امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(18-04-2026، 22:39)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2026، 22:31)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها اون
بقیه اسکلا هم راهو ادامه میدن
باید همون اول یکار میکردن اونا هم برن

هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره، برای همین نمیشه پیش بینی یا تعیین تکلیف کرد که باید چی میشد یا نباید چی میشد
فعلا که هنوز از لیستی که اول کار دادن یه چند نفر، فکر کنم 3 نفر، باقی موندن

(18-04-2026، 22:29)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چهار تا عکس گل و بلبل این حرفارو نداره |:

شاید آقاییشون گفته پاک کنن \:

quote='Dororo' pid='3908155'] dateline='1776540862']

(18-04-2026، 22:26)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماشالله خوب بزرگ شدی پس
خدا برای پدر مادرت نگهت داره
خوبه پس سبک رو عوض کن برو ترسناک بازی کن

پیشنهادت چیه
والا خودم باری نکردم ولی outlast 2 رو خیلی پیشنهادش رو شنیدم
[/quote]

خب پس یه عذای عمومی جدید هم قراره باشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
آگهی
(19-04-2026، 0:26)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به آقای قالیباف دارند سخنان به حقی را انجام میدهند

خلاصش رو بگو همینجا، ما که خواب بودیم

(19-04-2026، 1:11)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از پیامدهای محاصره تبریز، بروز قحطی در این شهر بود که مردم برای رفع گرسنگی به خوردن علف روی آوردند. این رویداد دستمایه ضرب‌المثل ترکی «یونجا یئییب مشروطه آلمیشیق» به معنی «یونجه خوردیم، مشروطه گرفتیم» شد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://fa.wikipedia.org

برای مشروطه؟ واقعا گرون حساب کردن

(19-04-2026، 1:06)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2026، 22:41)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از گوشت جویدن حالت تهوع میگیرم از بچگی اینجوری بودم
بسیار جالب
وقتی گوشت سفت باشه منم حالت تهوع میگیرم موقع جویدن.
ولی با گوشت زیاد پخته و نرم مشکلی ندارم. توام این تاکتیکو تست کن.

یاد اون جمله تو فیلم کمال الملک افتادم، که در مورد کباب و قاجار و پهلوی بود.

(19-04-2026، 1:18)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 1:06)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسیار جالب
وقتی گوشت سفت باشه منم حالت تهوع میگیرم موقع جویدن.
ولی با گوشت زیاد پخته و نرم مشکلی ندارم. توام این تاکتیکو تست کن.

والا محمد جان خدمتت عرض کنم که مامانم هر ترفندی بلد بود و از بقیه گرفت روم اجرا کرد که فعلا ۲۵ درصد پیشرفت کرده الان گوشت خیس داخل ابگوشت یا قرمه سبزی یا گوشت کبابی  رو نمیتونم بخورم هنوز ، ولی مثلا گوشت چرخ کرده رو با پیتزا و اسنک ویا با برنج و اینا میتونم بخورم ، یعنی یه ۲۰ سال دیگه لازمهTelegh_02

تو میتوانی، تو قوی هستی
 سپاس شده توسط Dororo
(19-04-2026، 6:24)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2026، 22:39)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره، برای همین نمیشه پیش بینی یا تعیین تکلیف کرد که باید چی میشد یا نباید چی میشد
فعلا که هنوز از لیستی که اول کار دادن یه چند نفر، فکر کنم 3 نفر، باقی موندن
خب پس یه عذای عمومی جدید هم قراره باشه
عذای عمومی رو شاید ولی تعطیلی رو که فقط برای کله و سر نظام باید بزارن، تنها استثنا اکبر رفسنجانی بود اگه اشتباه نکنم.
129f
دوباره روز دختر شد؟ چه قدر زود میگذره روزا واقعا
 سپاس شده توسط B I N A M ، آمین
(19-04-2026، 9:34)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز نیست که : /
(19-04-2026، 10:48)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 9:34)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز نیست که : /

من دیدم به جایی یکی داره تبریک میگه به چندتا دختر گفتم حتما هست ویگه
بزار تقویم رو چک کنم
کامنت های ملت تو سال 2012 خداس
 سپاس شده توسط dadachkaiko
هستش، ولادت معصومه هست

(19-04-2026، 11:03)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا دلم میخواد بدونم الان کجان و چیکار میکنن و اینکه آیا به کامنت هاشون افتخار میکنن یا خجالت میکشن
گذر زندگی خیلی سریعه خدایی، بچه بودیم بهمون میگفتن و ما میخندیدم ولی الان میفهمم که چی گفتن و به جا خنده گریه داره واقعا
 سپاس شده توسط Dororo
(19-04-2026، 11:03)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هستش، ولادت معصومه هست

(19-04-2026، 11:03)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا دلم میخواد بدونم الان کجان و چیکار میکنن و اینکه آیا به کامنت هاشون افتخار میکنن یا خجالت میکشن
گذر زندگی خیلی سریعه خدایی، بچه بودیم بهمون میگفتن و ما میخندیدم ولی الان میفهمم که چی گفتن و به جا خنده گریه داره واقعا

ولادت هر کسی روز دختر نیس : /
کم کم عادت بدین بخودتون 

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: