروشگاه بازی برای فروش بعد میخرن با گلد ازت
بعد تو گلدو میفروشی بجاش پول میاد تو کارتت (:
 سپاس شده توسط Dororo
(12-04-2026، 23:49)Ezazi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2026، 23:46)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعزازی؟
بله

درود
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
(13-04-2026، 14:12)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2026، 23:49)Ezazi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله

درود

درود
 سپاس شده توسط shghyegh
(13-04-2026، 13:22)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2026، 13:11)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم اگه با بچه های محله مون می‌رفتیم جام جهانی ۱۹۹۰ قهرمان می‌شدیم Telegh_01

آلمان فقط با کارکشته بازی قهرمان شد همش پاس به عقب میدادن
واقعا سطح فوتبالای الان با اون موقع قابل مقایسه نیستن.. اصلا دفاع کردن تیمی انگار معنایی نداشت براشون

آلمان لامصب همش رو بورسه
جام جهانی ۲۰۱۴ هفت یک زد برزیل میزبان رو با اون کر و فس رو ترکوند!
الان سطح بازی ها و استراتژی ها خیلی جذابه، بازی هیجان داره کیف می‌کنی وقتی می‌بینی
ولی چون اسطوره هایی مثل رونالدو و مسی تموم شدن، دیگه خیلی مزه سابق رو نداره بازی ها
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
(13-04-2026، 14:51)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی چون اسطوره هایی مثل رونالدو و مسی تموم شدن، دیگه خیلی مزه سابق رو نداره بازی ها

منتظر ظهور من بعنوان لامین یامال ایرانی باش
 سپاس شده توسط shahid
(13-04-2026، 15:00)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2026، 14:51)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منتظر ظهور من بعنوان لامین یامال ایرانی باش

بیا برو دروازه بینم
مهاجم زیاد داریم Telegh_01

دیگه کار به جایی رسیده که دنباله توپ طلا می‌بره!
واقعا بازی داره آخه؟ :/
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
 سپاس شده توسط Dororo

(13-04-2026، 13:22)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آلمان فقط با کارکشته بازی قهرمان شد همش پاس به عقب میدادن
واقعا سطح فوتبالای الان با اون موقع قابل مقایسه نیستن.. اصلا دفاع کردن تیمی انگار معنایی نداشت براشون

آلمان لامصب همش رو بورسه
جام جهانی ۲۰۱۴ هفت یک زد برزیل میزبان رو با اون کر و فس رو ترکوند!
الان سطح بازی ها و استراتژی ها خیلی جذابه، بازی هیجان داره کیف می‌کنی وقتی می‌بینی

اختلاف تیما کم شده الان پیش بینی خیلی سخت شده
 سپاس شده توسط shahid
(13-04-2026، 12:41)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mohlek دوباره این سری از وی جی دانلود دانلودش کردم این سری میگه پارت 9 و 11 ایراد داره
زدم ریپیر شد دوباره زدم اکسترکت بشه خداشاهده اگ باز ارور بده همونجوری با ارور نصبش میکنم  6 8

Telegh_01Telegh_01
نصب شد الان ؟
کسی هست گیم بزنه تو انجمن ؟
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، B I N A M

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان