امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(14-04-2026، 14:58)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2026، 14:49)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی بود

اکانتش یادم نیس
اسمش هلیا بود
@هلی جریان چیه هلیا ها همه وحشین ((:
 سپاس شده توسط هلی
آگهی
(14-04-2026، 13:51)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مجبور شدم سگمو واگزار کنم بعد ۷ سال نگه داشتن 
واقعا حس بدیه

Ouch
)))):
چرااا

(14-04-2026، 13:54)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فصل ماهی کولیه؟

آره ملیکا
منم مثل برده ها مجبورم برم سرکار الانم تو کف بد نسخ اش ام
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، *Aɴѕel*
(14-04-2026، 14:58)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2026، 14:49)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی بود

اکانتش یادم نیس
اسمش هلیا بود

باز یاد ش ش ش شیطونک افتادم :v
 سپاس شده توسط Dororo
(14-04-2026، 15:04)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اکانتش یادم نیس
اسمش هلیا بود

(((: نمیدونم ولی جدی دارم ایمان میارم ک هلیاها قمه کشن

سپاس شده توسط Mr.Robot
جنگ اگ سالها طول بکشه ینی عمو صابر اینجارو نگه میداره؟
طبیعتا باید دلش بسوزه واسمون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو
(14-04-2026، 14:08)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2026، 13:56)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجور وقتا حداقل خوشحال میشم مرگشو به چشم نمی‌بینم
اره قطعا هیچی بدتر از این نیست .. ولی تو حالتی که هنوز واسه دیدن شوق و ذوق داره و بپر بپر میکنه واست بدی بره هم سخته

واسه همین چیزاش همیشه از پت داشتن ترس دارم ، انگار یه تیکه از قلبم میره
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(14-04-2026، 15:08)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2026، 13:51)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مجبور شدم سگمو واگزار کنم بعد ۷ سال نگه داشتن 
واقعا حس بدیه

Ouch
)))):
چرااا

شرایط نگه داری نداشتم دیگه

(14-04-2026، 15:16)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2026، 15:04)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتونید باهم‌اتحاد بزنید برای تخریب دنیا ((:
 سپاس شده توسط هلی
(14-04-2026، 15:33)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2026، 15:08)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ouch
)))):
چرااا

(14-04-2026، 15:16)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووووم ایده جالبیه باید عملیش کنم

سپاس شده توسط Mr.Robot
@Mohlek عجب گرافیک حقی!!! (((((((:
میدونی مشکل از چی بود؟ اون سایته کلا فایلای لانچ گیمِش مشکل داشت انگار، حالا شاید هم از عمد
تو کامنتا خوندم یکی لینک دانلود فایل لانچ اگزه گیمو گذاشته بود، دانلود کردم فایلا رو جا ب جا کردم درست شد
ولی خب رو نسخه فیت گرل چون قبلیارو همه رو پاککرده بودم دیشب گذاشته بودم فیتگرل دانلود بشه

گرافیکش خیلی حقه ولی اصلا فشار رو سیستم نیست خیلی باحاله (((:
احتمال داره بخاطر انجینش باشه نمیدونم، تیکن 8 هم رو آنریل انجین 5 همینجوری سبک و با کیفیت بود

ولی خب چون تهویه هوای بیرون به داخل کیسم خوب نیست بدنه کیسم گرم میشه سرش یذره
البته اینکه گرافیکو هم تا ته بردم بالا بی تاثیر نیست  Big Grin
ولی دمت گرم عجب گیمی بهم معرفی کردی بعد از سالها دور بودن از دنیای گیم، اونم تو اوج تایم بیکاریم  Big Grin

(14-04-2026، 15:38)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2026، 15:33)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوتا شیر هیچوقت نمیتونن توی یه قلمرو بمونن  Big Grin
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط هلی ، Mohlek
(14-04-2026، 15:38)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mohlek عجب گرافیک حقی!!! (((((((:
میدونی مشکل از چی بود؟ اون سایته کلا فایلای لانچ گیمِش مشکل داشت انگار، حالا شاید هم از عمد
تو کامنتا خوندم یکی لینک دانلود فایل لانچ اگزه گیمو گذاشته بود، دانلود کردم فایلا رو جا ب جا کردم درست شد
ولی خب رو نسخه فیت گرل چون قبلیارو همه رو پاککرده بودم دیشب گذاشته بودم فیتگرل دانلود بشه

گرافیکش خیلی حقه ولی اصلا فشار رو سیستم نیست خیلی باحاله (((:
احتمال داره بخاطر انجینش باشه نمیدونم، تیکن 8 هم رو آنریل انجین 5 همینجوری سبک و با کیفیت بود

ولی خب چون تهویه هوای بیرون به داخل کیسم خوب نیست بدنه کیسم گرم میشه سرش یذره
البته اینکه گرافیکو هم تا ته بردم بالا بی تاثیر نیست  Big Grin
ولی دمت گرم عجب گیمی بهم معرفی کردی بعد از سالها دور بودن از دنیای گیم، اونم تو اوج تایم بیکاریم  Big Grin

(14-04-2026، 15:38)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوتا شیر هیچوقت نمیتونن توی یه قلمرو بمونن  Big Grin

شیر اصلی منم اونا شیر پاکتین بابا (:

سپاس شده توسط امیر2

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان