امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(14-04-2026، 15:45)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2026، 0:37)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه رعنا
خوش برگشتی

چه عجیب امروز دو نفر از بچه ها اومدن
حسین عموشاهی هم بیاید جالب میگردد

قربونت
برگشت که نه چند وقت یبار میام یه نگاه میندازم فقط
مثل قدیما زیاد نیستم دیگه
خوش نگاه انداختی  Confused
به هر حال اینجا هم آخراشه، دیگه شاید دفعه بعدی نباشه که بیای نگاه بندازی
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط هلی
آگهی
شبا خیلی بیشتر از صبا حال میده |:
 سپاس شده توسط Dororo ، ( lιεβ )
(14-04-2026، 22:45)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شیطون؟ 3cy
 سپاس شده توسط bOoOoOy
(14-04-2026، 21:58)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2026، 21:51)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه سلاممم

اعزازیوووو
چرا اسمش قبلا نفس بود

@هلی

چرا اون هلی تگ نشد

بزرگ میشی یادت میره

اون هلیو کوووو

سلاممممممم خوبی ؟؟؟؟
چخبرررر
چقدر بچه های قدیمی هستن اینجا حالم خوب شد
قربونتتت تو چطوری
سلامتی تو چخبر ، نزدیکه ۴ ۵ ساله آنلاین نشدی اینجا ها
یادته من میخواستم نویسنده شم توام همینطور؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
صبا
صبحا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو
 سپاس شده توسط ɪᴄᴇ ، bOoOoOy ، dadachkaiko
(14-04-2026، 18:46)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2026، 18:26)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اا بچه ها 
بعد این داستانا و وصل شدن نت ی گروه بزنیم توش ولف یا همون گرگینه رو بازی کنیم
نمیدونم تجربشو داشتین یا نه.ولی خیلی باحاله انلاین مخصوصا جمعیت ک زیاد باشه و تو بازی روستایی زیاد بشه.

تو چرا تو گروه قدیمی خودمون نیستی دگ
اخرین باری ک پی امتو دیدم دندون ازاد میخواستی بری.-.

واااای پرااام چ یادته
اره اتفاقا دندون قبول شدم خریت کردم عوض کردم
اصلا یادم نی چرا از گروه اومدم بیرون اون موقع

(14-04-2026، 21:51)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2026، 15:45)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت
برگشت که نه چند وقت یبار میام یه نگاه میندازم فقط
مثل قدیما زیاد نیستم دیگه

رعنامم
منکه نمیشناسم اسمتو
اگر تو شناختی بود

عه سلاممم

(14-04-2026، 21:08)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبلا اسمت نفس نبود ؟

اعزازیوووو
چرا اسمش قبلا نفس بود

@هلی

چرا اون هلی تگ نشد

(14-04-2026، 21:49)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره،هی مارو میفرستن انفرادی :دی

بزرگ میشی یادت میره

اون هلیو کوووو
چی شد

(14-04-2026، 18:45)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2026، 18:26)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اا بچه ها 
نمیدونم تجربشو داشتین یا نه.ولی خیلی باحاله انلاین مخصوصا جمعیت ک زیاد باشه و تو بازی روستایی زیاد بشه.

اوههه من بازیش کردممممم

کاش اسکریپتش بود انلاین با سایت بازی میکردیم

ارررره واقعا باحاله
من چن سال پیش ی گروه پیدا کردم ی مدت طولانی با بچه ها هر شب ولف میزدیم واقعا خوب بود

(14-04-2026، 18:45)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اا بچه ها 

اوههه من بازیش کردممممم

ارررره واقعا باحاله
من چن سال پیش ی گروه پیدا کردم ی مدت طولانی با بچه ها هر شب ولف میزدیم واقعا خوب بود

اا بچه ها 

اوههه من بازیش کردممممم

ارررره واقعا باحاله

اا بچه ها 

اوههه من بازیش کردممممم

ارررره واقعا باحاله

یا علی چرا ده بار فرستاده شده پیام اخر  ute

(14-04-2026، 18:31)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اا بچه ها 

عههههه یادش بخیر
ور ولف
کلی مدل مختلف داشت
مدل بی تربیت گرگینه هم داشت دوستام همیشه اونو پلی میدادن  25r30

اونم صفاااای خودشو داشته (((: ما هم بچه هامون علاقه مند به اون ژانر بودن اتفاقا

سپاس شده توسط امیر‌حسین ، امیر2
(14-04-2026، 19:28)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2026، 18:49)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره متاسفانه شکست ~_~
الان با این یکی عینک شبیه شهید آوینی شدم v:

عیجآاااآااآاااان ^.^
حاجی یکی با این عینکه رخ بنما مستفیض بشیم  Big Grin

خودت چرا گمنامی بذار 3cy
ناشناس .-.

سپاس شده توسط shahid
(14-04-2026، 22:54)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2026، 22:45)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شیطون؟ 3cy

تو هرچیو تصور کنی (:
 سپاس شده توسط Dororo
دعا و نیایش
ناشناس .-.

(14-04-2026، 23:07)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2026، 21:58)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممممممم خوبی ؟؟؟؟
چخبرررر
چقدر بچه های قدیمی هستن اینجا حالم خوب شد
قربونتتت تو چطوری
سلامتی تو چخبر ، نزدیکه ۴ ۵ ساله آنلاین نشدی اینجا ها
یادته من میخواستم نویسنده شم توام همینطور؟
آره یادمه ولی تورو دقیقا یادم نیست خیلی برام جالبه اکثر بچها هستن خیلی وقت میگذره خیلیا اینجا باهم بزرگ شدن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان